Fórum témák
» Több friss téma |
Ebben az esetben szerintem nem nagyon tudok segíteni. Esetleg a korábban belinkelt virágföld nedvesség ellenőrző kapcsolás irányába lehet elmenni, de félek, a gázolaj, vagy amit szivattyúzol, nem vezeti úgy az áramot, mint a víz. Az tudomásom szerint előírás, hogy töltőpisztolyt csak akkor lehet bekapcsolt állapotban rögzíteni, ha rendelkezik automata kioldó szerkezettel. Magyarul ún. automata pisztoly. Ha automatika nélküli a pisztoly, akkor meg úgyis fognod kell. Ha meg fogod, akkor látod is, nem?
Értem. Ez a nedvességérzékelős dolog annyira nem tetszik. Koszolódik, korrodálódik..
Milyen árban mozog egy automata pisztoly, illetve melyik cégnek konkurenciája a derby?
Hát a gázolaj gumin és néhány műanyagon kívül mást nem nagyon korrodál. Emlékeim szerint 60 Euró egy PA-60-as pisztoly, ez jóval olcsóbb (kb harmada), mint a közkutakon ZVA pisztolyok. Én pedig a Hungaro Mobiltank Kft-nél dolgozok.
A hozzászólás módosítva: Okt 6, 2012
A PA-60 -as megbízható, strapabíró darab? Hol lehet/érdemes beszerezni?
Nálatok nem találtam külön töltőpisztolyra árat, gondolom akkor nem is foglalkoztok vele.
Philips DVD lejátszóba (PD7000B/12) keresek motort. Típusa: CCM03-030R1-49
Kerestem googleban. De magyarországi forgalmazót nem találtam. Tud valaki beszerzési lehetőséget?
Kedves kollégák...
Keresem villanócső trafó kis méret, a szekunder Kb 154 ohm, a primer 1 ohm körüli. A mérete kb13-14 mm. Továbbá, még mindig keresem: i960 processzor, N80960SB16 PLCC84 tokozással A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2012
Üdv mindenkinek!
Elnézést, ha már volt téma, de sajnos nem találtam a keresővel hasonlót. Azt szeretném kérdezni, hogy létezik-e 8 állású 4 áramkörös kapcsoló. Vagyis van 8 db be és 1 db kimenete és 4 áramkört kapcsol át. Ilyesmire gondoltam: http://imageshack.us/a/img253/4872/multiplexer8x4.png Ha nincsen, akkor hogyan és miből tudom megépíteni? (Relé, több kapcsoló kombinációja, stb.) IC-s megoldás azt hiszem nem jöhet szóba, mert hangot fogok vele ide-oda kapcsolni, azt meg nem biztos, hogy elbírná...ha mégis, akkor természetesen IC-s javaslatok is jöhetnek. Előre is köszi!
Sziasztok!
Hagyományos E I vasmagokat keresek cséve testtel, vagy lemezeket amiből majd összerakom. E25 30cm2 E20 24cm2 Hol lehet beszerezni ilyeneket?
Van ! Úgy hívják hogy jaxley
A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2012
Tegyél a szivattyúra egy "tágulási tartályt " és egy nyomáskapcsolót , amikor lezár a pisztoly a szivattyú megnöveli a nyomást a tartályban és a nyomáskapcsoló kikapcsolja ...
A jaxley ahogy nézem csak egy áramkört kapcsolgat egyszerre, nekem pedig 4-et kéne.
Vagy van belőle 4 áramkörös verzió is? A hozzászólás módosítva: Okt 8, 2012
Van 4, meg 3, meg 2, meg 5, meg 16, meg ...
Olyanra rakod össze amilyenre kell, csak a tárcsák kialakítása és darabszáma határozza meg.
Tehát, ha jól értelmezem, akkor nekem kell 4 db tárcsa, ami 8 kivezetéssel bír?
Bingó! Vagy két tárcsa, ami 2*8-as. Ez gyakoribb, vagy a 2*10-es.
Hali!
Vasalásos nyák gyártáshoz szeretnék műnyomó papírt kapni, szerezni de egész Pesten semerre se találok sőt ha kérdezem a papír írószerest akkor azt se tudja miről van szó? Ráadásul este 6-7 fele érek haza melóból. Hogyan, hol merre találok Pesten éjjel nappali papír írószerest ahol lehet kapni műnyomót? Copy Generalt most hívtam, nekik ilyen nincs, pedig az non stop.
Panton bármelyik üzlete.
A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2012
Esetleg kérj meg valami ismerőst, barátot, rokont, szomszédot, hogy ha valamelyikük arra jár, akkor vegyen neked olyat.
A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2012
De ha felmész a honlapjukra, láthatod hogy a webshopukon rendelni is tudsz.
Postás csak jár felétek...
Azt nemszeretem a webshopba, hogy ami kéne az mindig olcsóbb, mint a szállítási díj. Azután még meg is kell oldjam, hogy a nyák rajz valahogy rávarázsolódjon. De jó! Imádom, hogy Gyálon lakom és 2 bolt is van egyik se tudja mi az hogy műnyomó papír (pedig ma direkt siettem haza korábban) Akinek meg van ideje délutáni lézeres nyomtatgatáshoz az nem ér rá, vagy max évente 2x látom és azér becsengetni nincs hozzá arcom.
Ha a papír beszerzése és a nyomtatás is megoldhatatlan probléma válassz más technikát.
Gyálról nem tudsz átsétálni pestre, az egyik ismerősöm ezt csinálja.
A tapasztalat meg az, hogy majdnem a hulladék papir a legjobb.
Szines katalogus oldalakra nyomott NYÀK remekül müködik. Ráadásul a katalogusok ingyen jönnek és sok oldaluk van. Kiprobáltam pl. a reichelt meg a conrad katalogus oldalait. Egy katalogus több mint egy életre elég..... (biztos más katalogus is megfelel, de minek probáljam, ha már egy bevált...)
Utálok várni, de rendelek nincs más választás. Inkább utazzak én, és ha kell sorba is állok, de aggódni mivan már, hol van, mikor érkezik, átverés-e, + díjak, költségek (mindezt úgy téve, hogy a kényelem, gyorsaság, olcsóság megbízhatóság zászlaját lengetve) !
Annyira bosszant! Nagyon webshop (online, postai mindenféle e-vásárlás) ellenes vagyok. Jobban bejön, ha "face to face" odamegyek ez kell, oké látom minden smakkol azt jó világ. Bocsi az offér, de muszáj volt leírjam.
Massawa kolléga ötletét is megfontolhatod.
Idézet: „.... katalogus oldalakra nyomott NYÀK ...” Működik? Hm érdekes. Próbáljak nyomtattatni egy pl: egy fényes "Ósönos" újságra?
Ja értem már. Szóval pl egy PC újság jólenne? Azt trafikba lehet vásárolni
Hááhááááá! Micsoda 5let!!! *
Holnap végigpróbálok pár reklámújságot. Kapsz is érte egy pozitív töltést * Nem Slet, hanem ötlet .. és egy felkiáltójel is felkiált, a több csak sok . A hozzászólás módosítva: Okt 10, 2012
Hehe, már megérte elolvasni a hozzászólásokat! Köszi! Én is díjjazok 1-et neked!
|
Bejelentkezés
Hirdetés |