Fórum témák
» Több friss téma |
Ne a hardver árát nézd, hanem a szoftver árát, ami a kontrollerben van. Enélkül az érzékelő semmit nem ér. Egy ilyen szoftvert nem egy ember fejleszt és nem egy nap alatt írják meg.
3-an vagyunk rá és van majdnem fél évünk szóval ráérünk Már az algoritmus megvan és az elképzelés is a software-re. Én nem nézem az árát de a tanszék igen Meg ez csak ilyen oktatási célú tervezés. Talán lehet ezzel akarom eltölteni majd a diplomamunkát is(fejlesztése software szinten). A lényeg h. nem szuper high-tech leolvasó kell csak annyi h. felismerje a lenyomatot és aktiválja a beléptetőrendszert persze nem mondom h. nem lesz vele munka de ezt választottuk. Legrosszabb esetben marad az USB+uc felállás ott is kell majd kicsit irogatni h. tudja a uc h. mi az ami üzen neki. Ha találok v.mi érdemleges dolgot majd azért megosztom és a végén majd feltöltök egy képet is róla.
Azért köszönöm. Tudom h. csak jót akarsz.
Akkor talán ebből ki lehetne indulni, ez csak a "szűz" olvasó elvileg. Bővebben: Link
köszi, azzal szemeztem én is De végül megtaláltam ami tökéletes egy napi kereséssel. Egy atmel gyártmány. Most már csak az mscbudapest honlapja jöjjön be a közeljövőben és minden jó lesz remélhetőleg.
Hello!
Itt szerintem találsz hozzá de felujitást is válalnak Bővebben: Link
Én még várom a választ.
Idézet: „Sziasztok ! Éngem az érdekel, hogy hol kapható olcsó alkatrész tároló, ami fiókos. Már 4x4-es is tökéletes. ”
Barkácsboltok? Nem kifejezetten elektronikaira gondolok, mert, hogy a szögek, csavarok is ilyen kis tárolókban raktározhatók. Szerintem kis műanyag összerakhatókat pár-százért árulhatnak. Bővebben: Link
Aha, értem. Hát én olyanokra gondolok, mint ami az elektronikai boltokban is van, csak kicsibe. Pl Bővebben: Link Egy ilyen tökéletes lenne, de ennyit sajnálok ezért a full plasztikáért.
Tudjuk, hogy ezek a fröccsöntött dobozokat tized ennyibe kerül előállítani, de ugye a ... Szerintem nem vészes az ára. Talán, maximum 999Ft-ért találhatod a "gazdaságos" boltban.
Ha nem akarsz költeni, gyűjts gyufás dobozokat és építs magadnak abból. Itt a fórumon sokan csinálják, képeket a "Műhely, szerszámok" című topicban kereshetsz erről.
Aha, köszi. Én azért komolyabbra gondoltam
Én esetleg kis gyufás skatulyát tudok szerezni, nagyot nem . :hehe:
Fönt a polcon, középtől kicsit balra. Kis gyufásdobozok. Bővebben: Link
Vékony 1-3mm vastag vörös plexit szeretnék venni.
Olyasmit ami a szegmens kijelzők előtt szokott lenni. Egyedi méretekről lévén szó magam darabolnám. De nem igen kellene most 1-2 A4 méretűtől több darab, Még ha a darabok összméretét össze adom is. Tudna ajánlani valaki egy üzletet ahol tisztességes áron hozzá lehet jutni?
Hello!
Ez elég drágának tűnik esetleg másik olcsóbb forrás?
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy csöves erősítőhöz keresek alkatrészeket, de ami boltokat találtam Budapesten, a lehető legfurcsább nyitva tartással rendelkeznek, vagy csak részben van olyan cuccuk, amire szükségem lenne. A Lomex, HeStore -ban van pár dolog, A Dagály 11, és a Jobbágy utcánál lévő boltok nyitva tartása meg számomra csak szabadság kivételével érhető el. Igazából a 30mikro/500V os kondikat sehol sem találtam, meg 47n/600V osat. 6L6 és ECC83-as csövekhez sincs nagy kínálat se hálózati se illesztő trafóból. Csőfoglalatokból sincs az a hatalmas választék. Ha valaki tudna még olyan helyeket, ahol lehet kapni csöves erősítőhöz cuccokat, azt nagyon megköszönném.
Szia!
Első aranybányánk a Puskás börze. Aztán ott van a vatera. Én onnan nagyon jó nagyfeszültségű kondikat, csöveket, trafókat, foglalatokat vettem. Aztán vannak fórumtársak is, akik olcsón tekernek trafókat, meg cserebere is megy egymás között. Csatlakozz a csöves topikhoz, s meglátod, lesz mindened, ráadásul olcsón.
Sziasztok!
SONY 1-825-102 magas hangszóró érdekelne. Utánanéztem neten de nem találtam sehol.
Sziasztok Srácok!
Nekem van egy Hetra 200-as hegesztőm Sajna kimentek benne a diódák és szeretném megtudni, hogy van-e *** ,VAGY hol lehet szerezni. *** A diódák amit keresek : -SY 170/2 DU 6 ez lenne a keresett cikk.
sziasztok!
Keresek hetra 200-as hegesztőhöz SY 170/2 Du 6 -os diódát. ilyet hol lehet szerezni? thx
Sziasztok monitorba kellene BU4523AX tranzisztor ezt mivel lehet hejettesiteni? Pl jo-e hejette BU508 válaszokat elöre is köszi.
Szia!
Nem jó oda az 508-as. Ezzel a gyorsabb és nagyobb áramú típussal helyettesítheted: Bővebben: Link |
Bejelentkezés
Hirdetés |