Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Börze
Melyik mozgólépcső? Ha mozog, akkor hogy lehet fix találkozási pontként megjelölni? Ismeri valaki az útvonalát, pályáját?
Mozog folyamatosan, de a börzék időpontjában mindig ugyanott, a Népligetnél van a helye, így ez egy fix pont.
Az ügyetlenebbek utána futnak, az ügyesebbek ráállnak és azzal együtt utaznak.
Így már értem. Meghatározott pályán jár és kéthetente szombat reggel mindig ugyanott van.
Akkor most 12.-én ki jön?
Mert csak akkor megyek ha tömeges megjelenésre számíthatok... Jó, tudom akkor az nem lesz
Sziasztok!
Szerintem most kijövök én is a múltkor nem sikerült. Matyi! Vigyek neked valami alkatrészt az atomvillanást előidéző kézikészülékhez? (Tudod a koppanásgátló, és a DC fesz védelem a találkozóra.) RE-CO GMP4 vagy ilyesmi? Van kettő is. Ha esetleg megszaladna a kezed, és többet építenél... :hide:
[OFF]Majd én viszek Neked glimmet.....
Van nekem is több darab foglalattal, nagyon köszönöm. Szamóca findere is csak kölcsönbe lesz a találkozóig.
Hát azt sajnos nem tudok hozni, mert nincsenek ilyen cuccaim. :no: Ha lenne biztosan vinnék neked.
Jól van Matyikám, azért szólj ha esetleg mégis kellene.
Sajnos a mostani börzére nem biztos, hogy ki tudok menni.....
Ezt nézd! Lomtalanításon találtam, vadonat új. Jó nem? Szép kövér relé... :smoke:
Szami meglátja, hogy itt pocskondiázzuk a Finder reléjét végünk lesz, mint a Twin Peaks-nek...
Igen ez jófajta, csak foglalatom nincs hozzá.
Láttam már nyákba beforrasztva is ilyen relét, de börzére hozd el, tuti találunk. Többek között a jászberényi MGTSZ is gyártotta.
Szerintem lomexben van és nem véletlenül olyan, mint a régi oktál foglalat egy kis pöcökkel? A villanyboltban van 400Ft-ért itt nálunk is.
Üdv! Ha nem találsz foglalatot,akkor majd írj,nekem van elfekvőben 2db.
Húú tényleg lehet hogy az oktál foglalat is jó hozzá. Aztán majd beépítem valahová. Pl. labortápba biztos jó lesz, ha egyszer építek egyet.
Szép gyűjtemény. Esetleg tudnál egyet nélkülözni? Egy ilyen ventillátor-izzót tudnék érte cserébe felajánlani a lámpa gyűjteményedbe. (most találtam itthon) Persze, csak ha elfogadod érte cserébe. Elvileg még jó is.
Nem jó, Imi mondta hogy több lába van. Nézd csak meg nem 8 (okt=8 azaz 8 lábú cső). Oktál foglalatot az Orion EMG alkalmazott feszültségválasztóban.
Ha leszel, viszek neked a szkópcsőért egy vetítő izzót. Csak neked ütöttem le.
Hát nem is tudom, amelyikbe belemegy. 11 lába van. Majd elviszem aztán meglátjuk. Az izzóhoz mit szólsz? Illene a gyűjteményedbe?
Tényleg nem jó 11 lába van az oktálnak meg ugye nyolc. Tényleg az a legjobb ha elviszem.
Ha valaki glimmeket szeretne osztogatni, van még egy lelkes gyűjtő ám!
Neked adom hogy őrüjjé vazze!
Nekem megjöttek az aurumbevonatú finderek Németből..
Van egy Telemechanique 115A-es MgK-m. Az legyőzi ezt. De a finder is gyárt két váltókontaktusost ilyen, sőt 12A terhelhetőségben is. De azért szeretem a 4érintkezőset, mert kontaktoronként 7A tud, és az párban ugye 14A.
Egyébként tegnapelőtt találkoztam az első kh-s finder-el, 15év alatt.
Ha esetleg valakinek van pár méter 0,3-0,4 CuZ huzalja az szívesen venném. :yes: (SM42-re kellene tekernem 6,3V-ot)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |