Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   135 / 441
(#) Ricsi89 válasza Robesz6662 hozzászólására (») Feb 8, 2011 /

Ne a hardver árát nézd, hanem a szoftver árát, ami a kontrollerben van. Enélkül az érzékelő semmit nem ér. Egy ilyen szoftvert nem egy ember fejleszt és nem egy nap alatt írják meg.
(#) Robesz6662 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 8, 2011 /

3-an vagyunk rá és van majdnem fél évünk szóval ráérünk Már az algoritmus megvan és az elképzelés is a software-re. Én nem nézem az árát de a tanszék igen Meg ez csak ilyen oktatási célú tervezés. Talán lehet ezzel akarom eltölteni majd a diplomamunkát is(fejlesztése software szinten). A lényeg h. nem szuper high-tech leolvasó kell csak annyi h. felismerje a lenyomatot és aktiválja a beléptetőrendszert persze nem mondom h. nem lesz vele munka de ezt választottuk. Legrosszabb esetben marad az USB+uc felállás ott is kell majd kicsit irogatni h. tudja a uc h. mi az ami üzen neki. Ha találok v.mi érdemleges dolgot majd azért megosztom és a végén majd feltöltök egy képet is róla.
Azért köszönöm. Tudom h. csak jót akarsz.
(#) Ricsi89 válasza Robesz6662 hozzászólására (») Feb 8, 2011 /

Akkor talán ebből ki lehetne indulni, ez csak a "szűz" olvasó elvileg. Bővebben: Link
(#) Robesz6662 válasza Ricsi89 hozzászólására (») Feb 9, 2011 /

köszi, azzal szemeztem én is De végül megtaláltam ami tökéletes egy napi kereséssel. Egy atmel gyártmány. Most már csak az mscbudapest honlapja jöjjön be a közeljövőben és minden jó lesz remélhetőleg.
(#) interferi válasza szamóca hozzászólására (») Feb 9, 2011 /

Hello!
Itt szerintem találsz hozzá de felujitást is válalnak Bővebben: Link
(#) szamóca válasza interferi hozzászólására (») Feb 9, 2011 /

Köszi mindkettőtöknek. Utánanézek.
(#) janikukac hozzászólása Feb 9, 2011 /

Én még várom a választ.
Idézet:
„Sziasztok ! Éngem az érdekel, hogy hol kapható olcsó alkatrész tároló, ami fiókos. Már 4x4-es is tökéletes.

(#) Action2K válasza janikukac hozzászólására (») Feb 9, 2011 /

Barkácsboltok? Nem kifejezetten elektronikaira gondolok, mert, hogy a szögek, csavarok is ilyen kis tárolókban raktározhatók. Szerintem kis műanyag összerakhatókat pár-százért árulhatnak. Bővebben: Link
(#) janikukac válasza Action2K hozzászólására (») Feb 9, 2011 /

Aha, értem. Hát én olyanokra gondolok, mint ami az elektronikai boltokban is van, csak kicsibe. Pl Bővebben: Link Egy ilyen tökéletes lenne, de ennyit sajnálok ezért a full plasztikáért.
(#) Action2K válasza janikukac hozzászólására (») Feb 9, 2011 /

Tudjuk, hogy ezek a fröccsöntött dobozokat tized ennyibe kerül előállítani, de ugye a ... Szerintem nem vészes az ára. Talán, maximum 999Ft-ért találhatod a "gazdaságos" boltban.
(#) janikukac válasza Action2K hozzászólására (») Feb 9, 2011 /

Okész, köszi. Szétnézek !
(#) SzervízMacska válasza janikukac hozzászólására (») Feb 9, 2011 /

Ha nem akarsz költeni, gyűjts gyufás dobozokat és építs magadnak abból. Itt a fórumon sokan csinálják, képeket a "Műhely, szerszámok" című topicban kereshetsz erről.
(#) janikukac válasza SzervízMacska hozzászólására (») Feb 9, 2011 /

Aha, köszi. Én azért komolyabbra gondoltam
(#) IMi válasza janikukac hozzászólására (») Feb 9, 2011 /

Szia!
Barkácsboltokban nézz szét!
Bővebben: Link
(#) janikukac válasza IMi hozzászólására (») Feb 9, 2011 /

Köszi!
(#) janikukac válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 9, 2011 /

Én esetleg kis gyufás skatulyát tudok szerezni, nagyot nem . :hehe:
(#) Action2K válasza janikukac hozzászólására (») Feb 10, 2011 /

Fönt a polcon, középtől kicsit balra. Kis gyufásdobozok. Bővebben: Link
(#) Inter-face hozzászólása Feb 10, 2011 /

Vékony 1-3mm vastag vörös plexit szeretnék venni.
Olyasmit ami a szegmens kijelzők előtt szokott lenni.
Egyedi méretekről lévén szó magam darabolnám. De nem igen kellene most 1-2 A4 méretűtől több darab, Még ha a darabok összméretét össze adom is.
Tudna ajánlani valaki egy üzletet ahol tisztességes áron hozzá lehet jutni?
(#) Béci81 hozzászólása Feb 10, 2011 /

Sziasztok! Hol kapok 2,7uH/0,23A os induktivitást?
(#) Inter-face válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 10, 2011 /

Hello!

Ez elég drágának tűnik esetleg másik olcsóbb forrás?
(#) UbiLinux válasza Béci81 hozzászólására (») Feb 10, 2011 /

Cikkszám: 55-00-75
2.7uHy 0.72A 0.3R 10% AX AL0410ST2R7K (YAG) 4x10.5mm
lomex.hu
(#) csillekerek hozzászólása Feb 11, 2011 /

Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy csöves erősítőhöz keresek alkatrészeket, de ami boltokat találtam Budapesten, a lehető legfurcsább nyitva tartással rendelkeznek, vagy csak részben van olyan cuccuk, amire szükségem lenne.
A Lomex, HeStore -ban van pár dolog, A Dagály 11, és a Jobbágy utcánál lévő boltok nyitva tartása meg számomra csak szabadság kivételével érhető el.

Igazából a 30mikro/500V os kondikat sehol sem találtam, meg 47n/600V osat. 6L6 és ECC83-as csövekhez sincs nagy kínálat se hálózati se illesztő trafóból. Csőfoglalatokból sincs az a hatalmas választék.
Ha valaki tudna még olyan helyeket, ahol lehet kapni csöves erősítőhöz cuccokat, azt nagyon megköszönném.
(#) Action2K válasza csillekerek hozzászólására (») Feb 11, 2011 /

Szia!

Első aranybányánk a Puskás börze. Aztán ott van a vatera. Én onnan nagyon jó nagyfeszültségű kondikat, csöveket, trafókat, foglalatokat vettem. Aztán vannak fórumtársak is, akik olcsón tekernek trafókat, meg cserebere is megy egymás között. Csatlakozz a csöves topikhoz, s meglátod, lesz mindened, ráadásul olcsón.
(#) kowi válasza UbiLinux hozzászólására (») Feb 12, 2011 /

Köszönöm de nekik is 0 db van.
(#) Leadtek hozzászólása Feb 12, 2011 /

Sziasztok!
SONY 1-825-102 magas hangszóró érdekelne. Utánanéztem neten de nem találtam sehol.
(#) szamóca hozzászólása Feb 12, 2011 /

Ilyen, vagy ilyen kijelző hol kapható?
(#) havranarpi hozzászólása Feb 13, 2011 /

Sziasztok Srácok!
Nekem van egy Hetra 200-as hegesztőm Sajna kimentek benne a diódák és szeretném megtudni, hogy van-e *** ,VAGY hol lehet szerezni.
A diódák amit keresek :
-SY 170/2 DU 6 ez lenne a keresett cikk.
(#) havranarpi hozzászólása Feb 13, 2011 /

sziasztok!
Keresek hetra 200-as hegesztőhöz
SY 170/2 Du 6 -os diódát.
ilyet hol lehet szerezni?
thx
(#) Swedhart hozzászólása Feb 13, 2011 /

Sziasztok monitorba kellene BU4523AX tranzisztor ezt mivel lehet hejettesiteni? Pl jo-e hejette BU508 válaszokat elöre is köszi.
(#) kadarist válasza Swedhart hozzászólására (») Feb 13, 2011 /

Szia!
Nem jó oda az 508-as. Ezzel a gyorsabb és nagyobb áramú típussal helyettesítheted: Bővebben: Link
Következő: »»   135 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem