Fórum témák
» Több friss téma |
Tisztelt felhasználók!
Kéretik a politikai és egyéb felekezeti ill, obszcén viccek bemásolását mellőzni szíveskedjetek.
Amikor katona voltam (1981 ) volt egy srác Dévaványán lakott. Na ő mondott néha ilyeneket, mi persze dőltünk összevissza a röhögéstől.Ha meg komolyan mondta tanácskoztunk a többiekkel mit is mondott.
Seregbe nekem is volt egy Bökönyi surcitársam, akinek Bököny-Magyar szótárt készítettünk. Ő is tudott ám olyanokat mondani mint a "stümő, torzsomborzs, legyík," és társai.
Romhányi, Mézga Aladár:
- Kiborgáljuk a káltavélte ripandékmányt? Válaszul rebegi: - Rebetli! Durmométer, hortyográf.
Bákú! Az hamis kutyu széjjel harapu az gátyu!
-Márhu! Hát nem az gatyuval vágu az le nyaku, hanem az pállusú! Mézga "R.J."
A kutya felkergette a macskát a villanyoszlopra.
Én úgy ismerem, hogy: "Az éji pásztor felkergette a lesmestert a bizserefára."
Mézga - Időkibővítő:
- Uram parancsolá volá tiktek vezetnü szine elejibele. - Münk Üsten kegyelmibül való urunknak hív szolgálói vogmuk. - Kemín szavú asszon állat. - Az mi urunk parancsolá szemötök bekötendeni. - Mint az vadmacsku... - Kük vagtok s müt akartok? Gaz ellensíg vagtok, az ürdüng ciburái, kük tüzös szekírrel jöttötök az ű lelkünk üdvinek rontásira. Az küncseim elrablásiér jüttél kosoru haramia?! Eb kutyád vettetik mély kútbu beli! Ki hola volá meg régün?! Ispááán! - Bizon modom néktök ninecs! - Az férfi embörnek feje vétessék! Az asszon állat, kü boszurga vagon, tüzön megégettessék! - Bakó teend dolgud, münt parancsolám vola! - Ürdüng fattya veszekedütt eb! Buzugánum csapjun fejüdre a... Vedd fejit, eb kutyáját majdan elveszejtem... - Bakó mér' késlekedül? - Nagyságos vezír! Az kutyu nadrágumba akaszkodék... - Rusnya szolgu! Nem az nadráguddal veszöd fejit, hanem az bárduddal! Sújts!
Ezt már olvastam régebben, de imádom, ez ott van a helyén...
Fery
Jajj, ez nagyon nagy! :wilting:
Volkswagen I golf eladó! Bővebben: Link
Plusz még egy beszólás: Olyan hülye vagy, hogy megérdemelnél egy Microsoft címkét.
A házaspár elviszi az orvoshoz a fiukat, mert annak nagyon kicsi a fütyije.
Az orvos megvizsgálja a gyereket, majd így szól: - Semmi gond, adjanak neki palacsintát, az csodát fog tenni. Következő reggel a gyerek látja, hogy az asztalon egy nagy halom palacsinta gőzölög. - Ezt mindet meg kell ennem? - kérdezi. - Vegyél ki magadnak kettőt - mondja az anyja. - A többi apádé !!
Hogy lehet egy sünnel időt mérni?
- ??? - Kiteszed az ablakba fél órára. Az pont 30 perc. :peace:
Itt egy hasonló-Bővebben: Link :yes:
Ezt ismerem, és már régóta hiányolom ezt a viccet! Köszi hogy feltetted!
Ezt ismerem, ez sem kíméli a jó öreg rekeszizmot...
Itt egy klasszikus, lehet, hogy már ismeritek: a gyereknek törölték World of Warcraft felhasználóját, a videóból kiderül a többi... Bővebben: Link :eeknoes:
EZT nézd meg milyen dizájnos ajtót gyárt a gyerek 2 perc körül
Az egészet végignéztem, ki vagyok akadva!
Ha távirányítót "fölhelyezi"magának,akkor semmisé válik a törlés???
Valamiért nem tudom sajnálni a WOW-os marhákat..
Bár én is játszom online játékot, de legalább van annyi eszem , hogy nem fizetek érte... A gyerek hisztije is igen gyenge, kicsit másként fogalmazva, olyan hülye hogy még hisztizni sem tud
Egyik ismerősöm a WOW miatt 3X járta a 9.-et..
Idézet: Mondhatnank azt is hogy megjatssza az egeszet (fake video). Csak hogy legyen mit feltoltenie a jutubra. A masik film is ilyen (az ajto torogetos). „A gyerek hisztije is igen gyenge”
Rá gondolni is rossz... :smoke:
Egyik távoli rokonom meg a számtech-es játékok miatt hagyta abba a szakközepet érettségi évében...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |