Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nézz a lábad közé, van ott minden a harangozáshoz harangnyelv, golyók. Viszont ha csilingel akkor baj van. Összetörött. Vagy netán Te lennél Harangozó Teri (Giling-galang)?
AZ is jó de a leghasznosabb a vonat kerék mert mély álomba ringat ha meg felkeltél akkor jól lakot érésed lesz tőle
Említettem hogy off lesz ezért elnézést is kértem/kérek és most kezdek el vízhűtéses témákkal foglalkozni de a vödrös dolgot 100% hogy kipróbállom
Ezzel csak az a baj, hogy szerkezeti állapota néha néha változik így elég torz lenne spektruma, a végén azt hinnék, hogy tűz van, jelzést generálna és mindenki menekülne.
Itt a csilingelés volt a mérvadó nem jóllakottság. A békávénak kell egyébként is fizetned, hogy dolgozhatsz náluk.
Az oké , de mindenkinek vannak dolgai amiket meg akar csinálni , de nem mondja amikor nem olyan a hangulat ,de azért érhető mivel most kezdesz neki. Nekem is rengeteg tervem van amit ha látnál leesne a hajad , mert nagyon szuper , de erről ennyit semmi többet , meg még annyit hogy nagyot fognak nézni akik látják , ha megépítem !
Ennél azért vadabb az olajteknős megoldás…
Az lehet de akkor is csilingelni lehet , ha a vonat kerekei csilingel a gyomrodba !
Ha már vonat: az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető meg három idiótát a síneken.
Valaki az IFA radiátort használja hőcserélőnek
" a mozdonyvezető meg három idiótát a síneken." ez tetszik
ööö, hogy nézem a tv-t nyáron, ha nem jön az analóg?
Ezt azért csak nem gondolják komolyan. Azt a három adót mért nem lehet már meghagyni? Ne mondják, hogy nincsen hely a digitális szóráshoz. Ahol meg kábeltv van ott úgy is mindegy.. (Ja, ha még nem néztétek meg nézzétek meg az "Így neveld a sárkányod mesefilmet", nagyon aranyos. Eddig kétszer néztük meg a gyerekkel, aztán én este még egyszer titokban)
Elvileg kitolták 2015-ig az analóg lekapcsolását.
Másrészt meg azért akarják lekapcsolni, mert egyrész pocsékolás, több ezer kW-ot "elpazarolni" egy csatorna miatt, amikor digitálisan ennyi teljesítménnyel akár 6-8 csatornát is lehet továbbítani egy frekvencián. Ebbe sajnos bele kell törődnünk, hogy le fogják kapcsolni egyszer mert lassan elavulttá válik a fent említett miatt, meg az analóg mivolta miatt. ha azt nézzük, akkor a vezetékes telefonon kívül már nem sok minden analóg rendszer van. Lassan a rádiókat is digitálissá teszik és az analóg rádióadókat is lekapcsolják. Pedig ezelőtt még pár "őskori" eszközzel is lehetett rádiót hallgatni, lásd detektoros rádió, és nemsokára már csak mindenféle digitális kütyüvel lesznek foghatóak ezek az adások.
Topikok fognak kihalni, itt a fórumon, ahogy hátat fordítunk a huszadik századnak. És sajnos elveszti a technológia az emberléptűségét is.
Persze lehet, hogy kis ráfordítással, így már nem három csatornám lesz a víkendházban, hanem több. Csak mire ez megvalósul addigra rég interneten nézem majd a tv-t...
Szia!
Mért van olyan érzésem, hogy ugyanaz volt az infótanárod, mint Köbükinek? :hide:
Sziasztok! Most értem haza egy partyról egy kocsmából "Kicsit" ittam is, úgy hogy a lényegre térek. Ezt a hangszórót amikor megláttam, egyből le kellett fényképeznem. Ráadásul használatban volt. Az X-max kb kétszeresére nőtt... Jól nézzétek meg... az éles szeműek észre veszik a rendellenes elváltozásokat.
Szerintem is Ráadásul nem értem be ennyivel, és még egy videót is készítettem róla, ahogy pumpálja a basszust A torzítása is valahol 83-92% között lehetett
köhömm.
Idézet: Vagy mégsem? Most vagy nekimentetek vasvillával, vagy túlhajtottátok, esetleg komolyan vettétek a ráírt teljesítmény-értéket, és nem osztottátok el 10-zel. [OFF]A hangszóró torzítása nem mellesleg irányfüggő. Ja és legkedvezőbb esetben 2-5%. Pénztárca függő, hogy az értékek melyikhez esnek közelebb. Hatásfoka is az előző nagyságrendbe esik. „Ha azt akarom, hogy nagyobbat szóljon, akkor nagyobbra/többre cserélek mindent.”
Ha a kocsmás hangszóróról van szó, amit lefényképeztem, akkor az egyszerű túlhajtás. Sokat járunk arra a helyre, és minden alkalommal a kb 50W RMS szórókat 100-150 wattal terhelték. Párszor mondtam is nekik, hogy nem lesz hosszú életű, és hogy torzít, vegyék lejjebb, de csak rövid időre értem el vele sikereket Hát meglett az eredménye. Egyébként nem saját cucc, azzal sose bántam volna el így, amit idéztél, azt tartom szem előtt
Erre csak azt tudom mondani, amit a gyermekkori jóbarátom (akit sosem láttam még idegesnek, nem hallottam kiabálni - viccesen "fékezett habzású" jelzővel szoktam illetni) szokott mondani: aki h*lye, megérdemli. Nem mellesleg finoman megjegyezheted, hogy ha már nem hallgattak rád, szívesen megjavítod ám, mert egy menetzárlatos hangszóró az erősítőt is leégetheti (én szóóóóóótam, az előbb is).
Pontosan Ahogy elnézem a piros peremről ítélve egy MNC hangszóróról van szó. De érdekes látvány volt, a cséve teljesen leszakadt a membránról, és külön életet élt.
Akkor a zenei hangzást és stílust tekintve: a hangszóróba "main stream" megy bele, és "underground" jön ki.
így is lehet fogalmazni
Most próbáltam leszabni egy darabot egy alu vezető sínből és széttörött a dekopír fűrészem befogató része...
Elnézést ah offoltam, de én úgy értelmeztem
Idézet: „szabadon lehet beszélgetni bármiről” hogy ez még nem gond, igaz voltak adatok, de ez a történethez tartozott. Elnézést még egyszer.
Akkor ezért voltam a múltkor eltévedve! Mint ha túl sok OFF lett volna a Ki mit épített?-ben és fordítva
Azért egy ilyen témájú topicba nem kéne ennyire komolyan venned a moderálást. Valóban ez áll az elején: „szabadon lehet beszélgetni bármiről”
|
Bejelentkezés
Hirdetés |