Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A kerek szobának is van sarka, ha lapos az alja :yes:
Az lehet hogy én is rosszul mondtam de nem azt mondtam hogy henger szobába De jöjjön a favoritom :Tenger fenekére bugyit húzni
Akkor gömb szoba. A mérőpontos dolog (#960018)?
Minden tiszteletem a tied ez nem nekem való
Hát én ezt látva elsírom magam. Pedig megfogadtam, hogy többet nem nyitom ki a számat, mert minek.
Nem láttad azt, ami ki lett moderálva. Az tette fel a koronát.
Ne lenne 31k találat a helytelenül írt "leheteTTlen" szóra.
A másik válasz már megjelent itt.
Nem lehetne visszamoderálni? Én is elolvasnám! Most meghalok a kíváncsiságtól! :miaz:
Remoderáció funkció nem lehetséges.
Inkább nézd meg ezt.
Sziasztok fórumozók.
Az a problémám támadt, hogy a macsomnak folyik a víz az orrából, de nem mindennapi módon. Égésznap száraz az orra, semmi baja, nincsen, majd amikor rájön felugrik a vállamra, vagy ha éppen fekszem akkor rám fekszik, elkezd passzírozni, és amikor dorombol, akkor folyik a víz az orrából. Egyszerűen szabályszerűen "csepeg", és eláztat. Ilyennel sosem találkoztam. Először azt hittem, hogy nyálzik, de jobban megfigyeltem, és láttam az orrából jön a produktum, majd amikor a dorombolás is abbamarad, akkor a folyás is megáll. Valaki került már ilyen helyzetbe? Egyszerűen nincsen pénzem most állatorvosra. Létezik valami házi gyógymód?
Ja nálam is van olyan, hogy összetaknyol amikor hízeleg, beletörli a taknyát a ruhámba.
Szia Ricsi. Ez a macska nem taknyol, teljesen víz állaga van a taknyának.
Akkor ezek szerint semmivel sem lehet visszafogni ezt a folyamatot?
Eddig erre nem volt példa, csak ennél az egynél.
Nem bírtam dekódolni a macsom szót, csak a szövegkörnyezet tanulmányozásával.
Szia Szamóca. Ez keserűen fájt.
Egy hete én is olyan víz állagút eresztettem az orromon, de nem víz volt. Tudom én, hogy ilyen víz állagút eresztenek magukból. Tegyél egy zsebkendőt az orra elé.
Ampimacs! Te tudsz aztán olyanokat írni, hogy csak les az ember.
Nem macsom, hanem macsó! Tehát Ampi egy latin macsó, ha jól értem
Itt az is kevés lenne, viszont ivóvízbázisnak nagyon jó lenne ha a mennyiséget vesszük alapul. Ha összecsapnak a hullámok a fejem fölött akkor tudom, hogy a macskában valami elromlott.
De szomi vagyok, mert 1 napja egyik topicban sem válaszoltak... :S
Ha azt írom, hogy felment bennem a cukor, annyira fájt, akkor még a végén mások esetlegesen félre érthetik így maradtam az A-C2 ötletemnél.
Amúgy, juteszembe, ma kaptam 5-öst fizikából : Georg Simon Ohm törvénye , fajlagos ellenállás, elektromost ellenállás, áramerősséggel kapcsolatban minden, feszültség. Ohm számítás, áramerősség, feszültség , fajlagos ellenállás számolásából...
|
Bejelentkezés
Hirdetés |