Fórum témák
» Több friss téma |
Én egy öreg HP5-s lézernyomtatot használok, és kb 2 éves katalogust.
Proba - szerencse, mindenképpen olcsobb bármilyen bolti papirtól és végtelen mennyiségban áll a rendelkezésre.
Épp most kaptam egy alkalmasnak tűnő sí katalógust.
...hmm... és a Háááháááááá?
Azt jól írtam ?
Szerintem ne piszkáld a cica bajszát!
Valahogy kezelnem kell a fórumfüggőségemet )))) Pár napig legalább nem írok semmit
Egy ismeretlen jobarát (és társai) ezeket a nyomtatokat és katalogusokat tesztelte:
A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2012
Éppen azon veszödtem, hogy hogyan kellene berakni, mert sem igy sem ugy (excelben volt) nem volt igen jó. Azt nem is tudtam, hogy txt-t is fogad a rendszer.
Mindegy, kösz.
Gondolom mostanában lesznek egyéb tapasztalatok is. Jó, hogy betetted a katalógus ötletet, mert sokaknak gond a műnyomó papír beszerzése. Reklámújság meg annyi van, hogy Dunát lehet vele rekeszteni.
Ha esetleg még sincs, csak szoljatok, küldök egy vagonnal.......
Sziasztok. Régebben más kerestem, de most a "körmömre égett" a dolog. Keresek, i960 processzort 1-2 db "sos". Európában nem találtam, (vagy valaki tudna esetleg)? Jó a használt, esetleg bontott, vagy bontható. A pontos leírása. i960 N80960SB16 (PLCC 84). Előre is köszönöm.
Mi tart vissza tőle, hogy az Ebayról megrendeld?
Nem stimmel a pontos típusa, sem a foglalata (PLCC).
A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2012
Igazad van én csak az I960-at néztem.
Pl az, hogy ebből nem lesz jövő szerdára processzor. Ha előbb gondolkodtam volna ebben a megoldásban, akkor nyilván meglépem. Ezek szerint elég ritka és valójában kifutott termék...
Igaza van Norberto-nak, ez nem teljesen ugyanaz, Rendeltem 3 db-ot, Hongkong-ból aztán kaptam SA-t SB helyett. Mást is rendeltem azok OK, nem sokat buktam a 3,$-s db áron, csak 10 nap eltelt vele mig ideért. A Hp switch-ben is hasonló van, de mégsem ez.
Ennek pontosan passzolni kell, mert a kulcs a lebegőpontos hardware egységben van. Ez egy mozgásvezérlőben CPU egység. A német eredeti gyártó 8000 euróért ad új CPU panelt, 6000 ha a régit elküldöm. (2005-ig gyártották) A 200 eurós "német mérnöki óradíj" nem nekünk való. A komplett gép ára a használt piacon 4-6000 euro, ha éppen kifogom. Segíthettek keresni CPU201 KEBA gyártmány, a komplett gép Geiger Handling LR21, (LR16 cpu-ja is jó) A hozzászólás módosítva: Okt 12, 2012
Sziasztok!
A képen látható 6,3-as Jack aljzatot keresek. Hol tudnám beszerezni. Sajnos egy kopott Jack dugó ki tépte a csúcs érintkezőt kettőből is.
Nézd meg az Allee bevásárlóközpont mellett, a Bercsényi utcában - ott két alkatrész-üzlet is van egymástól nem messze, vagy pedig az Üllői út 68-ban, az Elektrokontha-nál.
Na persze - természetesen ezek szombaton soha nincsenek nyitva, így aztán ki kell várjad a hétfőt. Idézet: „A 200 eurós "német mérnöki óradíj" nem nekünk való.” Pláne nem akkor, ha általunk cserélhető dologról van szó, és esetleg ezt örömmel végezzük el, további tapasztalatokat szerezve és sikerrel a végén.
Köszi, annyira nem sürgős, egyébként is vidéki vagyok, de a fiam megoldja, Ő ott van.
Sziasztok, 2N5133 vagy esetleg 2N5088 -as tipusú tranzisztort hol kaphatok Budapesten?
Hali mindenkinek!
Tudnátok nekem segíteni, hogy hol tudok kapni, vagy legalább mi a helyettesítő alkatrésze, amit lehet kapni, az AP1510-es IC-nek?! Előre is köszi a választ!
Kérdés: egy db kell és itthon akarod megvenni? Vagy, ez valahol tönkrement és ki akarod cserélni? Továbbá PWM-es kell-e, vagy megfelel helyette más esetleg más lábkiosztásban. Vagy saját egyedi célra, csak a feladat a lényeg? Pl Lomex-nél van hasonló legalább 5-6 féle, még SMD.ben is. Aztán Farnell, Lm22670...
Aztán nézz körül a Chipcad oldalon ott is sok ilyesmi van, Pl. a Microchip és Linear tecnology áramkörei közt. Amit te keresel az általában távol keletigyártók terméke. http://www.ebay.com/itm/10PCS-AP1510-SOP8-IC-b-/320933187093 A hozzászólás módosítva: Okt 15, 2012
TO220 tokozású NTC-t keresek, lehetőleg Budapesten. Tud valaki ebben segíteni nekem?
Igen tönkrement egy eszközben, és fontos emiatt a lábkiosztása. A paraméterek nem annyira, vagyis természetesen kisebb semmiképp, ha nagyobb teljesítményű az nem baj.
A lomexnél keresgettem, de lehet, hogy vakegér voltam és azért nem találtam, mert pont ilyen lábkiosztásban nem volt. De megnézem még az álltalad ajánlott oldalakat, hátha szerencsével járok. Keresgetek tovább, és köszönöm az infókat.
Sziasztok!
Hol lehet Budapesten 5W-os fémréteg ellenállásokat kapni? Huzal nem jó! 10k, 27k, 5,6k, 56k, és hasonló értékekben. Egyszerűen nincs sehol. |
Bejelentkezés
Hirdetés |