Fórum témák
» Több friss téma |
Namost ha valaki rosszindulatú, akkor így is úgy is meg fogja tenni, egyszerű a recept, keres 5 fórumról 50 nicket, és beregel helyettük, ennyi. A szomorú az, hogy egy ilyen rendezvényen, ahol komoly emberek állítanának ki, egyáltalán felmerül ilyen dolog, hogy van aki szórakozik ilyennel. Röhejesnek tartom. Dehát ezek mennek kis országunkban. A másik meg az , hogy ha a reg mellé odaírja, hogy honnan való, meg ilyenek, akkor minden jelentkező után nyomozgassanak a szervezők, hogy " helló, tényleg te vagy, nem szivatsz minket? " Én ha ettől félnék, nagyon egyszerűen lerendezném a dolgot. Aki akar kiállítani, szépen elbattyog a postára, vagy otthonról, és elutalja a belépőt, a közleménybe meg odaírja a nevét, nickenévét, mindegy, így megvannak a kiállítók az is hogy kik lesznek, és hogy mennyien lesznek, a nézelődők meg a helyszínen megveszik a jegyet aztán jónapot kivánok. Nem kell ezt túl bonyolítani.
Ezt a szervezőségnek is javasolnám mint ötlet!
Ha sosem fórumozott akkor is kell adni a regisztrációnál nick nevet , ebben az esetben is megvan a lekövethetősége .
Igen röhejes de ez van sajnos minden előfordul .
Azon gondolkozom hogy esetleg 1..néhány technikai érdekességet vihetnék megmutatni. Mondjuk sok köze nincs az audiphil-hez. (Bár a például a RAFILM mikrofonon azért elgondokodnék ).
Vagy ez már nagyon off ott?
Éppen ezért mondom, hogy szépen elutalja minden kiállító a belépőt kivétel nélkül, és akkor ez a probléma ki van zárva. Aki komolyan gondolja a kiállítást, annak ez nem jelenthet problémát, aki szórakozik, az meg így ki van szűrve. Ha HE-s ha nem. Gondolom brahiból senki nem fog utalgatni 20-30 kamu névre, az csúnya lenne, ha meg igen, akkor meg is érdemli
Akkor nézzek félre amikor leejted a csővet?
A megoldás csak annyi, hogy a kiállítóknak előre kell fizetni egy bankszámlaszámra. Például nekem egy barátom is regisztrálva van itt, aki semmilyen fórumra nem szokott írni, ide viszont jön kiállítani.
Sok jelentkező szerintem nincs. Alig van néhány összesen. Egy van biztosan, aki nem HE-s, meg semmilyen fórumra nem ír. (Tibi néven). Én regeltem be az ő felhatalmazása alapján. De csak ez az egy van.
Nem mellesleg a bankszámláról egy az egyben ki lehet deríteni a személyazonosságot, és össze lehet hasonlítani a regisztrációval.
Éppen ezt írtam kettővel feljebb. olvasd el. Lacinak nem üldözési mániája van, hanem sajnos sok hülye van errefelé is. Te nem voltál itt, amikor például KD meghekkelte highand nickjét, és az ő bőrébe bújva randalírozott, őrült ámokfutásba kezdett itt a fórumon.Sorra törte fel a nickeket. Én tudom, hogy miről beszél Laci, igaza van, vannak ilyen aberráltak.
Hát ja hogy milyen emberek vannak.
De nem biztos, hogy mindent jól tudsz.
No ahogy Grétsyi tanár úr mondaná, "álljunk meg egy szóra!"
Az előzetes felmérés alapján mindössze azt szeretnénk megtudni, hogy mennyi a kiállító emberek száma. Az hogy hány ember lesz mint nézelődő, az másodlagos szempont. Az ezer főt úgy sem üti meg ez biztos. A valós jó ha 100 fős látogatói mennyiségnek pedig bőven eleget tesz a kiállítás helyszíne, az 5 teremmel. Azt azért nagyjából tudni vélhetjük, hogy kik azok akik kiállítanak, hiszen ez egy nem túl nagy kör, akik imel-ámal, de ismertek egymás közt is, és audiotechnikai berkekben. A komoly kiállító, az egyébként is érdeklődni fog a hogyan-okról a szervező emberkéknél, hisz ez a normális. Amelyik nem, az pedig komolytalan, nagy valószínűséggel. Idézet: „Laci az említett ninc nevet töröld amennyiben tudod .” Törölve, azaz, mostantól kitiltott tag. Amúgy aggályod értem, de nem tehető meg, mert: Idézet: „És ha valaki sosem fórumozott?” Ugyanis a plakát terjesztve, rajta az AAET webcíme, innentől bárki tudhat róla, s már regelhet is. Adatvédelmi intézkedések: - Ha észrevettétek, a jelszót a gép generálta Nektek. 99 999 999 variáció van. Talán a jövőévi talira feltöri valaki. Bár az is megoldható, hogy 5 hibás belépés után adok egy másikat, de egyenlőre felesleges. Azt, hogy Ti írjatok be saját jelszót direkt NEM ENGEDEM, nehogy valaki a fórumost adja meg. Így nem lehet semmiféle jelszó azonosulás. - Ha valaki kamuból beregel más fórumos nevén, majd később valóban az a fórumos akar regelni, akkor csak van annyi esze, hogy megkeres valamilyen módon, s jelzi, hogy gáz van. Ilyenkor nyomozás a reg után. Ha kiderül, hogy kamu, már adom is át a jogos tulajának. Ha meg kiderül. hogy két KisPistaJózsi van, akkor ???, jön az egyezkedés. - A banki utalgatást egyenlőre nem tartom még szükségessé. Mint írtam, ez még csak előzetes statisztika, a kiállítói jelentkezési lap készülőben.
Regisztráltam én is az oldalra. Sajnos még nem tudom, de majd kiderül, hogy mi lesz, és hogyan.
Másik fórumon olvastam,hogy annak idején hidalni akartad a B5-öt B9-re,ha elkészült elhozhatnád a talira.
Most AQ 1 éknél van már 1 éve a használható példány, meg Tibi haveromnál 2 db, de azok nincsenek használható állapotban. Majd visszakönyörgöm tőlük. Elvileg ez lett volna "sorozatgyártásban" a hangfalukhoz, de aztán anyagi okok miatt nem lett a hangfal meg erősítő dologból semmi.
Ha a talin jól szerepel, akkor publikus lesz majd építési leírásként. Ez még beszerezhető alkatrészeken alapul. Idő közben át lett keresztelve lambda1-re. Elrettentésképpen itt a sematikus rajza: Válogatott toshiba végekkel 0,05% THD-t produkált átfogó visszacsatolás pedig nincs benne. A B5-öt nem akartam hidalni.
Ez nagyon jó a MAMHU után lesz. (És ráadásul szombaton) Elvileg semmi fontosabb programom nem lehet. És muszáj ott lennem. Az eddigi kiállítási képeket elnézve.
HTA 30 próbára milyen elkokat ajánlotok, vagy milyeneket szeretnétek hallani? Capxcon, G-luxon, Elna, BC component, Rubicon, Nippon-chemi-con, meg 30-40 éves ROE kondim van, meg ilyen kék magyar gyártmányú is.
A tippek érdekelnének.
Kék magyar az a MM elkó. A sorban az első kettő plus a sanwha és yaego a leggyatrább - élettartamát nézve. Ami jobb az a jamicon. Abból tudok vinni 2 db 10.000 µF-osat. Meg egyetlen darab 33.000 µF 40 voltos MM bögrét (csavaros elkó). Ha kell.
Jamicon jöhet. Az van a gyári ion obelisk-ben is. A capxcon, meg G-luxonról tudom, hogy nem ér semmit, de próbára kell viszonyításnak. 1 db kondi a tápba volna jó, de oda min 63V-os kell, szóval 40V-os MM nem jó.
Van 3 db 2200 µF 63 volt MM nem csavaros nyákos, csak derót kell rá.
A 40 voltos MM elkókat bátran lehet használni 50 voltig.
Viszek 22mF/80V-os csavaros nagy áramú arany Roedersteint ha kell.
Az tök mindegy, hogy milyen felfogatású. Két derót rá lesz forrasztva és úgy lesz bekötve csatolónak. Úgy lesz kialakítva az egész, hogy gyorsan le lehessen cserélni.
Persze hogy kell. Én is viszek sok mindent, de 30Kg kondenzátort azért nem akarok elcipelni.
Ja vezetékeket is viszek, csavaros kondihoz is, szóval csak rá kell csavarozni a cuccot és kész is.
Na akkor megállunk, mielőtt elbeszélés egymás feje mellett. A "kék bögre" és Szamóca elkója csavaros csatlakoztatású nagy áramú. Amit én viszek még mellé azok mind nyákba forraszthatóak. Ja ki visz pákát? Mert forrasztanánk de nincs mivel akkor aztán gond van.
A kondijaimra itthon teszek derótot (ha el nem feledem).
Pákát viszek. Saját kondijaimra már előtte forrasztok drótot. Meg viszek is vezetéket. Néhányra lesz forrasztva ilyen nem tudom a nevét. Mindegy tudjátok az ami a csavar alá megy.
Idézet: Forrfül? :hide: „az ami a csavar alá megy”
Van még esetleg itthon Sprague 60mF/50V-ra kicsatolásnak esetleg. Ez is csavaros, de viszek szemes saruval szerelt kanócot ezekhez a böszme nagy kondikhoz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |