Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
A kerek szobának is van sarka, ha lapos az alja :yes:
Az lehet hogy én is rosszul mondtam de nem azt mondtam hogy henger szobába
![]() ![]() ![]() ![]()
Akkor gömb szoba. A mérőpontos dolog (#960018)?
Minden tiszteletem a tied ez nem nekem való
![]() ![]()
Hát én ezt látva elsírom magam. Pedig megfogadtam, hogy többet nem nyitom ki a számat, mert minek.
![]()
Nem láttad azt, ami ki lett moderálva. Az tette fel a koronát.
Ne lenne 31k találat a helytelenül írt "leheteTTlen" szóra.
A másik válasz már megjelent itt.
Nem lehetne visszamoderálni? Én is elolvasnám! Most meghalok a kíváncsiságtól! :miaz:
Remoderáció funkció nem lehetséges.
Inkább nézd meg ezt.
Sziasztok fórumozók.
Az a problémám támadt, hogy a macsomnak folyik a víz az orrából, de nem mindennapi módon. Égésznap száraz az orra, semmi baja, nincsen, majd amikor rájön felugrik a vállamra, vagy ha éppen fekszem akkor rám fekszik, elkezd passzírozni, és amikor dorombol, akkor folyik a víz az orrából. Egyszerűen szabályszerűen "csepeg", és eláztat. Ilyennel sosem találkoztam. Először azt hittem, hogy nyálzik, de jobban megfigyeltem, és láttam az orrából jön a produktum, majd amikor a dorombolás is abbamarad, akkor a folyás is megáll. Valaki került már ilyen helyzetbe? Egyszerűen nincsen pénzem most állatorvosra. Létezik valami házi gyógymód?
Ja nálam is van olyan, hogy összetaknyol amikor hízeleg, beletörli a taknyát a ruhámba.
![]()
Szia Ricsi. Ez a macska nem taknyol, teljesen víz állaga van a taknyának.
Akkor ezek szerint semmivel sem lehet visszafogni ezt a folyamatot?
Eddig erre nem volt példa, csak ennél az egynél.
Nem bírtam dekódolni a macsom szót, csak a szövegkörnyezet tanulmányozásával.
![]()
Szia Szamóca. Ez keserűen fájt.
![]()
Egy hete én is olyan víz állagút eresztettem az orromon, de nem víz volt.
![]() ![]()
Ampimacs! Te tudsz aztán olyanokat írni, hogy csak les az ember.
![]()
Nem macsom, hanem macsó! Tehát Ampi egy latin macsó, ha jól értem
![]() ![]() ![]()
Itt az is kevés lenne, viszont ivóvízbázisnak nagyon jó lenne ha a mennyiséget vesszük alapul. Ha összecsapnak a hullámok a fejem fölött akkor tudom, hogy a macskában valami elromlott.
![]()
De szomi vagyok, mert 1 napja egyik topicban sem válaszoltak... :S
Ha azt írom, hogy felment bennem a cukor, annyira fájt, akkor még a végén mások esetlegesen félre érthetik így maradtam az A-C2 ötletemnél.
![]() ![]()
Amúgy, juteszembe, ma kaptam 5-öst fizikából : Georg Simon Ohm törvénye , fajlagos ellenállás, elektromost ellenállás, áramerősséggel kapcsolatban minden, feszültség. Ohm számítás, áramerősség, feszültség , fajlagos ellenállás számolásából...
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |