Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Távirányítás 35MHz, modellrepülőkhöz
Témaindító: (Felhasználó 1076), idő: Jan 18, 2006
Témakörök:
Óhh. Az ilyen dolgok mindig megmelengetik a szívemet. Jó látni, hogy voltak még idők, a mikor nem csak a pénzről szólt a modellezés A doboza saját gyártmány?
Én AM 27 Mhz-n nem repülnék. Egyrészt mert nem szabad, másrészt meg egy rommátört helikopter általában drágábbra jön ki mint egy belépőszintű 35Mhz-s PPM rádió.
Neked is kellene, Lucifer? Ha nagyon kell, átengedem.
1000 kössz! Nem v'ok igazán tisztába az efféle szabályokkal...
Bocs Luci, nem piszkálásból küldtem , csak nálam még nem adta ki akkor a hozzászólásodat... Még 1X 1000 bocs!
Sracok, ez egy regi rendszer. Nem ajanlatos a mai vilagban alkalmazni.
A doboza az adonak gyari froccsentett kivitel. Aki esetleg epit ilyen rendszereket annak megeri, hogy a kesz ado dobozt megvegye mert tartalmazza a megfelelo mechanikai elemeket amit egy kicsit nehez hazilag eloalitani.
Ok, mondj rá egy árat!
1000 -ért adod?
Amennyiben utanna josz szivesen adom.
Most latom, hogy te Hodmezovasarhelyen laksz.
En meg Marosvasarhelyen. Ezek utan ingyen adom neked a rendszert. meg egyelore nem kaptam meg a vevoket , de utanna nezek (lehet, hogy a pinceben vannak).
Ok, szentem a többit egymás közt...
darthfeelius_93@freemail.hu v. IWIW? De ha téged nem zavar, itt is beszélhetjük. (cím, telefonszám, stb.)[hogy hol t'om átvenni] Kössz szépen!
Egyelore a vevoket nam kapom.
Biztosan megvan valahol. Ado van. Kulonben is erdemes venni egy mai AM modulalt vevot mert nem dragak. Hat az utanvetel egy kicsit korulmenyes lesz. Megprobalok elkuldeni Debrecenbe a hetvegen egy ado keszuleket . Aztan meg meglatjuk
One valami hír azóta?
Sajnos nem jott ossze.
DE ne izgulj mert kapsz egy rendszert. Valahogyan csak ki kuldom Debrecenbe. Addig is baratkozz meg a kaocsolasi rajzokkal !! Tanulmanyozd at, hogy hogyan mukodik.
A kapcsolási rajzokat megnézettem hozzáértővel, és tudnám őket haznosítani. Nagyon kössz mindent!
Ma elokotoraszok ket adokeszuleket es valahol van egy marek kristalyom is parba valogatva.
A vevokkel vagyok balyban mert meg nem kaptam meg. Hajokazni - autozni jo lesz neked. De nem ajanlatos repulogepet iranyitani vele. Elavult regi megoldas. A 80-as evekben elment.
Ha kicserélem a kristályt, meg tudom változtatni a frekvenciát, és akkor repülőt is tudok majd vele irányítani.
Ha Mc van légyszíves szólj! Előre is thanx!
Volt egy kis idom elokotorasztam a vevoket .
Kaptam is egy vevot neked , hianyzik egy tantal kondi (22 uF) a panelrol amelyet az alabbi rajzon lathatsz. Bővebben: link Latszik is a panelen, hogy honnan van kiszedve. Hogy mukodik e azt mar nem tudom mert 1986-tol nem volt meginditva. Kozben meg eloszedtem a kristalyokat is es kaptam ket kanalisra valot. Egy part a 4 -es kanalisra: Ado - 26.995 MHz Vevo - 26.540 MHz es egy part a 9-es kanalisra: Ado - 27.045 MHz Vevo - 26.590 MHz Ugy nez ki, hogy Debrecenbol jon valaki a jovoheten es elkuldom az ado / vevot / kristalyokat.
Elnezest darthfeelius_93 -nak valaszoltam.
Köszi tényleg mindent. De úgy pontosan mi is az a "tantal kondi"?
Uton van az RC ado- vevo Debrecenbe.
Amennyiben szerencsesen megerkezik akkor priviben kuldom a telefonszamot. Egyszeruen mesz es elveszed mert odaadjak. Amennyiben egy honapon belul nem mesz utanna masnak adom.
Az ado / vevo megerkezett Debrecenbe.
Amennyiben erdekel akkor jelntkezz priviben. Megjegyzem nem kell adj erte semmit sem, egyszeruen a tied es mehetsz utanna.
Hogy küldjek privátba???
Peldaul az email cimemre irsz mert latszik.
Megkaptam a adó-vevőt, köszönöm szépen. Két kérdésem lenne még:
-Mi lenne az a tantal kondi? -Hogyan lehet üzembe helyezni az adót? A válaszokat előre is klőre is köszőnöm! Darthfeelius_93
Tantál kondi egy kondenzátor típus.
A boltban így kéred az eladó tudni fogja.
Üdv mindenkinek lenne egy gondom kellene egy távirányító nem-e tudtok ami könnyen építhető de azért tud is valamit
Amit Edgar küldött, itt van nálam érintetlenül két pár kristállyal, hiszen idő, és főleg pénz hiányában nem tudtam őket felhasználni.
magyarázatkép: darthfeelius93 vagyok, csak nem tudom a régi akk jelszavát... :\ |
Bejelentkezés
Hirdetés |