Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Egy hete voltam tesztíráson, de a Kirchoff törvényei az alapok voltak....
sziasztok.
Nekem mondod?! Amikor közlekedtem autóval és egy kereszteződéshez értem egyből Kirchoff csomóponti törvénye alapján közlekedtem. Ha meglát a rendőr kétszer büntetett volna meg, plusz egyszer.
Csak sajnos az elektronok automatikusan tudják merre kell menni csomópontál
Szerk.: csak én érzem úgy, hogy ez a mondat mintha nyelvtanilag nem stimmelne? Szerk2#: vagyis nem nyelvtanilag, hanem úgy értelmességileg.
Igen helytelen, mert a végéről lemaradt a pont.
Ott a pont, csak nem egy karakterrel fejezte ki...
Ezt a mai napra tartogattam,na jó nem,csak most tudtam leszedni a telefonomról.A probléma adott volt,az agyam meg pihent..
A durva mégis az,hogy megoldotta a problémát...
A tünet:végig be volt fagyva az eresz,de már elkezdett olvadni.Nem tudott lefolyni a víz a "tölcséren",el kezdett a terasz közepén csöpögni az ereszből a víz,ezt küszöböltem ki ezzel a gravitációs szívószálszivattyúval.
Jól látom hogy csipesszel raktad föl?
Jól biza'. :yes:
Ha a saját mondatodra gondoltál akkor igen. ha nem akkor nem.
Na kijavítottam.
Vedd dicséretnek de te egy "állat" vagy!
Fájdalmas a mini lefolyó a nagyi ereszen. Zenetom! Szerinted ez nyelvtanjáráshelybelileg helyes volt?
Sziasztok!
Lenne egy érdekes kérdésem. Pár héttel ezelőtt,de lehet ,hogy egy hónapja is megvolt, azt vettem észre,hogy mamáék háza előtt nagyon nagyon mozgott a telefonkábel,pedig egyáltalán nem fújt a szél, és csak az a bizonyos szakasz mozgott.Ja, és hozzá teszem, hogy nagyon esett a hó nagy pelyhekben. Hát esküszöm,hogy én még ilyet sose láttam és fogalmam sincs mitől lehet. Apa szerint valami gerjedésről lehet szó,bár szerintem a rajta megtelepedő hó súlya is közbejátszott. Van valakinek valami ötlete,hogy ez mitől lehet? Köszi!
Én már nem tudom.
Ez már a javított verzió lenne?
Akkor mégiscsak bonyolult ez a törvény...
Földrengés? Esetleg mágneses (hó) vihar...
Csak egy szót javítottam ki a végén mert érdekesen zártam le a gondolatmenetet.
Néha már jómagam sem.
Mozog a kábel magától, pedig senki nem mozgatja.
De nem tőled, hanem magától.
Igen már értelmeztem ezért is töröltem a hozzászólást.
Talán erősáramú kábel a földben, vagy nagyobb táv van két oszlop között és belekap az oldalszél? Amíg megválaszoljátok neki ezt a kérdést addig alszom egyet, meg dolgozgatok is, aztán ismét 16 óra körül itt leszek hogy megnézzem mire jutottatok. Jóéjt mindenkinek, sziasztok.
Igen, elég bonyolult ez a nap...
Talán Kirchoff törvénye lehet ludas? Melyik lehet szerinted az első vagy a második, esetleg másfél?
Mije volt Kirchoffnak? Egy csomó hurok.
Egy kérdésem van. Kirchoff-nak hány törvénye van....
Inkább tanuljál..
Szerintem fázott a kábel azért reszketett.
A gond az volt, hogy a halaid rángatták meg..
Volt első, meg második, és egy egyesített elsőmásodik... :heureka:
Aha itt a baj, ezért bonyolult. Be is fejezem a Kirchoffolást. |
Bejelentkezés
Hirdetés |