Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HP Compaq nc6125 képernyő hiba
Lapozás: OK   1 / 1
(#) KoBalázs hozzászólása Márc 11, 2011 /
 
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni tőletek egy képernyő problémával kapcsolatban. A laptopot lehajtott fedéllel mérésre szeretném használni. Ezért kikapcsoltam azt a funkciót, hogy lehajtáskor készenlétibe menjen. A program ami rajta fut tökéletesen mér, ha nincs lecsukva a kijelző, viszont hibát ír ki, ha lecsukott állapotban mérek. Amikor felnyitom a kijelzőt, a sötét képernyő egy 3-4 másodperc után villogásokkal visszajön. Tud vki vmi megoldást?

Köszi szépen.- b.
(#) idlob válasza KoBalázs hozzászólására (») Márc 11, 2011 /
 
Ez valószínűleg tisztán szoftver hiba (így elég OFF), kapcsolj ki minden energiagazdálkodási funkciót, mert attól még, hogy nem megy készenléti állapotba, valószínűleg megpróbál energiával takarékoskodni, így kilőhet USB/PCMCIA/Expresscard vezérlőt, GPU-t, szinte bármit.
(#) KoBalázs válasza idlob hozzászólására (») Márc 15, 2011 /
 
Szia! Rendben, ez jónak tűnik, csak hol tudom azt beállítani, hogy ne kapcsolja ki ezeket. A rendszer LPT porton kapcsolódik. Win XP Prof. Köszi.
(#) didyman hozzászólása Márc 15, 2011 / 4
 
Pedig mégis a kapcsolót kéne kiiktatni. Lehajtott kijelzővel, ha ki van kapcsolva az energiaállapot váltása, semmit, ismétlem, semmit sem fog kikapcsolni, csak a kijelző háttérvilágítását és esetleg annak meghajtását (amitől egy-egy program azt hiszi, hogy vége a világnak). A GPU-t pl. már nem. Máskülönben bajos lenne a gépet külső monitorral használni dokkolva..
(#) KoBalázs válasza didyman hozzászólására (») Márc 25, 2011 /
 
sziasztok. kiiktattam a kapcsolót. megoldva
Következő: »»   1 / 1
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem