Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » HESTORE.hu

Témaindító: Topi, idő: Máj 8, 2009
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek

Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő.

Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Lapozás: OK   65 / 174
(#) qvasz2 válasza skero hozzászólására (») Feb 20, 2011 /

Valóban, azt nem is figyeltem. Akkor csak simán össze lett keverve! Ki kellene végre fésülni őket!
(#) Bari- hozzászólása Feb 22, 2011 /

Sziasztok

Érdeklődnék hogy a ZZS35-O típusú Floppy tápcsatlakozó háznak a nyákba ültethető ellendarabját be tudjátok e szerezni? Ami méretileg a webárauházban van NSL 25-4 W apa csatlakozó sajnos nem teljesen jó hozzá.

Előre is köszönöm a választ.

Bari

Link javítva. Frankye
(#) zmariann válasza Akashi hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Köszönjük az észrevételt, javítottuk, megrendelheted
(#) zmariann válasza atiotezer hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Felkerült az áruházba, megrendelhető.
Bővebben: Link
(#) Tocska válasza rascal hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Köszönjük az észrevételt!
HEKIT-239:
- A csomagban anyaglista szerint is 10MOhm szerepel, tehát ha valaki nem olyat kapott volna, akkor az sajnos csomag összeállítási hiba, amiért ezúton is elnézést kérünk.
- A dióda ültetése úgy helyes, ahogy van, azaz a katód a szögletes láb.
- A LED-ek tokozása sajnos már nem ilyen egyszerű, mert e tekintetben kétféle szokás is tartja magát. Az egyik szerint szögletes a katód, mint a diódánál, a másik szerint viszont az a láb a szögletes, amibe a hosszabb lábat kell dugni. Az lehet, hogy ez esetben a kézi széria ültetésnél megszokott helyett inkább az első változat lenne szerencsésebb. Mivel a kiegészítő rajzocskán egyértelműsítjük a beültetést, nem érzem elengedhetetlennek a filmkészlet cseréjét.
- Az a javaslat, ami a jelszintre vonatkozik, érthető ugyan, de a kapcsolásra tekintve egyértelmű, hogy nem megvalósítható, legalábbis az áramkör jelentős bonyolítása nélkül nem. (Alacsony szint az, ami nem magas.)
- IC foglalatot azért nem tettünk bele eddig, mert így legalább bele lehet húzni egy transzparens zsugorcsőbe. Persze akadálya nincs, ha megszavazzátok, beletehetjük éppen.
(#) pikszo hozzászólása Márc 2, 2011 /

Érdeklődnék, hogy március 14-én hétfőn üzletük nyitva lesz-e?
(#) kistotti01 hozzászólása Márc 2, 2011 /

Sziasztok.
Ennek Bővebben: Link a nyákba forrasztható forrszemnek a méreteit szeretném megtudni. Sajnos a bolt honlapján, nem írnak róla semmit.
(#) morzsa15 hozzászólása Márc 2, 2011 /

Sziasztok!
Nincs véletlen 10000ft alat eredeti pickit2?
(#) rascal válasza Tocska hozzászólására (») Márc 2, 2011 /

Köszönöm a választ! A diódák tényleg jól vannak. Ott néztem el, hogy az összeszereléskor a papíron a dióda rajzjelénél nem vettem észre, hogy csak a ledre vonatkozik a többire nem.
(#) fkenny hozzászólása Márc 8, 2011 /

Sziasztok!
Lenne egy kis problémámBővebben: Link Ennek kellene az adatlapja, hogy tudjam be tudom el építeni az épülő készülékembe. Segítségetek előre is köszönöm!
(#) hadnagyakos hozzászólása Márc 14, 2011 /

Sziasztok!

MY-64-es multiméterhez tudnátok szerezni hőmérőszondát?

Csatolok egy képet a csatlakozójáról.

HPIM5181.JPG

(#) HA3GX hozzászólása Márc 16, 2011 /

Teljes mértékben megvagyok elégedve a bolttal. Előző héten kedden átutaltam a pénz, (sajnos a hétvége, meg az ünnep) de 8 nap után meghozta a posta. Csak ajánlani tudom.
(#) Coldahl hozzászólása Márc 18, 2011 /

Nagyon jó kis bolt, széles, bővülő választékkal, átlátható, gyors honlappal. Egy dolog viszont nem tetszik.
Rendelés leadása után 1 órával már becsomagolják a rendelést, majd átvált az állapot csomagellenőrzésre.. és ott is marad egész nap. Másnap délelőtt átvált számlázásra, és az is marad egész nap! Tényleg ennyi ideig tart ez a két művelet? Reméltem, hogy a tegnap koradélutáni rendelésem megjön szombatra, elvégre munkanap, de ha még mindig csak számlázzák.. :/
(#) KTobi válasza Coldahl hozzászólására (») Márc 18, 2011 /

Lett már írva, az állapotok a weboldalon naponta frissülnek. Tehát, lehet, hogy már elkészült, de csak holnapra fog frissülni az állapot az oldalon. Kis türelem kell. Ez nem gyorsexpress.
(#) zmariann válasza hadnagyakos hozzászólására (») Márc 23, 2011 /

Ilyen van, ha megfelel van belőle raktáron.
A csatlakozója nem teljesen olyan mint a képen, inkább lapos és nem banándugó.
(#) zmariann válasza hadnagyakos hozzászólására (») Márc 23, 2011 /

A fotóját lecseréltem, így már az látható amilyen ténylegesen
(#) hadnagyakos válasza zmariann hozzászólására (») Márc 23, 2011 /

Köszönöm, a következő megrendelésemben benne lesz!
(#) Dániel X hozzászólása Márc 29, 2011 /

Üdv!
Ez a próbapanel mekkora alapterületű? Milyen fémből készültek a csatlakozási pontjai?
Köszönöm
(#) El_Pinyo hozzászólása Márc 30, 2011 /

Üdvözletem!
Azt szeretném kérdezni, hogy a 0,1% tűrésű precíziós ellenállások esetén, melyek nincsenek raktáron, hozzávetőlegesen a megrendeléstől számítva mennyi időbe telik a beszerzés?
(#) Swindler válasza El_Pinyo hozzászólására (») Márc 31, 2011 /

Üdvözlet!

A kérdéses ellenállások általában rendeléstől számított 1-3 munkanap alatt érkeznek meg amennyiben beszerzésük megoldott.

Üdv.
(#) El_Pinyo válasza Swindler hozzászólására (») Márc 31, 2011 /

Köszönöm a választ!
Üdv.
(#) David.zsombor hozzászólása Ápr 2, 2011 /

Sziasztok ez a fúró várható hogy lesz?Köszi. Bővebben: Link
(#) vicsys hozzászólása Ápr 3, 2011 /

Lehetne kérni, hogy szerezzetek be MC1496 IC-t? Jó lenne ha egy helyről kellene csak rendelnem. Előre is köszi!
(#) Topi válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

(#) vicsys válasza Topi hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

Tyűha! Ez nagyon gyors volt! Köszönöm!
(#) Tocska válasza David.zsombor hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

Hali! Várható, de sajnos nem mostanában. Kb. másfél hónap múlva érkezik.
(#) Zozi85 hozzászólása Ápr 3, 2011 /

Sziasztok,
HT640 / HT648L pár vagy HT680 / HT683L pár felkerülhet a rendelhető tételek közé? Vagy valami helyettesítő? (kivezetett címlábak 8-12bit és 2-4 adat bit, 5V, tokozás mindegy)
előre is köszönöm!
(#) vicsys válasza Topi hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Ha esetleg még BF244-et vagy a hasonló 2N5484-et is be tudnátok szerezni, le lennék nyűgözve. Előre is köszi!
(#) Topi válasza vicsys hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Sok sör lesz ebből Viktor... Ennyi jó cselekedetért.
(Meg tudom, az a kék lcd...)
(#) Dániel X hozzászólása Ápr 5, 2011 /

Üdv!

A BB-005 ös próbapanel mekkora méretű?Bővebben: Link
Következő: »»   65 / 174
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem