Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Üdvözletem!
Keresnék Budapesten egy ráérős embert,aki el tudna nekem menni a XIII.kerületbe egy pár fülkagylóért és postára adná azt(persze postaköltség ellenében)! Remélem akad ilyen! Köszönettel:Máté. [OFF]U.I.:Apróba mégsem írhatom be azt,hogy 'Keres:ráérős pesti ember'.Remélem nem gond,hogy ide írom! :hide:
Sikerült kiválasztanom,ez lenne az:Bővebben: Link
![]() [OFF]Te jó ég! Fülkagylót írtam! Pedig fülhallgatóra gondolok!
Szerintem talált valahol, csak nem postázzák el és ezért kellene neki egy helyi ember.
![]()
Hello! Remélem valaki tud segíteni nekem ezzel kapcsolatban: A Tk File Explorer segítségével játékot telepítenék telefonom-ra(Samsung GT-S5230). Először rámegyek a settings->COM-ra és ott meg kell adni a portot. Mi legyen a port neve? Próbáltam már ezekkel: E, E:, (E
![]()
Talán segít:
Bővebben: Link Komolyan ezek a Samsungék úgy bonyolítják a telepítést, tök fölöslegesen. Régen a Sonymra amikor megvolt, csak ráhúztad a fájlt a fájlkezelőben, és közölte, hogy programot talált. De szerintem a Nokiák is így működtek... ![]()
Köszönöm.A samsungoknak igazából teljesen zárt az op rendszere.Ez teljesen illegális hackelés.Köszi sikerült a connect.Minden viszonylag új sony és nokia így működik aminek nem vadi új androidos az op rendszere.Csak feltesszük a játékot és mindegy,hogy hova menni fog.
Megcsináltam az oszlop lábát paintben
![]()
Samsungék mindig is megvariálták a dolgokat. Például java játékot nem lehetett csak egyszerűen telepíteni, csak a telefon által netről letöltöttet. Rákattintottam az oldalra, amit Robi linkelt, első rész, csak két téma van.
![]() ![]()
Photoshop?
![]() Szerk.: ja nem, CorelDraw! ![]()
Megakadtam a képen látható helyen.Tudnál segíteni?Már húznám át a jar és jad file-t,de amikor rámegyek,hogy->documentums and settings->all users->asztal ott csak a jpg,Ink és ini fájlformátumu fájlok látszanak.Viszont elvileg ott van a jar és jad file.Látom is rendesen az asztalon afájlokat,de a programban nem.Szóval se a jar,jad se mappa nem látszik a program file kezelőjében.Hogy kéne még is rátegyem?
A hang az olyan amikor vizet engedsz a kádba és bele dugod a fejed a vízbe kb
![]()
Ez a videó -ha megfigyeled- ha valóságos lenne akkor ez ~8 -as Magnitudójúnak kellett volna lennie, ami ugye közel sem volt ekkora.
Ilyenkor már a falon lévő dolgok erősen himbálóznak, a monitornak az asztalon fel kellett volna borulnia, vagy ( ha mégsem akkor inognia ) ráadásul még csörömpölést sem hallani. A hamisságot megerősítendő az eltávolított bejegyzések száma, és a negatív jelző voksok. Egyszerűen annyira fájdalmasan szánalmas, hogy ki kellett magamból adnom.
Asztalról nem tudod behúzni a programba a fájlokat?
Szerk.: Jó mappában keresed te a cuccokat? Én úgy tudom nem az "all users" az alap felhasználói mappa. Szerintem nézd meg a "user" mappában is, hogy ott mi van az asztalon.
Szia, én az asszony telóján simán bemásoltam szerintem Total Commanderrel egy mappába (pl képek) a jar filét, onnan elindítva feltelepült a játékok mappába, és már ment is! Utána természetesen le lehet törölni.
Nemár, olyan jó volt, beillene a keresd meg a 3 különbséget a képen játékba. Elrontod itt az ember szórakozását.
![]() ![]()
Ha akarod csinálhatok neked különbségeket
![]() ![]()
Inkább csináltam még egyet,de igen
![]()
Pontosan úgy csináltam. Nem tudtam melyik az első kép. Egy váltásra: Hopp eltűnt valami azon a tájékon. Mi is volt az? Visszaváltás: ablak. Ez az amit ha a TV-ben adják, nem tudsz megcsinálni.
Legközelebb méretezd át a képet kisebbre, mert megnyitva a két képet a webböngészőben majd váltogatva a fülek között egyszerűen észre lehet venni a "dekorációt".
Módosíts valamit a képen, majd méretezd át más méretre a nehezebb azonosítás végett. Íme módosítottam valamit: Valamit átdekoráltam a képen és átméreteztem 4x6 pixelre. Közvetlen fogyasztó legyek a eón hálózatában, ha rájöttök hogy mit módosítottam a képen. ![]() Jó pihit mindenkinek, már -a kikapcs. ![]()
Paintben csináltam olyat,hogy minden második pixel sort kivettem egy teljesen piros lapból.Aztán át festettem a pirosat kicsit másabbra mint a fehér(nagyon halvány szürke).Ezt a színt kellett beállítani is és csak egymásra kellett csúsztatni a két képet és meg is lett a különbség,áttűnve.Egy dvd felvevővel meg lehet oldani a tv-set is.
Igen.Rájött
![]() ![]()
Majdnem eltaláltad! Egy dodzsemet az az egy trolibuszt raktam a képre amire ráborult a szurok.
![]()
Szép estét mindenkinek! Azt hiszem a kéményből kiégettem a kátrányt rendesen
![]() ![]() ![]()
Most,hogy megnéztem tényleg ott van.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |