Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » TV hiba, mi a megoldás?
Lapozás: OK   471 / 1274
(#) moele válasza Watson hozzászólására (») Ápr 2, 2011 /

Szia !
Ez jó megoldás (és sokkal olcsóbb), tökéletesen működik, csak langyos még több órán át is, van mikor a hűtőbordán nem fér el rendesen, alakítás szükséges, készülék típusfüggő a beszerelés.
(#) dragon0 hozzászólása Ápr 2, 2011 /

Helló mindenki ! van egy digihome tv következő a baj bekacsolás után kb 1 perc múlva a jobb oldalán megjelenik egy 2cm fekete csík ha ki kapcsolom várok vele 1-2 percet és be kapcsolom akkor kb 1-2 percig jó majd megint fekete csik? mellékelek pár képet előre is köszönöm
(#) Flasher hozzászólása Ápr 2, 2011 /

Sziasztok! Szeretnénk életet lehelni egy régi videoton ts5312sp típusú tv-be. Bekapcsoláskor füttyög másodpercenként és egy minusz jel és egyes szám felváltva villog majd kb 10-15 másodperc múlva kikapcsol, a képernyő nem csinál semmit. Hol kéne kezdenem a hibakeresést? Gondolom vmi gyújtó szerüség romlott el, tv-t még soha nem javítottam, segítsetek!
(#) rollly hozzászólása Ápr 3, 2011 /

Hali!
A JVC AV-28BD5EES tipusú tv-mben elfüstölt a posistor. Honnan tudnék másikat szerezni? Az van ráírva 350Y TDK 8020. Ha valaki tud segíteni azt nagyon megköszönném.
(#) kadarist válasza rollly hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

Ez kettő vagy három lábú?
(#) Balaa16 hozzászólása Ápr 3, 2011 /

Sziasztok!
Bizonyára elkerülte a figyelmeteket a 314. oldalon lévő kérdésem. Aki tud, kérem segítsen!
Üdv!
(#) kadarist válasza Balaa16 hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

Szia!
Linkeld be a kérdésedet!
(#) rollly válasza kadarist hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

három lábú
(#) kadarist válasza rollly hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

Ez jó lesz helyette: Bővebben: Link
(#) rollly válasza kadarist hozzászólására (») Ápr 3, 2011 /

Oksa!
Nagyon szépen köszönöm!
(#) Flasher válasza Flasher hozzászólására (») Ápr 4, 2011 /

Senki?
(#) nszticsi hozzászólása Ápr 4, 2011 /

Sziasztok

Több tv-vel találkoztam ami egy bizonyos idő után magától kikapcsol, és hogy újra lehessen indítani áramtalanítani kell. Típust mos egyenlőre nem tudok mondani. Arra gondoltam ha ez egy ilyen gyakori hiba, akkor talán tudna nekem vki segíteni, hol keressem a hibát. Köszönöm a válaszokat.
(#) nszticsi hozzászólása Ápr 4, 2011 /

Szóval az egyik TV Samsung CW-29A114N típusú lenne, tehát egy bizonyos idő után magától kikapcsol, és csak egy kicsit később indítható újra, vagy ha áramtalanítom, hol érdemes keresni a hibát?
(#) pali_2006 hozzászólása Ápr 4, 2011 /

Sziasztok nekem egy SEG CT7700 típusú TV-vel lenne problémám.Bekapcsolom Hang van de kép nincs, a nyákon a sor kimenő 8-as lába mellé oda van írva, hogy 200V de a sor kimenő adatlapján csak 20 volt van írva, de digimultiméterrel csak 2 voltot mérek .A sor kimenőt már ki szedtem a rajz alapján ki mértem a lábakat szakadást nem mértem. Ja meg a sor kimenőből hallani lehet egy sípolás szerű hangot ami nagyon idegesítő. Nincsen fűtése se a képcsőnek. Azt szeretném kérdezni hogy most a sor kimenő szált el vagy valami más gond lehet.
A segítségeteket előre is köszönöm.

21468HQ.JPG

(#) kadarist válasza pali_2006 hozzászólására (») Ápr 4, 2011 /

Szia!
Nem a 9-es láb mellé van írva ez a 200V? Mert az úgy normális lenne.
(#) pali_2006 válasza kadarist hozzászólására (») Ápr 4, 2011 /

Nem Mert még az is oda van írva hogy HEATRE egy ellenálláson keresztül megyen a képcső nyakára az F1 re.Az ellen állást már ki cseréltem.
(#) kadarist válasza pali_2006 hozzászólására (») Ápr 4, 2011 /

A HEATER (képcső fűtés) a 8-as lábról indul. A sortranzisztor melegszik?
(#) Lalle hozzászólása Ápr 5, 2011 /

Sziasztok van egy
ck5073t
tipusú samsung

Hibajelenség megkapja az áramot és mély koppanás szerű hangot ad , de se kép se hang

Mi okozhatja?
(#) kadarist válasza Lalle hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Szia!
A tápegység szekunderén hogy alakulnak a feszültségek? Rajz: kattints a Get Manualra
(#) pali_2006 válasza kadarist hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Üdv. Kép már van de egy pillanatra be adja az adást és utána el megyen kép ugyan úgy van de csíkos a képernyő tetejétől kb 10 CM -re lefele 3 csík van a három alapszínnel és bal és jobb oldalt be ugrott a kép.Az előző tulaja belenyúlt nem tudták meg csinálni és nekem adták, rossz típusú sortranzisztort raktak bele.
(#) kadarist válasza pali_2006 hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Cseréld ki a képen jelzett elkót. Ha ettől nem javul meg, akkor a szervízmenüben kell széthúzni a képet, hogy eltűnjenek a csíkok.
(#) falrajz hozzászólása Ápr 5, 2011 /

Sziasztok!
Van egy Philips lcd tv-m, ami egyszer csak elkezdett füstölni és sercegő hangot adni. Kép van meg minden, de nem merem bekapcsolni, nehogy leégjen vagy hasonló. Már máskor is csinálta ezt , viszont nem ennyire durván és akkor mindig jó lett két-három hónapra, aztán megint elromlott. (Mintha csak időzítve lenne. ) Viszont most elég drasztikus az állapota szegénynek.Nem tudja valaki esetleg, hogy mi lehet a baja? Ez tipikus hiba lehet az lcd tv-nél ?A tévének balközép részéről jön a füst, nem értek hozzá, csak gondoltam megpróbálom leírni, honnan eredhet a probléma. Előre is köszi: Viki
(#) falrajz hozzászólása Ápr 5, 2011 /

Sziasztok!
Van egy Philips lcd tv-m, ami egyszer csak elkezdett füstölni és sercegő hangot adni. Kép van meg minden, de nem merem bekapcsolni, nehogy leégjen vagy hasonló. Már máskor is csinálta ezt , viszont nem ennyire durván és akkor mindig jó lett két-három hónapra, aztán megint elromlott. (Mintha csak időzítve lenne. ) Viszont most elég drasztikus az állapota szegénynek.Nem tudja valaki esetleg, hogy mi lehet a baja? Ez tipikus hiba lehet az lcd tv-nél ?A tévének balközép részéről jön a füst, nem értek hozzá, csak gondoltam megpróbálom leírni, honnan eredhet a probléma. Előre is köszi: Viki
(#) Doncso válasza falrajz hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Szedd szét a TV-t és keress benne púpos kondit. Bővebben: Link
(#) kadarist válasza Doncso hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Az már lehet, hogy nem csak púpos, hanem szét is nyílt: Bővebben: Link
(#) Doncso válasza kadarist hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Hát, lehet mondjuk. Nő létére mondjuk jól nyomja
(#) kadarist válasza Doncso hozzászólására (») Ápr 5, 2011 /

Igen, Viktória ügyesen vázolta a problémát, nem úgy, mint ahogyan némely férfi fórumtársunk szokta.
Felfújódott elkók.
(#) skarlik hozzászólása Ápr 7, 2011 /

Üdv!ott lehet érintkezés ,vagy kondi hiba is!
(#) skarlik hozzászólása Ápr 7, 2011 /

Üdvözletem.Lenne egy kérdésem.?Van egy Síkcsöves Tomson tévém,Képcsövet cseréltem benne,mert az eredetivel nemindult,(ágyúzárlat.)Ugyan olyan képcsövet tettem bele,csak másfajta a tekercse.Én megoldottam,hogy képméret jólegyen,alul,felül.Csak a két széle kifele domború kb 2cm-terre.Szervízmenűvel belehetne álítani.Hogy lehet ennek a szervízmenűjébe belépni?Előre is köszönöm.
(#) kadarist válasza skarlik hozzászólására (») Ápr 7, 2011 /

Szia!
A típusát tudjuk?
Következő: »»   471 / 1274
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem