Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » HESTORE.hu
HESTORE elektronikai alkatrész kis- és nagykereskedelem - Elérhetőségek
Ez a fórum a HESTORE.hu alkatrész áruház műszaki, webes és beszerzési kérdéseire jött létre, nem hivatalos kapcsolatfelvételi lehetőségként kötetlen formában. HESTORE-os ügyintézők fel-fel néznek ide szabadidejükben is, de hivatalos ügyfélszolgálati és rendelésekkel kapcsolatos kérdésekkel továbbra is ügyfélszolgálat keresendő. Ügyfélszolgálat: info@hestore.hu (+36 1 783 3436)
Valóban, azt nem is figyeltem. Akkor csak simán össze lett keverve! Ki kellene végre fésülni őket!
Sziasztok
Érdeklődnék hogy a ZZS35-O típusú Floppy tápcsatlakozó háznak a nyákba ültethető ellendarabját be tudjátok e szerezni? Ami méretileg a webárauházban van NSL 25-4 W apa csatlakozó sajnos nem teljesen jó hozzá. Előre is köszönöm a választ. Bari Link javítva. Frankye
Köszönjük az észrevételt, javítottuk, megrendelheted
![]()
Felkerült az áruházba, megrendelhető.
Bővebben: Link
Köszönjük az észrevételt!
HEKIT-239: - A csomagban anyaglista szerint is 10MOhm szerepel, tehát ha valaki nem olyat kapott volna, akkor az sajnos csomag összeállítási hiba, amiért ezúton is elnézést kérünk. - A dióda ültetése úgy helyes, ahogy van, azaz a katód a szögletes láb. - A LED-ek tokozása sajnos már nem ilyen egyszerű, mert e tekintetben kétféle szokás is tartja magát. Az egyik szerint szögletes a katód, mint a diódánál, a másik szerint viszont az a láb a szögletes, amibe a hosszabb lábat kell dugni. Az lehet, hogy ez esetben a kézi széria ültetésnél megszokott helyett inkább az első változat lenne szerencsésebb. Mivel a kiegészítő rajzocskán egyértelműsítjük a beültetést, nem érzem elengedhetetlennek a filmkészlet cseréjét. - Az a javaslat, ami a jelszintre vonatkozik, érthető ugyan, de a kapcsolásra tekintve egyértelmű, hogy nem megvalósítható, legalábbis az áramkör jelentős bonyolítása nélkül nem. (Alacsony szint az, ami nem magas.) - IC foglalatot azért nem tettünk bele eddig, mert így legalább bele lehet húzni egy transzparens zsugorcsőbe. Persze akadálya nincs, ha megszavazzátok, beletehetjük éppen.
Érdeklődnék, hogy március 14-én hétfőn üzletük nyitva lesz-e?
Sziasztok.
Ennek Bővebben: Link a nyákba forrasztható forrszemnek a méreteit szeretném megtudni. Sajnos a bolt honlapján, nem írnak róla semmit. ![]()
Köszönöm a választ! A diódák tényleg jól vannak. Ott néztem el, hogy az összeszereléskor a papíron a dióda rajzjelénél nem vettem észre, hogy csak a ledre vonatkozik a többire nem.
Sziasztok!
Lenne egy kis problémámBővebben: Link Ennek kellene az adatlapja, hogy tudjam be tudom el építeni az épülő készülékembe. Segítségetek előre is köszönöm! ![]()
Sziasztok!
MY-64-es multiméterhez tudnátok szerezni hőmérőszondát? Csatolok egy képet a csatlakozójáról.
Teljes mértékben megvagyok elégedve a bolttal. Előző héten kedden átutaltam a pénz, (sajnos a hétvége, meg az ünnep) de 8 nap után meghozta a posta. Csak ajánlani tudom.
Nagyon jó kis bolt, széles, bővülő választékkal, átlátható, gyors honlappal. Egy dolog viszont nem tetszik.
Rendelés leadása után 1 órával már becsomagolják a rendelést, majd átvált az állapot csomagellenőrzésre.. és ott is marad egész nap. Másnap délelőtt átvált számlázásra, és az is marad egész nap! Tényleg ennyi ideig tart ez a két művelet? Reméltem, hogy a tegnap koradélutáni rendelésem megjön szombatra, elvégre munkanap, de ha még mindig csak számlázzák.. :/
Lett már írva, az állapotok a weboldalon naponta frissülnek. Tehát, lehet, hogy már elkészült, de csak holnapra fog frissülni az állapot az oldalon. Kis türelem kell. Ez nem gyorsexpress.
Ilyen van, ha megfelel van belőle raktáron.
Bővebben: Link A csatlakozója nem teljesen olyan mint a képen, inkább lapos és nem banándugó.
A fotóját lecseréltem, így már az látható amilyen ténylegesen
![]()
Köszönöm, a következő megrendelésemben benne lesz!
Üdvözletem!
Azt szeretném kérdezni, hogy a 0,1% tűrésű precíziós ellenállások esetén, melyek nincsenek raktáron, hozzávetőlegesen a megrendeléstől számítva mennyi időbe telik a beszerzés?
Üdvözlet!
A kérdéses ellenállások általában rendeléstől számított 1-3 munkanap alatt érkeznek meg amennyiben beszerzésük megoldott. Üdv.
Sziasztok ez a fúró várható hogy lesz?Köszi. Bővebben: Link
Lehetne kérni, hogy szerezzetek be MC1496 IC-t? Jó lenne ha egy helyről kellene csak rendelnem. Előre is köszi!
Hali! Várható, de sajnos nem mostanában. Kb. másfél hónap múlva érkezik.
Sziasztok,
HT640 / HT648L pár vagy HT680 / HT683L pár felkerülhet a rendelhető tételek közé? Vagy valami helyettesítő? (kivezetett címlábak 8-12bit és 2-4 adat bit, 5V, tokozás mindegy) előre is köszönöm!
Ha esetleg még BF244-et vagy a hasonló 2N5484-et is be tudnátok szerezni, le lennék nyűgözve. Előre is köszi!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |