Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Vásárlás, hol kapható?

Témaindító: Gamo, idő: Okt 14, 2005
Témakörök:
Lapozás: OK   139 / 441
(#) koczka hozzászólása Feb 28, 2011 /

MAX038 -as IC-t merre lehet kapni?
(#) sprofan válasza koczka hozzászólására (») Feb 28, 2011 / 1

Bővebben: Link
Régen a RET-nél volt 7500Ft körüli áron, de már ott sincs. Esetleg ha valakinek van otthon elfekvőben.
(#) Pigi válasza koczka hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Már csak bontásból vagy ha valaki régen bevásárolt belőle.
(#) velegiistvan hozzászólása Feb 28, 2011 /

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni.

Van egy medicor q-125-ös kvarclámpám. A fénycsöve kissé már be van feketedve, de ennek ellenére a készülék még működik, de sajnos nem akkora teljesítménnyel, mint várnám. A felizzás is kb 2-3 perc-et vesz igénybe. Kérdezném, hogy mi lehet a gond? Fénycsövet kellene cserélni, vagy máshol van a hiba? Ha mégis csőcserére kerülne sor, hol lehet még a készülékbe való csövet kapni?

Ui: Ha nem ide illik a hozzászólásom, nyugodtan rakjátok át máshova. Azért ide küldtem, mert más, a problémámhoz kapcsolódó témát nem igen találtam.

Előre is köszönöm.

István
(#) borvendeg hozzászólása Márc 2, 2011 /

Hello!
Szükségem lenne, 74LS595N típusú IC-re. Ez egy 8 bites shift regiszter. Hol tudok ilyet venni? (Ahol néztem: HESTORE, Lomex, Hqvideo)
köszi.
(#) elektroláma hozzászólása Márc 2, 2011 /

TQFP tüskesor átalakítós panelt hol lehet kapni? Vagy elég, ha lyukakra ki van vezetve.
(#) qvasz2 válasza borvendeg hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Itt van ugyan, de ennyiért?!

Szerk: a linken nincs ott a keresés eredménye; sry

74ls595.jpg

(#) interferi válasza elektroláma hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Ha jól emlékszem az Elektro Kontha és a HR Elektronika nál láttam ilyet a pultban
(#) UbiLinux válasza elektroláma hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Hány lábú tqfp-hez kellene?
(#) DanyyX válasza borvendeg hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Ragaszkodsz az LS-hez? 74HC595 van a lomexben és a boltok nagy részében.
(#) zolika60 hozzászólása Márc 3, 2011 /

2mm-es bowden huzalt hol kaphatnék méterre? Ha lehet Budaörs közelében. Kerékpár szervizek és barkácsáruházak kizárva. Az előbbiekben csak maximum 2m-es darabokban van. Az utóbbiakban pedig a legvékonyabb 3mm. Nekem egyben kéne 10m.
(#) otto54 válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 3, 2011 /

Helló!
Én korábban csavarszaküzletben vettem bowdent huzalt.
Üdv.
Ottó
(#) zolika60 válasza otto54 hozzászólására (») Márc 3, 2011 /

Melyikben? Holnap megkérdezem én is azt ahova járok.
(#) gkari válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 3, 2011 /

Ha a belső-sodronyról van szó:ittkapsz, akár rosdamentest is.
(#) zolika60 válasza gkari hozzászólására (») Márc 3, 2011 /

Lehet, hogy nem jól keresem, de én nem találtam.
(#) bbb válasza bbb hozzászólására (») Márc 4, 2011 /

Sziasztok!

Az eredeti kérdésem már elveszett itt a tömegben, így elképzelhető, hogy aki tudna rá válaszolni, az pont emiatt nem vette észre...
Még mindig keresek villanykapcsolót, amit az előző hozzászólásomban is kerestem.

Az előző hozzászólásomra a link:
(#) zolika60 válasza bbb hozzászólására (») Márc 4, 2011 /

Mintha a budaörsi pr@ctikerben láttam volna ilyet. Megesküdni nem merek rá, mert nem ma voltam ott. Ha nem oldódik meg addig, hétfőn megnézem.
(#) Hp41C válasza anagma hozzászólására (») Márc 4, 2011 /

Szia!
Villért:
2143 Kistarcsa, Raktár krt. 3. (Az M0 csomópont mellett közvetlenül). Tel.: 28 - 470-888, +36 30 222-4800
Nyitva: H-Cs: 7:00 - 14:30, P: 7:00 - 12:30
Kiszolgálnak zománcozott huzalból 20 dkg -ot is. Felszámolnak egy áttekerési költséget (~370Ft/kg) és egy tartót (~450Ft) is. (Ha van kéznél, leürült érdemes lehet elvinni).
Sajnos az árjegyzék nem érhető el a neten, mert (állításuk szerint) túl gyorsan mozognak az árak...
(#) UbiLinux hozzászólása Márc 4, 2011 /

1mm-es vas huzalból kellene 1-2 méter, olyan keménységű, mint amit kerítésekben használnak. Kapok valahol Bp.-en ilyen keveset?
(#) bbb válasza zolika60 hozzászólására (») Márc 4, 2011 /

Azt megköszönöm, ha megnézed. Nem hiszem, hogy meg fog oldódni addig, mivel azóta se láttam pont ilyet itt a környéken (azaz Dunakeszi BauHaus, M3 Praktiker, Fót Bricostore, Váci úton Obi, Baumax, FrédikeVill, meg még nhány villanyász bolt). Persze megnéztem a Legrand katalógust is, de ez nem Legrand termék :| Neten is keresgéltem különböző boltok után, de sajnos még a gyártóját se tudtam kideríteni... (A HP túl sok mindenre utalhat, még akár az is lehet, hogy csak az anyagát jelölték meg így)
(#) saraha hozzászólása Márc 4, 2011 /

Sziasztok.
Olvastam,hogy a 723-as IC-nek van egy egy nagyobb testvére az SGS L146 (adatlapot nem találtam) ami akár 80V-ot is elbír :eek2:
Nagyon kellene nekem ebből egy jó pár darab és nem találok sehol sem.Lehet ilyet még valahol szerezni egyáltalán megfizethető áron vagy ez valami kuriózum egy kincs?
Tud esetleg valaki ezzel kapcsolatban segíteni?
(#) anagma válasza Hp41C hozzászólására (») Márc 5, 2011 /

Szia! Köszi az információt,már szemeztem ezzel a céggel,de sajnos nem tudok elmenni autó nélkül utazgatni Kistarcsára,ezért kell budapesti bolt,de ők Budapesten nem árulnak.Nekem igazából maximum kéne 5-10méter 0.2mm-es.
(#) saraha válasza saraha hozzászólására (») Márc 5, 2011 /

Adatlapot találtam de még a farnell-nál és a digikey-nél sincs.
(#) nedudgi válasza saraha hozzászólására (») Márc 5, 2011 /

Itt szerepel 99 Ft-s áron. Egy emilt megér...
(#) UbiLinux válasza anagma hozzászólására (») Márc 5, 2011 /

Még vasárnap válaszoltam, hogy a Pozsonyi úton kapsz pár dekát. Ott leírtam címet, telefonszámot, mindent. De ha nem olvasod el a válaszokat, miért kérdezel?
(#) saraha válasza nedudgi hozzászólására (») Márc 5, 2011 /

Nem tudom,hogy a mogyoró-n belül kinek vagy hová írjak emailt ezzel kapcsolatban.Van ötleted?
(#) anagma válasza UbiLinux hozzászólására (») Márc 5, 2011 /

Elolvastam,de nekem a pár deka az még soknak tűnik,de lehet,hogy tapasztalatlanságom miatt gondolom azt,hogy az több,mint amennyi nekem kéne,de köszi a címet,jövőhéten szakítok rá időt,hogy elmenjek.
(#) Istuge hozzászólása Márc 6, 2011 /

Sziasztok!
Alaplapba szeretnék vásárolni 3300u/6,3v-os kondikat (képek). Mivel a híres HQVideoban nincs ilyen, és a neten sem találtam hazai üzletet, ezért gondoltam talán van valakinek ötlete, vagy tud üzletet Bp-en ahol lehet kapni ilyen kondit. Előre is köszi a segítséget! :worship:
(#) zolika60 válasza Istuge hozzászólására (») Márc 6, 2011 /

Használj ilyet ez is jó.Bővebben: Link
(#) DanyyX válasza Istuge hozzászólására (») Márc 6, 2011 /

A híres Lomexben is van. 10V-os, de a mérete ugyanakkora mint a 6.3-as!
Következő: »»   139 / 441
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem