Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   138 / 441
(#) DanyyX hozzászólása Feb 21, 2011 /

Sziasztok!

Érdeklődnék, hogy tudtok-e olyan üzletet, ahol 10k C (fordított log.) karakterisztikájú potmétert be lehetne szerezni.

Ahol eddig néztem: Lomex, HQ, Ret, TME, SOS, Árwill, ElektroKontha, HEstore, Conrad, Farnell

Egyedül A Farnellnél van 100k és 500k USA raktárból 7000-es szállítással... na annyiért nem kell.

Nem gondoltam volna hogy ekkora problémát jelent beszerezni. Már ott tartok, hogy fogok egy digit potmétert és lemodellezem vele a karakterisztikát.
(#) lamb hozzászólása Feb 22, 2011 /

Tisztelt Urak! A fent nevezett fetet keresem, ha valakinek lenne elfekvőben 1db kérem írjon. Sürgős lenne.
Köszönöm.

A fent nevezett FET egyébként: IRFP4468. Szerk: Action2K
(#) Moderátor hozzászólása lamb hozzászólására (») Feb 22, 2011

Ezért nem nyitunk új témát. Ez az apróba való lenne, de elmegy itt is. A sürgősség relatív dolog.
(#) lamb válasza (») Feb 22, 2011 /

Az áthelyezést megköszönöm, de mivel ez a fet sehol nincs raktáron, csak rendelhető, ezért mertem új témát nyitni. A relatív sürgősség lenne a probléma. Most lenne rá szükség.
(#) Hakai hozzászólása Feb 22, 2011 /

Sziasztok !

100 mikroA-es alapműszert keresek max. 70x70-es méretben. Valakinek elfekvőben a fiókban? Előre is köszönöm!

Józsi.
(#) Hp41C válasza lamb hozzászólására (») Feb 22, 2011 /

Szia!

A HQ Video -ban kapható... (170. tétel)
(#) lamb válasza Hp41C hozzászólására (») Feb 23, 2011 /

Helló! Itt csak 4668 van. Legalábbis én nem találom. De köszi.
(#) lamb válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Feb 23, 2011 /

Köszi a hozzászólást, de azt hittem ez egy elektronikai fórum, ahol az emberek segítenek megoldani egymás problémáját. Egy új témát nyitottam, de át lett helyezve ide. Egyébként egy ixyq220n10t- t kellene kiváltanom, és igen kevés a 200A feletti fet. Ez egy szigetüzemű inverterbe kellene, ami nélkül elég hideg és sötét van. De még egyszer köszi az építő hozzászólást, most már tudom hol a helyem.
(#) gemo hozzászólása Feb 23, 2011 /

Sziasztok

Hol lehet venni ATtiny85-20PU-t?

Gemo
(#) kadarist válasza gemo hozzászólására (») Feb 23, 2011 /

Szia!
Például itt is.

A felajánlott segítséget köszönöm, de az általad jelzett link az audiotechnikára mutat, amit nem jelöltem a témák keresésekor, ezért nem vettem észre hogy létezik. Talán azért helyezték át ide, mert ez nem illik oda sem. Ez a fet pedig tényleg fontos lenne.
Ha valakit esetleg megbántottam, attól elnézést kérek.
(#) Bender hozzászólása Feb 23, 2011 /

Üdv!
Valaki meg tudja mondani, hogy hol lehet kapni 3,5mm-es sztereó jack aljzatot? Valami jobb minőségű, alacsony kivitelű kéne vagy SMD.
B.
(#) Rila hozzászólása Feb 23, 2011 /

Sziasztok,

2-3 db (akár) elfekvő CWL-1 -es RFID olvasót keresek, mert a (Chip...) forgalmazónak éppen kifogyott. Tudtok esetleg más forrást?
L.

Köszi, de már néztem. Ami nekik van az 4668. Nekem 4468-ra volna szükségem. Már rendeltem a farnelltől de 10 nap mire megjön. Addig is ha valaki tud valahol, elérhető darabot, szóljon.
(#) UbiLinux hozzászólása Feb 23, 2011 /

Roncs scannert vagy printert merre találok? A Mogyorót ismerem, de ott nincs, amilyen kellene.
(#) clipart hozzászólása Feb 24, 2011 /

Jó reggelt !
Valaki tudna segíteni?
HD 614121P
Beszerezhető valahol?
Egy TimeLapse videót nem tudok programozni. Talán ez az ic lehet a hunyó
(#) enree hozzászólása Feb 24, 2011 /

(#) BULL1988 hozzászólása Feb 24, 2011 /

Sokat kutattam a neten, de sajnos eredménytelenül. 75-ös pvc (63 és 110 nem jó) csőre lenne szükségem, a boltnak pedig Budapesten kellene, hogy legyen és fontos, hogy tömegközlekedéssel könnyen meg lehessen közelíteni.... Tippetek van?
(#) Haszuboy hozzászólása Feb 25, 2011 /

Én normális Rubycon elkókat szeretnék venni ésszerű áron. De sajnos Magyarországra senki nem hozza be, mert túl drága. (a HQ-nál van 2 féle..)
(#) (Felhasználó 56240) hozzászólása Feb 27, 2011 /

Sziasztok
Keresek alkatrészt, de sehol nem kapok Remélem, ti tudtok segíteni ACS750 vagy LTS25NP
Segítséget előre is megköszönöm
(#) anagma hozzászólása Feb 27, 2011 /

Üdv, az lenne a kérdésem,hogy Budapesten hol tudok 0.2-es zománcozott rézhuzal vásárolni,nem kilóra,hanem méterre?
(#) UbiLinux válasza anagma hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Valószínűleg sehol, de a Villért-ben (Pozsonyi u. 8-10. 320-5630, 340-4618) kapsz pár dekát is.
(#) kadarist válasza (Felhasználó 56240) hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

szia!
Itt kapsz ilyet: Bővebben: Link
(#) anagma válasza UbiLinux hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Megnéztem a honlapjukat,amiből azt szűrtem le(lehet rosszul), hogy Budapesten nem árusítanak.Ráadásul csak az akciós árlistát lehet megnézni,ahol nem találtam huzalt.Vagy valaki vásárolt már náluk?
(#) zolika60 válasza anagma hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Melyik lapot nézted?Bővebben: Link
(#) anagma válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Az elérhetőség alatt azt írja,hogy árusítóhelyek:Kistarcsa és Győr.Nekem budapesti kellene,de ott csak irodáik vannak.De lehet csak én értem félre.
(#) zolika60 válasza anagma hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Szerintem holnap hívd fel őket. De Kistarcsa sem a világvége Budapestről.
(#) anagma válasza zolika60 hozzászólására (») Feb 27, 2011 /

Nem a világvége, de autó nélkül neccesebb.Most írtam egy mailt egy másik cégnek(Pallax),ha ők nem árulnak Pesten akkor felhívom őket.Köszi a címet.
(#) UbiLinux válasza anagma hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Behozatják.
(#) havranarpi hozzászólása Feb 28, 2011 /

VASKLORIDOT hol lehet még kapni
békés megyében?
Következő: »»   138 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem