Fórum témák
» Több friss téma |
Idézet: Ugyan webkamos kép, de látszik, hogy az én műanyag kivitelű "telefon-doboz"-osom NYÁK-os, amin a réz vezetőkből ráadásul kis kondik vannak kialakítva.„De létezik műanyag kivitelű "telefon-doboz" is 8-as csatival. Abban tuti nincs NYÁK.” Végezetül, van ilyen is olyan is, amolyan is, szabad a választás. Idézet: „Hol volt itt műszer??” Megzavarta a: Idézet: kezdés. „Műszerdobozba építhető ...”
A telefondugó belső képét mellékelem.
Műszerdobozba gondolom elektronikát épít, s ne ez legyen a gyenge pontja, a csavaros kötéssel. Ha pedig műszert akkor mindenképp a jobbat válassza.
A mellékelt kép nem UTP, annak 8 csatlakozója van, ennek csak 4.
A mellékletemet nézd meg. Ilyenre gondoltam.
[OFF]Attól, hogy műszerdobozba építkezik, még nem biztos, hogy routert készít
Legutóbb egy fazon a 230V-ot akarta UTP kábelen elvinni, és csak azért érdeklődött, hogy arra az áramra elég lesz-e neki !
Bizony, hogy nem! Na, akkor egy támpont, hogy mire gondoltam. Csak ez hatalmas, ebből vala kissebb, ami nem broadcast és nem kell kronézni, mert rühellem
Hello! A tesla tekercsemhez kellenének kicsit nehezen beszerezhető dolgok. Azt mondták, hogy a Nagy Lajos Király útján van egy híradástechnikai szaküzlet ahol tudok venni sárgaréz szalagot, danamid lemezt, wolfram elektódát méghozzá a 24. szám alatt. Ez igaz? Mindent megkapok ott? Ha nem akkor hol? XIV.-ik, XV.-ik vagy XVI.-ik kerületben kéne legyen. Mennyibe kerülnek ezek kb. (lemez, szalag) ? Ha valaki tudna adni személye- sen vagy postai úton olcsón az írjon PÜ-t.
Csodálkoznék, ha lenne ott ilyen üzlet.
Senki nem beszélt routerről csak Te! Fantáziálsz!
Mint korábban írtam "Azt hogy milyen jel megy rajta még nem ismerjük." Egyébként ismerősöm UTP kábelen vezeti a hangszóróihoz jelet, akár erre is használhatja,. Ha jól emlékszem enree még nem nyilatkozott arról, hogy mit szeretne a dobozba tenni. UTP csatlakozónál feltételezi az ember hogy kis feszültségen, kis áramon, és esetleg nagy frekvencián fogják használni, s nem hegesztőnek a csatlakozója lesz. 230 V-ról se beszélt senki rajtad kívül.
Valami Rikvest kft van ott. Akkor nem? És nem tudsz valahol az említett kerületekben?
Egy lcd modul lesz a dobozban, azt vezérelném utp kábelen keresztül, max 5V megy majd rajta.
Mivel egy pici dobozról beszélünk ezért nem akartam belerakni egy ilyen nagy Neutrik csatit, mert ebből van egy zsákkal, de úgy gondoltam, otrombán nézne ki. Valami olyat keresek, aminek kifurkálom a lyukat, kitöröm, megreszelem (így ez ugye nem valami szép nyílás, de sokan küzdünk ezzel a problémával) és akkor jön a csoda csati a kis gallérjával, ami a lyukba helyezve és rögzítve ápol, s eltakar, melynek során öröm és boldogság tölti el szívemet Remélem, így már érthető.
RS-232-eshez használt D-sub? Bővebben: Link galléros, tehát, ápol, s eltakar.
Itt van a kezemben és látom, hogy 8 érintkezője van. Nem tudom, hogy honnan szeded, hogy csak 4. Ha jobban megnézed, még az UTP-s bekötési színkódtáblázat is ott van a dobozban.
Ja, jól kinagyítva látom már a színtáblázatot, a műanyagon a kábeleknek készített bevágások nemigazán látszanak. Bocs, kicsit rossz volt a kép.
Ami idáig a kezembe akadt az elmúlt 20 évben azon mindegyiken 2 sorban volt 4-4 csatlakozó. (Brand-Rex, Prodax stb. és olcsó műanyag gagyik) Mellékelek egy rövidebb csati képét. Az előző hozzászólásodban javasolt 9p D-SUB csatlakozó se rossz megoldás, így már ismerve, hogy mire lesz használva. Még egy gondolat, a 15p D-SUB viszonylag ritkán használt (számítógép MIDI, game csatlakozó), s azzal nem áll fenn a veszély hogy másik kábelt dug bele.
Basszus, hogy ez nem jutott eszembe
Köszönöm, van is itthon egy marék D-sub Köszi fiúk
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani valaki, hogy hol lehet XLR-nek álcázott, fémházas beépíthető UTP aljzatot kapni? #925441 Ebben a hozzászólásban van a fotó. Üdv.: Laci
Mennyi kell?
Sziasztok, nekem alacsony maradékfesz.-ű stabilizátor kellene. (6-8V-ból kellene stabil 5V. max.1A) Erre mit ajánlotok?
Szia!
Keresd úgy a HQ-nál, hogy "low dropout".
Például ez jó lesz.
Öt biztos elég egy ideig.
Sziasztok.
Bontott kaputelefon-elektronika kellene, nem tudja valaki, hol árulnak ilyesmit? A neten hiába kerestem.(lakáskészülék panel, 2 vezetékes): A válaszokat előre is köszönöm.
Itt van, de picit drága. Keress priviben jövőhéten, lehet, hogy tudok segíteni.
Ok Kösz!
És a 1106 Budapest Jászberényi út. 57.-i Metalloglobus-ba lehet kapni sárgaréz szalagot és danamid lemezt?
Ahogy látom igen:Bővebben: Link
Köszönöm szépen! Találtam weboldalt, de ezt nem, hogy nem találtam meg?
Tökéletes. (Köszönöm.)
Használd sikerrel!
SZiasztok!
Én egy M62447 SP alkatrészt keresek az erősítőmbe. Ez vezérli a 6 hangcsatornát. Az erősítő onkyo Tx ds 575 . Van egy pár képem is az alkatrészről ,hátha valaki találkozott már hasonló problémával. Előre is köszönöm a válaszokat és ötleteket. Üdv. Robi |
Bejelentkezés
Hirdetés |