Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy hete voltam tesztíráson, de a Kirchoff törvényei az alapok voltak....
![]() ![]()
sziasztok.
![]() Nekem mondod?! Amikor közlekedtem autóval és egy kereszteződéshez értem egyből Kirchoff csomóponti törvénye alapján közlekedtem. Ha meglát a rendőr kétszer büntetett volna meg, plusz egyszer. ![]()
Csak sajnos az elektronok automatikusan tudják merre kell menni csomópontál
![]() Szerk.: csak én érzem úgy, hogy ez a mondat mintha nyelvtanilag nem stimmelne? ![]() Szerk2#: vagyis nem nyelvtanilag, hanem úgy értelmességileg. ![]()
Igen helytelen, mert a végéről lemaradt a pont.
![]()
Ott a pont, csak nem egy karakterrel fejezte ki...
![]()
Ezt a mai napra tartogattam,na jó nem,csak most tudtam leszedni a telefonomról.A probléma adott volt,az agyam meg pihent..
![]() A durva mégis az,hogy megoldotta a problémát... ![]()
A tünet:végig be volt fagyva az eresz,de már elkezdett olvadni.Nem tudott lefolyni a víz a "tölcséren",el kezdett a terasz közepén csöpögni az ereszből a víz,ezt küszöböltem ki ezzel a gravitációs szívószálszivattyúval.
![]()
Jól látom hogy csipesszel raktad föl?
![]()
Jól biza'. :yes:
![]()
Ha a saját mondatodra gondoltál akkor igen. ha nem akkor nem.
![]() Na kijavítottam. ![]()
Vedd dicséretnek de te egy "állat" vagy!
![]() Fájdalmas a mini lefolyó a nagyi ereszen. ![]() Zenetom! Szerinted ez nyelvtanjáráshelybelileg helyes volt? ![]()
Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem. Pár héttel ezelőtt,de lehet ,hogy egy hónapja is megvolt, azt vettem észre,hogy mamáék háza előtt nagyon nagyon mozgott a telefonkábel,pedig egyáltalán nem fújt a szél, és csak az a bizonyos szakasz mozgott.Ja, és hozzá teszem, hogy nagyon esett a hó nagy pelyhekben. Hát esküszöm,hogy én még ilyet sose láttam és fogalmam sincs mitől lehet. ![]() Apa szerint valami gerjedésről lehet szó,bár szerintem a rajta megtelepedő hó súlya is közbejátszott. Van valakinek valami ötlete,hogy ez mitől lehet? Köszi!
Én már nem tudom.
![]()
Ez már a javított verzió lenne?
![]() Akkor mégiscsak bonyolult ez a törvény...
Földrengés? Esetleg mágneses (hó) vihar...
![]()
Csak egy szót javítottam ki a végén mert érdekesen zártam le a gondolatmenetet.
![]()
Néha már jómagam sem.
![]()
Mozog a kábel magától, pedig senki nem mozgatja.
De nem tőled, hanem magától.
Igen már értelmeztem ezért is töröltem a hozzászólást.
Talán erősáramú kábel a földben, vagy nagyobb táv van két oszlop között és belekap az oldalszél? ![]() Amíg megválaszoljátok neki ezt a kérdést addig alszom egyet, meg dolgozgatok is, aztán ismét 16 óra körül itt leszek hogy megnézzem mire jutottatok. ![]() Jóéjt mindenkinek, sziasztok. ![]()
Igen, elég bonyolult ez a nap...
![]()
Talán Kirchoff törvénye lehet ludas? Melyik lehet szerinted az első vagy a második, esetleg másfél?
![]()
Mije volt Kirchoffnak? Egy csomó hurok.
Egy kérdésem van.
![]()
Inkább tanuljál..
![]()
Szerintem fázott a kábel azért reszketett.
A gond az volt, hogy a halaid rángatták meg..
![]()
Volt első, meg második, és egy egyesített elsőmásodik... :heureka:
Aha itt a baj, ezért bonyolult. Be is fejezem a Kirchoffolást. ![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |