Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Suzuki Swift elektronika

Témaindító: tepizoli, idő: Márc 24, 2007
Témakörök:
Lapozás: OK   7 / 45
(#) siofok02 hozzászólása Feb 25, 2011 /

sziasztok! Azt szeretném kérdezni,hogy van 1 samuraiom, 1.6 16v swift motorral.viszont amit csináltak hozzá kábelköteget,nem raktak rá diagnosztikai csatit,vagy legalább 1 izzót hogy kitudjam villogtatni ha valami gáz van.Nem tudna nekem ebben valaki segíteni,hogy 1 kapcsolóval,és izzóval diagnosztikai lámpát rakhassak a kötegre?
(#) Swift1.3 válasza thomas79 hozzászólására (») Feb 25, 2011 /

Az ablakemelőhöz hozzászólva, ha a vezetőnél előlről vezérelve működik és hátul nem, akkor a kapcsoló égett el a hátsó ajtóban. Szétszedni rohadt nehéz a kapcsolót, de meg lehet próbálni, de én inkább vennék egy utángyártottat 2-3000 ft között van ha jól láttam a neten.
(#) thomas79 válasza Swift1.3 hozzászólására (») Feb 25, 2011 /

okés! köszi!
azt még késöbb, elöbb hétfőn kiszedem a zárszerkezetet,
mert a külső lemezhez van szorítva a mágnesrelé? vezetéke, elég rendesen!
(#) thomas79 válasza thomas79 hozzászólására (») Feb 26, 2011 /

Még volna valami,amit egyszer már csinált, de gyertyák lettek cserélve és abbahagyta ,bár nem biztos hogy összefügg vele
a motor fordulat nem megy le 2000 alá, csak néha gondol eggyet és akkor visszaáll alapjáratra ,nem nyomom a gázt és a motor is már réges rég üzemi höm.leten van.
Légtömegmérő vagy mi ez?
ez már teljesen kiidegel.
(#) thomas79 válasza thomas79 hozzászólására (») Feb 28, 2011 /

Köszönet Swift 1.3-nak a segítségért, sikerült megtalálni a probléma okát a központizárral kapcsolatban!
vezérlőegység nyákon elégett 1 átkötés, amit újra forasztottam és működött , egy kis idő elteltével aztán megint "elcsattant" az átkötés a nyákon.
Valahol zárlat van vagy ilyesmi!
Képek alább!
(#) thomas79 hozzászólása Feb 28, 2011 /

ime a nyák hátúlról, még a réz is feljött!
(#) Swift1.3 válasza thomas79 hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

UPSZ! Erre azért nem gondoltam.
Az alapjárattal kapcsolatban nekem is csinált ilyet néha, de nálam már nem jelentkezik, mert átszereltem LPG-re, úgyhogy nem járok "drága" benzinnel. Gáznál nincs ilyen probléma.
(#) H-Jag hozzászólása Márc 1, 2011 /

Sziasztok!

Innen letöltöttem a szerviz könyveket. Egy rejtett kapcsolót szeretnék bekötni és nem tudom, hol és melyik vezetéket kéne megszakítanom. Tudtok nekem ebben segíteni? Az elhelyezés már nem gond.

Köszönettel,
(#) thomas79 válasza H-Jag hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

autó tipusa? évjárat etc.!
Mihez kell a rejtett kapcsoló, mert az áramköri rajzok itt voltak pár oldallal visszább.
(#) thomas79 válasza Swift1.3 hozzászólására (») Márc 1, 2011 /

Én se gondoltam volna, most már csak az a kérdés hogy a zárlatot a relé(omron) okozza, tehát a zárlat vagy tülfesz a nyákon jött létre , vagy valami egészen más!?
ez már szervíz. :no:
(#) H-Jag válasza thomas79 hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Az indítást szeretném blokkolni egy kapcsolóval.
2000. évjáratú 5 ajtós, 1.0 gs.
(#) thomas79 válasza H-Jag hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

A kulcsos inditó után a gyújtást kéne (vagy az "on" helyzet) poztív polaritását kéne megszakítanod egy kapcsolóval így a rendszer off-ot érzékelne!
Szerintem.. Bár ez korántsem a legstabilabb megoldás.
Valaki más?
(#) Swift1.3 válasza thomas79 hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Szerintem meg gyárilag benne van az indításgátló,
(#) Swift1.3 válasza Swift1.3 hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Sőt, tudok egy jobb indításgátlót. Dugd el az indítókulcsot a gyerek elől, akkor nem tudja elvinni az autót, mint szétvágod az elektromos vezetékeket.
(#) H-Jag válasza Swift1.3 hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Az semmit sem ér...
Ha viszont a gyáritól eltérően valahol megszakítom a folyamatot, nem fog azzal bajlódni, hogy megkeresse.

thomas79: köszi, nekem valami konkrétum kéne, nem nagyon vágom az elektromos részét az autónak.
(#) Swift1.3 válasza H-Jag hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Láttam nagyon tuti megoldást egy WV T4 transporternél. A motorháztető nyitó kallantyú alá, (hogy kényelmesen be lehessen nyúlni) két csavar raktak ami úgy néz ki mintha azzal lenne rögzítve. Csak úgy lehet elindítani, ha a 2 csavarfejen rajta vannak az az ujjaid. Ez a király megoldás nem kapcsoló! Kisebb a hibalehetőség.

ui.:Bocsi az első hozzászólásom csak vicc volt
(#) kolti hozzászólása Márc 2, 2011 /

Talán tudtok valami okosat mondani.
OLyan pozitívra lenne szükségem ami akkor lép életbe mikor kiveszem vagy nulla állásba kapcsolom a kulcsot. Ezt szeretném bekötni:
http://www.nteam.hu/?t=productoverview&kod=N00005982
(#) thomas79 válasza kolti hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Tehát akkor, ha nincs benne a kulcs.
rádió memoria +?
az nem jó mert akkor is villogna , amikor mész.
+ 1 db kapcsoló?
(#) zoz11 hozzászólása Márc 15, 2011 /

Sziasztok
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy hol találom meg a Swiftbe a központi zár vezérlőjét?

Üdv: Zoltán
(#) thomas79 válasza zoz11 hozzászólására (») Márc 15, 2011 /

Ha sedan akkor csomagtartó a kalaptaró rész alatt,
de könnyü észrevenni mert ott is van 1 halk kattanás, amikor a relék kattanak, csapotthátúnál viszont hang alapján keresd!
(#) Levi523 hozzászólása Márc 16, 2011 /

Sziasztok!
Akos 70 feltöltötte a suzuki swift elektromos rajzait. A kérdésem lenne az első ablaktörlő kapcsolási rajzával, hogy a szakaszos törlésnél van egy plusz doboz amibe van a megszakító a rajzon intermittent controller felirat jelzi. Arról ami benne van, arról tudna valaki egy rajzot feltenni?
Előre is köszönöm.
Levente
(#) kolti válasza Levi523 hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Hol lehet ezt a rajzot megnézni?
Én úgy tudtam, hogy nincs külön intervallum kapcsoló, csak a bajuszkapcsolóra ráépített.
(#) zoz11 válasza thomas79 hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Hali
Csapott hátú a kicsike. Akkor majd valahogy megkeresem.
Üdv!
(#) Levi523 válasza kolti hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Szia! Az 5. oldal legelső hozzászólás melléklete, és azt megnyitva az útolsó előtti rajz..
Köszi
(#) Levi523 válasza kolti hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Egyáltalán létezik a suzuki swift sedan-nál intervallumkapcsolós bajuszkapcsoló? Szerintem csak az 1 megszakított törlés létezik, de annak a sebességét nem lehet semmivel állítani. Erre szeretnék egy intervallumkapcsolót beépíteni, de ahoz kellene nekem a rajz mielőtt szétkapom. Köszi
(#) Kszajga válasza zoz11 hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Ha utólag szerelek be elektromos zárszerkezetet, de gyárit, akkor enélkül a vezérlő nélkül abszolút nem is oldható meg a kp zár működése? Ugyanez a kérdésem vonatkozik elektromos ablakemelőkre is.
(#) kolti válasza Levi523 hozzászólására (») Márc 16, 2011 /

Szerintem örülhetünk neki, hogy egy szaggatott állást azért tettek bele, nekem csupán az a problémám, hogy ez nem egy külön relé így ha cserlni kell, vehet az ember komplett bajusz kapcsolót.
(#) Djatis hozzászólása Márc 21, 2011 /

Üdv mindenkinek!

Swift GLX 1,3 van 94-es kiadás.
Szeretnék elsősorban fogyasztást mérni ezt hogyan tehetem meg házilag az ecu által leadott értékekre gondolok tehát valamiféle diagnosztikai áramkör építésére amit aztán egy laptop segítségével ki tudok értékelni.
A következő ami fontos egy hibakód olvasót is szeretnék építeni ehet a tipushoz.
Előre is köszönöm a segítségeteket.
Ha valami ecu tipusszámra és egyéb kérdés merülne fel pl a csatlakozókkal kapcsolatban megkísérlem lefényképezni és felírni az adatokat.
(#) thomas79 válasza Djatis hozzászólására (») Márc 21, 2011 /

Ez kemény dió, én ismerem, láttam a csatiját.
Háááát. Valami com portot kéne létrehozni hozzá,persze ismervén a rajzot, amit nem ismerünk..
2-olvasó szoftver is kellene, ami felismeri hogy a portolás végén az ecu van....ezzel a szoftverral már szinte meg is lenne minden..
De az is lehet hogy egyedi kártya kell hozzá ami olvassa az ecu-t...
(#) xxxKiller hozzászólása Ápr 21, 2011 /

hello srácok!

Lenne egy olyan problémám, hogy az autórádiónál nemtudom bekötni az antennát, ugyanis egy olyan csatlakozó jön le róla, amin 4 vezeték van. Most mit tegyek? hogyan tovább? Nekem szabványos ISO kellene abból. Átalakítót sehol sem találtam.

Előre is köszi!
Következő: »»   7 / 45
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem