Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Há evvan... Ezek a mai húszévesek...
![]() ![]() A mondatodból pedig arra következtetek, hogy még "újszülött" vagyok. ![]()
Sajnos nem járt gondolatolvasó szakkörre, te meg nem kérdezted.
![]()
Lájkoltam. - mármint a tiedet. Tényleg ez a nap hozzászólása.
![]()
Basszus... Ha nem szóltok, totál elfelejtem. Köszi!
![]()
Gratula! Aztán törd azt a jeget, mert kertek alatt a ludaim megfagynak. Hogy a többiről már ne is beszéljünk.
![]()
Igen? Akkor hasznos lenne a gyermekeiddel elénekelni a következőt:
Tisztelt Nap! Értesítjük Önt, hogy hő-és fénysugárzó tevékenységének elmulasztása esetén a kertgazdálkodásra kijelölt telkek mögött található baromfiállományának a súlyos hőveszteség következtében igen magas létszámbeli csökkenését lesz kénytelen elkönyvelni. Megértését köszönjük. Hátha segít. ![]()
Jártam volna még az oviban, de sosem tudtam kitalálni mikor lesz a következő foglalkozás...
A mai napon tönkrement egy 230/24V-os tápegység az egyik gépben.Csere után persze azonnal szétszedtem a rosszat, nézzétek meg hova rakták az 1000mikrós kondit benne.
![]()
Nem véletlenül tették azt oda!
Működik ideig-óráig(ők 'kiszámolják' kb. a garancia lejártáig) azután puff.Neked venned kell az új tápot,nekik van plusz pénz.Hej,ez lenne a fogyasztói társadalom?! ![]()
Igen, sajnos én is ezt sejtem a háttérben.
De hogy a Siemens is már ide jutott... [OFF]Névrokonok vagyunk ![]()
Nahát! Erre mondják,hogy kicsi a világ!
![]()
Ha szétszedem, akkor úgyis ugrik a garancia.
Különben is próbálj meg a Siemens-nél valamit is elérni, lehetetlen. Így marad a csere, aztán javítás vagy kuka.
Mindenki ide jutott. Amit nem magadnak csinálsz, az eleve rossz.
Visz mindent, mint a piros hetes...
![]() ![]()
Köszönjük az Ivánra szavazóknak a segítséget, de kellett volna még nyavajás 30 szavazat... Ennyin múlt. Ez van.
30 szavazat kellet volna csak, hogy az első tízbe bekerüljön, ugyan is csak őket hívják a harmadik fordulóba. Ott már nem szavazással döntenek, hanem a valós képességek alapján. De sajnos Iván épp hogy, de lecsúszott róla a 128 szavazattal.
Azért köszönjük a részvétet, reméljük a szavazók között kisorsolt utazást közülünk valaki nyeri meg.
Kellemesen derültem ezen a hozzászóláson és a válaszon is!
![]() ( Kérdés! ) Idézet: „hol van ennek a topiknak az eleje” ( A válasz! ) Nem volt nehéz megtalálni: _Bővebben:_Link_ Tanulság: Könnyebb kérdezni mint utánanézni vagy olvasni a dolgoknak...
Mind ezt tesz, az akkor még csak 3 oldalas topiknál. No azóta (egy éve) is csak 4 oldalasra hízott.
![]()
Nagy az Isten állatkertje, de alacsony a kerítés / nyitva hagyták a kertkaput (esetleg mind a kettő). Esetleg egy örök klasszikus: Csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi h*lyeség. De a világegyetemben nem vagyok olyan biztos. (Einstein)
![]()
Szia!
De-de,van.Minden kedden lesz frissítés!
Ott ahol kidobnak egy jó szünet mentes tápot azért mert tönkre ment az akku benne! Nem hiszem ,hogy egy ilyen tétel gondot okozna. Egyébként is majd hozzá szoksz.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |