Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » A műhely (bemutató topik, ahol az alkotások készülnek)
Témaindító: Müszi, idő: Okt 19, 2006
Témakörök:
Ez a műhelyünkről készült képek, leírások, mi miért oda került, hogy lehetne még jobb hozzászólások témája.
Han Solo nem tudja hová tűnt R2D2! Hát ott van nálad
Obi Van Kenobi adta ! A kimagasló hüségemért a felkelők oldalán !
Még néhány kép, mert látom leültünk egy kicsit .
Ennek örömére én is teszek fel pár képet.
Szia !
Szép ez a szinte labortisztaságú sarok ! Példaértékü . Grat.. Labortáp, szkóp, nagyitós lámpa ....... nem semmi !
Jó. Most azt mutasd meg ahol dolgozni szoktál!
Nem szokott.
Szerintem mindennek az asszony az oka.
Nem nem az aszony...
Akkor készült mikor megvettem szkopot és elötte rendet raktam teljesen, hogy a kicsike szép helyre érkezzen akkor került fel a polc is, (meg azért is raktam rendet mer nem tudtam volna hova tenni a szkopot.... akor volt kupi..) Polc miat meg az asztalt is elkelet huizni és ez egy ilyen ördögi kör volt...
Újabb néznivaló .
Helló!
Na én is csak gratulálni tudok ehhez a szép kis műhelyhez! Amúgy a többi szerszám hol van?
Fiókban vannak a kézi szerszámok, meg alkatrészek, meg van mégegy szekrény ahol ilyen bontot vagy hibás alkatrészek vannak, meg van egy kinti mühely ahol nyákot marok, meg furok, ott inkább apu cuccai vannak, asztalos, ács szerszámok. (számunkra azok anyira nem izgalmasak, de néha jol szoktak jönni sőt nagyon jól)
Az egyik müszerem . Szerintem ez egy igazán jól eltalált müszer , sok funkcióval .
Talán egyetlen negatívuma van - nincs benne automata kikapcsolás .
Sajnos! Hagytam már egy párszor bekapcsolva. Közel 10 éves műszer!
Helló!
Van egy Dremel 300-as gépem hajlékony szárral. Szabad-e a szárat olajozni? Műszerolajat gondoltam csepegtetni bele, majd függőlegesen járatni, hogy végigfolyjon.
Üdv!
Elmondanád milyen tapasztalatok vannak a 300-assal? Mire használod és hogy teljesít, stb?
Ez jó kérdés, mert nem tudom. Olyan fehéres-szürkés színű anyag van a spirál körül. Érezhetően, hallhatóan megfogja a gépet. Mondjuk alig járattam még pár percet, szóval még teljesen új.
Jelenleg még semmilyen tapasztalatom sincs, mivel tegnap vettem. Viszont szeretném motorkerékpárok hengerperselyének kiigazítására (keményfém maró [turbómaró] kell hozzá), illetve panelfúrásra is használni (rendelés alatt van a multitokmány). Vagyis panelt már vágtam az egyik kis koronggal, eléggé porolt, de nagyon jól vitte. Ettől függetlenül én kis fűrésszel vágom a panelt, de ha pl a dobozolás miatt a sarkoknál vágni kell, akkor ahhoz tökéletes.
ESD védelemről sok helyen olvashatunk a fórumon. Viszont Anti ESD védelem kiépítéséről szó sem esik sehol. Ezért most pótlólag bemutatom nektek, hogyan is kell az anti ESD védelmet szakszerűen kiépíteni.
Aranyos ciceró. Amúgy olyan poharunk nekünk is van.
Jól van, látom ugyan azt a szakkönyvet olvastuk!
Mondjuk én nem tenném a szkóp tetejére a pákát mert még bele talál esni egy cinpacni...
Szerintetek milyen ez a labortáp?
Bővebben: Link A többihez képest elég olcsó, nem tudom mennyire megbízható. Köszi
Ne várj tőle csodát, de kezdetnek megteszi. (Ha van rajta valami minősítés, akkor az már annyira rossz nem lehet.) Én mondjuk inkább vennék egy régi magyar tápot használtan, mint egy ilyet. (De ez az én véleményem.)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |