Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tudtommal fel van tüntetve az energiaitalokon, hogy alkohollal tilos keverni. Tudomásom szerint egyes emberek szervezete nem bírja ki, még másoké jól tolerálja a keverést. Viszont nem írta sehol, hogy miért lett betiltva.
Idézet: Talán ha 119 évesen belefulladok 2 hatalmas mellbe, ami egy bérnő tartozéka és őt, én rendeltem lakásra, mert még mindig áll a zászló! „Férfiember kívánhat ennél szebb halált?”
Szerintem az alkohol miatt. Az a 4. összetevő
Minek bérnő? Akinek van, elégedjen meg eggyel, maradjon másnak is, mert férfi-nő arány közel 1:1...
Idézet: „Férfiember kívánhat ennél szebb halált?” Ennél szebbet nem Idézet: „férfi-nő arány közel 1:1” A nők többen vannak nem? :hide:
Ha én 119 éves leszek, hogy fog kinézni a mama?! Azt meg mégsem akarhatod, hogy elítéljenek ennyi idősen liliom tiprásért...?
Liliom tiprás? Tulipántaposás. Egyszer megkaptam ezt a beszólást.
Azt elfelejted, hogy Te meg papa leszel. Aszalt szilvával a lábad között...
Akkor világbéke nem lehetséges, mert néhány nő egyedül marad. De lehet hogy csak rosszul számolták/saccolták meg.
A születési adatokból. Lejelentik, hogy hány fiú hány lány születik. Jó ideje több lány születik mint fiú. Bízzunk az orvosokban, hogy nem fordult elő olyan, hogy .....ke van a menyasszonynak.
Simpi, Tudtam, hogy erre is válaszolsz valamit. Nekem nem sikerült. Igen, nekem nem.
Hohó, dehogy nem kell a 3D TV. Az előtt a páciensek átlépnek a 4.D-be. Anélkül viszont csak egy mátrixos hátra hajlásra képesek.
Holnap a vizsgalapra felírom ezt a linket. És megjegyzésként odateszem, hogy ezt fontosabb volt megtanulni., mint azt.
Milyen vizsgád lesz?
Nehéz. (ENERGETIKA) Keresd a megoldást.
Nem is hangzik olyan rosszul. Vagy de?
Energetika a tisztességes áramellátás szabályairól szól... Ugye? enegrETIKA, éééééééérted...
2,5 óra hosszú, írásbeli. (Az egyik legszigorúbb tanárral.) 22 feladat. Ebből vagy 8 elég nehéz gyakorlati számolási példa. Mindent egybevetve ha genius vagy, akkor nem nehéz. Így meg hogy kb. 3 órát tanultam rá eddig, bízok a következő vizsgában. (Vagy genius vagyok, na ez majd holnap kiderül.)
Arról is. Meg kb. végtelen sok megtanulhatatlan képletről. Ha tudnátok mennyi féle erőmű létezik. És milyen részegységei vannak. Nagyon durva. A hálózatok megint csak egy szép témakör. A zárlatszámítások a MA-es nagyságrendekkel megint csak egy szép dolog. (És ez csak egy része azoknak, amiket már illene tudnom.) :yes:
Mindennek megvan a maga szépsége.
Én 4-es írtam Novothny-nál, elsőre.
Nem vagyok genius, csak 4-5 napot tanulgattam rá, úgy ímmel-ámmal, igaz, engem részben érdekelt is, sok anyagot leszedtem a netről (Kandós anyagokon kívül!), s ugye "több olvasott anyagból több marad meg" alapra fektettem az esélyeimet. Az a durva, minél több anyagra leltem rá, és beleolvastam valamennyibe, egyre inkább kiéleződött a tudásvágyam. Érdekes, mert eddig annál az egy tárgynál éreztem ezt belül.
A halló halló figyelem-ig oké. Utána elvesztettem a fonalat.
Akkor csodálom, hogy nem energetika szakirányra mentél.
Én is ezért akarok erre a szakirányra menni. (Csak matek2 ne lenne.) Az nekem nagyon nem fekszik. Azért egy kicsit több kell az ímmel-ámmal tanulgatoknál. (A genius-t én is úgy értettem, hogyha sikerülne ennyi tanulással.) Bár még az éjszaka átnézem a feladatokat. (Csak hogy nehogy kipihenjem magam előtte, mert akkor túl könnyű lenne.) Az egyik tanárom mondta egyszer, hogy: "aki rendesen tanul, az a vizsga előtti nap már semmit ne tanuljon, csak pihenjen." (De aki semmit nem tanult, annak a vizsga előtt is tanulni kell.)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |