Fórum témák
» Több friss téma |
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan üzletet, ahol 10k C (fordított log.) karakterisztikájú potmétert be lehetne szerezni. Ahol eddig néztem: Lomex, HQ, Ret, TME, SOS, Árwill, ElektroKontha, HEstore, Conrad, Farnell Egyedül A Farnellnél van 100k és 500k USA raktárból 7000-es szállítással... na annyiért nem kell. Nem gondoltam volna hogy ekkora problémát jelent beszerezni. Már ott tartok, hogy fogok egy digit potmétert és lemodellezem vele a karakterisztikát.
Tisztelt Urak! A fent nevezett fetet keresem, ha valakinek lenne elfekvőben 1db kérem írjon. Sürgős lenne.
Köszönöm. A fent nevezett FET egyébként: IRFP4468. Szerk: Action2K
Ezért nem nyitunk új témát. Ez az apróba való lenne, de elmegy itt is. A sürgősség relatív dolog.
Az áthelyezést megköszönöm, de mivel ez a fet sehol nincs raktáron, csak rendelhető, ezért mertem új témát nyitni. A relatív sürgősség lenne a probléma. Most lenne rá szükség.
Sziasztok !
100 mikroA-es alapműszert keresek max. 70x70-es méretben. Valakinek elfekvőben a fiókban? Előre is köszönöm! Józsi.
Helló! Itt csak 4668 van. Legalábbis én nem találom. De köszi.
Köszi a hozzászólást, de azt hittem ez egy elektronikai fórum, ahol az emberek segítenek megoldani egymás problémáját. Egy új témát nyitottam, de át lett helyezve ide. Egyébként egy ixyq220n10t- t kellene kiváltanom, és igen kevés a 200A feletti fet. Ez egy szigetüzemű inverterbe kellene, ami nélkül elég hideg és sötét van. De még egyszer köszi az építő hozzászólást, most már tudom hol a helyem.
A felajánlott segítséget köszönöm, de az általad jelzett link az audiotechnikára mutat, amit nem jelöltem a témák keresésekor, ezért nem vettem észre hogy létezik. Talán azért helyezték át ide, mert ez nem illik oda sem. Ez a fet pedig tényleg fontos lenne.
Ha valakit esetleg megbántottam, attól elnézést kérek.
Üdv!
Valaki meg tudja mondani, hogy hol lehet kapni 3,5mm-es sztereó jack aljzatot? Valami jobb minőségű, alacsony kivitelű kéne vagy SMD. B.
Sziasztok,
2-3 db (akár) elfekvő CWL-1 -es RFID olvasót keresek, mert a (Chip...) forgalmazónak éppen kifogyott. Tudtok esetleg más forrást? L.
Köszi, de már néztem. Ami nekik van az 4668. Nekem 4468-ra volna szükségem. Már rendeltem a farnelltől de 10 nap mire megjön. Addig is ha valaki tud valahol, elérhető darabot, szóljon.
Roncs scannert vagy printert merre találok? A Mogyorót ismerem, de ott nincs, amilyen kellene.
Jó reggelt !
Valaki tudna segíteni? HD 614121P Beszerezhető valahol? Egy TimeLapse videót nem tudok programozni. Talán ez az ic lehet a hunyó
Sokat kutattam a neten, de sajnos eredménytelenül. 75-ös pvc (63 és 110 nem jó) csőre lenne szükségem, a boltnak pedig Budapesten kellene, hogy legyen és fontos, hogy tömegközlekedéssel könnyen meg lehessen közelíteni.... Tippetek van?
Én normális Rubycon elkókat szeretnék venni ésszerű áron. De sajnos Magyarországra senki nem hozza be, mert túl drága. (a HQ-nál van 2 féle..)
Sziasztok
Keresek alkatrészt, de sehol nem kapok Remélem, ti tudtok segíteni ACS750 vagy LTS25NP Segítséget előre is megköszönöm
Üdv, az lenne a kérdésem,hogy Budapesten hol tudok 0.2-es zománcozott rézhuzal vásárolni,nem kilóra,hanem méterre?
Valószínűleg sehol, de a Villért-ben (Pozsonyi u. 8-10. 320-5630, 340-4618) kapsz pár dekát is.
szia!
Itt kapsz ilyet: Bővebben: Link
Megnéztem a honlapjukat,amiből azt szűrtem le(lehet rosszul), hogy Budapesten nem árusítanak.Ráadásul csak az akciós árlistát lehet megnézni,ahol nem találtam huzalt.Vagy valaki vásárolt már náluk?
Melyik lapot nézted?Bővebben: Link
Az elérhetőség alatt azt írja,hogy árusítóhelyek:Kistarcsa és Győr.Nekem budapesti kellene,de ott csak irodáik vannak.De lehet csak én értem félre.
Szerintem holnap hívd fel őket. De Kistarcsa sem a világvége Budapestről.
Nem a világvége, de autó nélkül neccesebb.Most írtam egy mailt egy másik cégnek(Pallax),ha ők nem árulnak Pesten akkor felhívom őket.Köszi a címet.
VASKLORIDOT hol lehet még kapni
békés megyében? |
Bejelentkezés
Hirdetés |