Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem jelenti, de nem is igen valószínű. Hiszen minden topic fordítva jelenik meg, folyamatosan állítgatni kell, ha a friss hozzászólásokat szeretnéd olvasni.
![]()
Üdv :Gondoltam mutatok egy pár képet a lóállományunkról! Villanypásztorral körbekerítve!
Szépek. Merre vannak Erdélyben ezek a lovak?
Hat bizonyára Erdélyben vannak mondok inkább egy nagyobb varost amitől 40 km re lakunk a neve Marosvásárhely ha esetleg ismerős Maros kanyarulatában közel a kárpátokhoz!
A legegyszerűbb így berajzoltam kicsit gyenge minőségű kép de elmegy! Az aláhúzott csík az a varost jelenti Marosvásárhelyt és a ko''r ahol mi lakunk! Targu Mures=Marosvásárhely felette latszik egy görbe csík ami áthalad Reghinen is vagyis Re'genen az a Maros folyó!
Marosvásárhelyen és környékén már jártam. Még a "rendszerváltás" előtt. Egy barátom rokonai élnek arra. Kiskapuson. Emlékeim szerint a táj gyönyörű.
Csak maga az ic, vagy egy kapcsolás
![]()
Én idén csillagfejű csavarhúzó voltam. Csillagot tettem a fejemre. :hide:
Ezt a poént elrontottad.Kifelejtetted a madzagra kötött csavart,amit húzol.
Tudom, de akkor már anyut nem akartam avval is zargatni.
![]()
Jó kis zene. Nem is tudtam, hogy ez a neve.
![]() ![]()
Az eredetije nem annyira tetszik, a 80'- években készült közelebb áll hozzám minden szempontból.
Legyen inkább egy csík:Bővebben: Link
Reméllem nem lőnek le érte ha ide teszem be. http://www.youtube.com/watch?v=nLYG-mWjUBg
Miért lőnének? Ide való.
![]()
Sziasztok!
Van itt valaki rajtam kívül aki most felvételizik valamelyik felsőoktatási intézményben és esetleg még újra is érettségizett valamelyik tárgyból? Érdekelne, hogy hogyan érzi magát és hogyan látja az esélyeit.
Kandót "beixeltem" de újra nem érettségiztem de most amúgy angol miatt rosszul éreztem magamat.
Nekem a Kandó messze van így marad Győr SZE-MTK.
Viszont a biztonság kedvéért újra érettségiztem matekból, de vagyok sz.rva. Annyira egyszerű volt idén én meg túlkomplikáltam. Messze van még július. Valakinek van ötlete, hogy hogyan érdemes sakkozni a felvételinél?
Ez a hozzászólás most kár volt. Én is láttam. De itt az OFF.
Mindegy, hanyagolom a közösségi témát. Én 3x túl próbálom nem akkor amikor kell. Sajnálom. Nekem ez jutott.
Poros falunkban elkezdték építeni Európa legnagyobb édesvízi akváriumát. Eddig azt hittem egy csendes helyre költöztem. Ha így fojtatjuk világváros leszünk.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |