Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » NYÁK-lap készítés kérdések
A témában nincs helye a nem szakmai indíttatású vitáknak, ezért a szabályszegést elkövetők azonnali figyelmeztetés nélküli kitiltásban, vagy némításban részesülnek. Ugyan így járunk el azokkal szemben, akik "blog"-nak nézik a fórumot. Ezt mindenki tartsa szem előtt!
Lapozás: OK   588 / 1387
(#) janikukac hozzászólása Máj 23, 2011 1 /

Sziasztok !

Valaki próbáltam már 28020-as Fahrenheit pákával SMD-zni? Nekem még a vele kapott hegy van benne. Milyen ón kéne, és nehéz -e? Milyen további szerszám kéne még? Nem vagyok egy nagyon rezgő kezű srác..
(#) kaqkk válasza janikukac hozzászólására (») Máj 23, 2011 /

van itt egy téma : smd forrasztás profin
ott kérdezd meg ! Még mindig nem tudod hogyan működik az oldal keresője ??
(#) tib12 hozzászólása Máj 24, 2011 /

Nekem sikerüt 5-6 lyukat kifurni akkusfúróval a nyákon ugy hogy egy minidrill tokmányát fogattam bele de selejt a fúró és nem bír egyenesen maradni ugyhogy összeépítettem egy minidrillt.
(#) gulasoft hozzászólása Máj 24, 2011 /

Van olyan progi, ami mondjuk egy fixen 600dpi-vel scannelt nyákrajzból meg tudja csinálni a fúróállományt?
(#) karaszbandi válasza gulasoft hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

Ha találsz akkor szólhatsz nekem is. Nagyon jól esne.
(#) gulasoft válasza karaszbandi hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

Lehet írni kéne egyet. végül is köbe van kerítve és általában kerek.
(#) szdavid válasza gulasoft hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

Az Eagle-be nem tudod behozni háttérképként, és rátenni forrszemeket, aztán az Eagle készít fúróállományt? Vagy képfelismerős automata cucc kéne?
(#) gulasoft válasza szdavid hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

Képzeld el 400 forszemmel. Automata kéne.
(#) janikukac hozzászólása Máj 24, 2011 /

Sziasztok! A kevés megvilágítási idő jele a halvány elöhívott vezetősáv uvnál? Gyorsan meglett a halványság, de nem erősödik már.
(#) szdavid válasza gulasoft hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

Beszéltem képfeldolgozó kollégával, alakul már a dolog fejben. Azonban jó lenne, ha valaki küldene egy leírást arról, milyen a felépítése egy fúrófájlnak...
(#) zolika60 válasza janikukac hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

Igen.
(#) janikukac válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

4 percet volt benne. Most 7 percig megy. Az elég lesz szerinted?

Nem tudom, mert a lámpádtól függ. Csinálj megvilágítás próbát egy nyákcsíkra. Letakarod valamivel, úgy hogy csak egy kis része látszódjon ki, megvilágítod egy percig, aztán egy kicsit odébb húzod a takarást, megint egy perc és így tovább. Mondjuk 10 percig. Akkor fogod látni, hány percnél lesz jó.

Hát jó. Most 7 perc után sem lett jobb, sőt rosszabb. Miért? Előhívok lefolyótisztítóval..

Valószínűleg az nem alkalmas rá. Voltál a patikában?

Voltam . Azt mondták mezőpatikában kérjem. Nem volt. A mezőpatikus meg elküldött az ember patikában. Ott sem volt. Holnap szerzek NaOH-t, csak nem fogom tudni kimérni, hogy mennyi a pont 7 gr.

Valakinek csak van egy mérlege. Például a festékboltban, ahol autó festéket kevernek.
(#) gulasoft válasza szdavid hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

Mellékeltem egyet. DRD az
Gyakorlatilag xy koordináták egymás után.
Ezt lehet átalakítani különbőző programokkal pl mach3 számára ehetővé, az a CNC
(#) Dániel X válasza zolika60 hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

Üdv!

Egy két találatnál írja hogy hogy 1 kockacukor kb 6g.Evőkanálban porlaszd fel mondjuk 2 kockacukrot oszd fel 12 egyenlőbb részre. Vegyél el belőle 5 részt és megvan a 7 gr. Ezután két azonos kanál segítségével összeraksz egy karos mérleget és kész. Kinek mi a véleménye?
(#) kaqkk válasza Dániel X hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

Egyszerűbb megoldást tudok ! Egy kávéskanál + egy fél
7,5gr az a fél gr nem számít az előhívásnál !
(#) Ricsi89 válasza kaqkk hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

Vagy egész kanál és arányosan kevesebb folyadék. Azt könnyebb utánaszámolni, mint grammokat mérni kanállal.
(#) kaqkk válasza Ricsi89 hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

Egyébként én úgy csináltam amikor még a gyári lakkos panelt használtam , hogy fecskendővel kimértem 10ml
hideg zsíroldót ,és 50ml meleg vizet , ezt összekevertem és ez egy alkalomra elég volt (a hideg zsíroldó minden élelmiszer vegyiárú boltban (cba- tesco stb)
500ml es szórófejes flkonban kapható és elég 50 előhívásra
(#) janikukac válasza kaqkk hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

Hát nem tudom. Itt hogy hívhatják Vajdaságban, szerbül? :O

Inkább jövő hétvégén ha megyek Szegedre, veszek.
(#) kaqkk válasza janikukac hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

De ne lepődj meg ! 500ft ! Inkább vegyél előhívót a satelben az is 500ft körül van és ha jól emlékszem 7dl
a keverési arány ugyanez .
(#) kaqkk válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

És az sem árt ha meleg az előhívó !
(#) janikukac hozzászólása Máj 24, 2011 /

Gulasoft úr videóit már megnéztem!
Az előhívóm előhívja a rajzolatot, de halványan. 10 perc után sincs változás rajta.
Meleg vizet nem adok hozzá, mert írja a dobozon, hogy csak hideg vízzel.
A tanárnőm már ma is adott volna NaOH-t ha lehetett volna mibe rakni, de majd holnap viszek valamit, és remélem kapok. Ha nem, akkor búsulok, de nagyon, és megvárom , hogy vegyek előhívót.
Meg veszek kémiai ónozót is. Avval kapcsolatban van kérdésem: hányszor használható újra?
Aztán : Positive lakk a kisebb kiszerelés, hány 160*100-as panel elkészítéséhez jó? Tudom, ezt így nem tudjátok megmondani, de saccperkábéba mondjátok már el. Olcsóbb mint a gyárilag érzékeny nyák?

Az előhívón azt is írják hogy 9/1 a keverési arány
de a gyári lakkos panelnál 5/1 a jó ! Elhiheted hogy jobb melegen , Én 5 évig használtam a gyári lakkos panelt !
A+20 flakonjára rá van írva hogy hány m2 fújására elég .Innen már csak számtan
(#) janikukac válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

De először 4 percig csináltam, 5 perc előhívás, gyenge rajzolat lett
Aztán 7 percig, 10 perc előhívással, és még rosszabb lett.
Inkább holnap kísérletezgetek NaOH-val.

Kaqkk: Akkor ha veszek előhívőt, majd úgy csinálom ! :yes:
(#) janikukac válasza kaqkk hozzászólására (») Máj 24, 2011 /

Jó, de nem tudom mennyit ír rajta..

Most gyári lakkos panelllal próbálkozol ? Nálam 8 perc volt az előhívás és 5/1 a keverési arány (kézmeleg előhívó)
Milelőtt megveszed elolvasod a feliratot (egyébként én nagyon útáltam a P20 at örömünnep volt amikor rátaláltam a gyárilakkos panelra)
Következő: »»   588 / 1387
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem