Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Aha , értem ! Nagyon szép !
Azt nem értem, hogyan tudsz ilyen szép óngombócokat csinálni?! Nekem mindíg félre megy... Főleg, ha rárakom az auto GND réteget, akkor minden ónos lesz.
Köszi értem mosmár akkor gyárakban vagy bármilyne gépek üzemidejét számolja ügyes kis szerkezet
Jó a forrasztópáká ly a eltaláltam...?
Szerintem nem azon múlik. Messi is tud gólt rúgni kínai cipővel, meg adidasal is. Vic-is tud Fahrenheital is, meg Wellerel is. Szerintem a tudás számíthat.
A páka egy vacak 2000Ft-os Solomon. Bővebben: Link A cin pedig vékony: Bővebben: Link A lényeg az előkészítés, az oxidmentes felület és az odafigyelés. (No meg 35 év masszív gyakorlás)
JAJA !! Itt a remegő kéz totális kudarc!
Tehát nagyon vékony vezetősávokat készítsek?
Nem. Akkora sáv kell, amekkora kell. A "teleföldhöz" való becsatlakozás a vékonyított vonal. A teleföld kifejezés mást takar. Az inkább akkor van, amikor a nyák felső oldala teljesen be van borítva rézzel.
Na, nem tudom, de mindíg megcsúszik az a vacak ón...
Okés. Amúgy Sprint L. 5-öt használok..
Komponens teszter ATMegával és egy érdekes Spectrum Analyzer:
Bővebben: Link
Szerintem jó lett, bár a hűtőborda lehet, hogy jobb lenne, ha kívül lenne majd, ha dobozolod, és passzív hűtés marad.
Tetszik
Köszi szépen ! Gondolkozom még a hűtő ventilátoron is. Egyet értek veled a hűtésre már én is gondoltam hogy nem lesz tökéletes.
Itt vannak az esti képek!!! A ledes keró lámpáról!
Vigyázz vele ha hegytetőn vagy dombtetőn mész nehogy UFO nak nézzenek. Brutális.
JAJA !! Most mentem vele a kutyasétáltatóknak csak úgy jojózott a szemük!
Én biztos a szomszéd kutyáját idegesíteném...
És mindez csak8db 80Ft-os ledből van !!
És az baj akkor xenon világítás!!! =)
Kerékpár kiegészítők, kötelező és ajánlott: Bővebben: Link Vigyázz a rendőr bácsikkal, nénikkel.
A kék led szerintem nem jó, sőt zavaró. Legalább is engem nagyon zavarna a kék fény világításra, tájékozódásra. Szerintem is a fehér fény a jó. Cseréld ki a ledeket fehérekre és pöpec lesz.
Üdv!
Te aztán tényleg nagyon szépen, igényesen forrasztassz. Pedig láttam milyen rettenet gagyi ónt használsz. Nekem is volt ilyen, borzalmas. (már ez a véleményem a fluitin után )
Üdv. vicsys tetszik az üzemórád amit épitettél szép munka. Nekem a kombájnhoz kellene de olyan ami 2*16-os LCD-n mutat.
És még egy kérdés hogy ez miket mér? Mármint úgy hogy perc vagy 10percek, órák? Mert van ott az pont és a videóba nem ugrott-számolt semmit. A segitséged előre is köszi. Szép munka gratula!
Off:
Amugy mibol van a hutoborda? Elsore fuggonysinnek neztem
Nem fogod elhinni, a tized órákat mutatja a tizedes pont után. (Mivel üzemóra mérő, ezért órákat mér. A tizedes, 6 percenként fog ugrani egyet.) Ezért is került a hátlapra a villogó led, ami mutatja, hogy megy a számlálás.
Kombájnba (és autóba) nem javaslom az lcd-t, mert nyáron ha túlhevül, befeketedik, télen meg szétfagy.
Aha értem nemsemmi jó kapcsolás!
Na viszont ezt az lcd-s dolgot nemtudtam, jó tudni akkor teszek én is lehet sima 7szegmenses kijelzőket. |
Bejelentkezés
Hirdetés |