Fórum témák
» Több friss téma |
Bővebben: Link
Régen a RET-nél volt 7500Ft körüli áron, de már ott sincs. Esetleg ha valakinek van otthon elfekvőben.
Már csak bontásból vagy ha valaki régen bevásárolt belőle.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Van egy medicor q-125-ös kvarclámpám. A fénycsöve kissé már be van feketedve, de ennek ellenére a készülék még működik, de sajnos nem akkora teljesítménnyel, mint várnám. A felizzás is kb 2-3 perc-et vesz igénybe. Kérdezném, hogy mi lehet a gond? Fénycsövet kellene cserélni, vagy máshol van a hiba? Ha mégis csőcserére kerülne sor, hol lehet még a készülékbe való csövet kapni? Ui: Ha nem ide illik a hozzászólásom, nyugodtan rakjátok át máshova. Azért ide küldtem, mert más, a problémámhoz kapcsolódó témát nem igen találtam. Előre is köszönöm. István
Hello!
Szükségem lenne, 74LS595N típusú IC-re. Ez egy 8 bites shift regiszter. Hol tudok ilyet venni? (Ahol néztem: HESTORE, Lomex, Hqvideo) köszi.
TQFP tüskesor átalakítós panelt hol lehet kapni? Vagy elég, ha lyukakra ki van vezetve.
Ha jól emlékszem az Elektro Kontha és a HR Elektronika nál láttam ilyet a pultban
Hány lábú tqfp-hez kellene?
Ragaszkodsz az LS-hez? 74HC595 van a lomexben és a boltok nagy részében.
2mm-es bowden huzalt hol kaphatnék méterre? Ha lehet Budaörs közelében. Kerékpár szervizek és barkácsáruházak kizárva. Az előbbiekben csak maximum 2m-es darabokban van. Az utóbbiakban pedig a legvékonyabb 3mm. Nekem egyben kéne 10m.
Helló!
Én korábban csavarszaküzletben vettem bowdent huzalt. Üdv. Ottó
Melyikben? Holnap megkérdezem én is azt ahova járok.
Ha a belső-sodronyról van szó:ittkapsz, akár rosdamentest is.
Lehet, hogy nem jól keresem, de én nem találtam.
Sziasztok!
Az eredeti kérdésem már elveszett itt a tömegben, így elképzelhető, hogy aki tudna rá válaszolni, az pont emiatt nem vette észre... Még mindig keresek villanykapcsolót, amit az előző hozzászólásomban is kerestem. Az előző hozzászólásomra a link: Bővebben: Link
Mintha a budaörsi pr@ctikerben láttam volna ilyet. Megesküdni nem merek rá, mert nem ma voltam ott. Ha nem oldódik meg addig, hétfőn megnézem.
Szia!
Villért: 2143 Kistarcsa, Raktár krt. 3. (Az M0 csomópont mellett közvetlenül). Tel.: 28 - 470-888, +36 30 222-4800 Nyitva: H-Cs: 7:00 - 14:30, P: 7:00 - 12:30 Kiszolgálnak zománcozott huzalból 20 dkg -ot is. Felszámolnak egy áttekerési költséget (~370Ft/kg) és egy tartót (~450Ft) is. (Ha van kéznél, leürült érdemes lehet elvinni). Sajnos az árjegyzék nem érhető el a neten, mert (állításuk szerint) túl gyorsan mozognak az árak...
1mm-es vas huzalból kellene 1-2 méter, olyan keménységű, mint amit kerítésekben használnak. Kapok valahol Bp.-en ilyen keveset?
Azt megköszönöm, ha megnézed. Nem hiszem, hogy meg fog oldódni addig, mivel azóta se láttam pont ilyet itt a környéken (azaz Dunakeszi BauHaus, M3 Praktiker, Fót Bricostore, Váci úton Obi, Baumax, FrédikeVill, meg még nhány villanyász bolt). Persze megnéztem a Legrand katalógust is, de ez nem Legrand termék :| Neten is keresgéltem különböző boltok után, de sajnos még a gyártóját se tudtam kideríteni... (A HP túl sok mindenre utalhat, még akár az is lehet, hogy csak az anyagát jelölték meg így)
Sziasztok.
Olvastam,hogy a 723-as IC-nek van egy egy nagyobb testvére az SGS L146 (adatlapot nem találtam) ami akár 80V-ot is elbír :eek2: Nagyon kellene nekem ebből egy jó pár darab és nem találok sehol sem.Lehet ilyet még valahol szerezni egyáltalán megfizethető áron vagy ez valami kuriózum egy kincs? Tud esetleg valaki ezzel kapcsolatban segíteni?
Szia! Köszi az információt,már szemeztem ezzel a céggel,de sajnos nem tudok elmenni autó nélkül utazgatni Kistarcsára,ezért kell budapesti bolt,de ők Budapesten nem árulnak.Nekem igazából maximum kéne 5-10méter 0.2mm-es.
Adatlapot találtam de még a farnell-nál és a digikey-nél sincs.
Itt szerepel 99 Ft-s áron. Egy emilt megér...
Még vasárnap válaszoltam, hogy a Pozsonyi úton kapsz pár dekát. Ott leírtam címet, telefonszámot, mindent. De ha nem olvasod el a válaszokat, miért kérdezel?
Nem tudom,hogy a mogyoró-n belül kinek vagy hová írjak emailt ezzel kapcsolatban.Van ötleted?
Elolvastam,de nekem a pár deka az még soknak tűnik,de lehet,hogy tapasztalatlanságom miatt gondolom azt,hogy az több,mint amennyi nekem kéne,de köszi a címet,jövőhéten szakítok rá időt,hogy elmenjek.
Sziasztok!
Alaplapba szeretnék vásárolni 3300u/6,3v-os kondikat (képek). Mivel a híres HQVideoban nincs ilyen, és a neten sem találtam hazai üzletet, ezért gondoltam talán van valakinek ötlete, vagy tud üzletet Bp-en ahol lehet kapni ilyen kondit. Előre is köszi a segítséget! :worship:
Használj ilyet ez is jó.Bővebben: Link
A híres Lomexben is van. 10V-os, de a mérete ugyanakkora mint a 6.3-as!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |