Fórum témák
» Több friss téma |
Üdv Mindenkinek!
Már régóta áhított vágyam egy DLD Acoustics LA 1000.12 típusú 12"-os duplatekercses mélynyomó. Hol lehet ilyet beszerezni? Én csak a tutihifi.hu- találtam, de ott meg azt írják, hogy jelenleg nem kapható. Valami link vagy cégnév vagy akármi is jó A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2014
Itt meg, hogy újra kapható. Miért nem telefonálsz egyet, és rögtön megtudnád?
A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2014
Sziasztok!
Ilyen porvédő sapkát keresek, 12mm-es nyomógombra. Nem emlékszem, hol vettem ezt, de kellene még. A Lomexnél csak 20 mm-es van, az a nyomógomb viszont túl széles, nem fér el normálisan. Hol árulnak ilyet? A hozzászólás módosítva: Jan 16, 2014
Ha még nem jött össze a cseh Vk311 lemezjátszó fej beszerzése, keresd az utódját, beszerelhető helyette a Vk4202
A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2014
Sziasztok!
Nem tudom jó helyen érdeklődöm-e, remélem igen. Van egy házimozi erősítőm (konkrétan: Bővebben: Link), aminek a mélynyomó kimenete pre out, ami ha jól tippelem erősítetlen jelet küld. Ehhez van egy passzív mélynyomóm (70W, 8ohm), amit szeretnék használni hozzá. Egy olyan erősítőre lenne szükségem, ami megkapja a mono jelet az erősítőből, és a hangfalkábelt tudom rákötni. Tud valaki ajánlani ilyesmit, vagy esetleg tudna építeni nekem egy ilyet? Előre is köszi! A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2014
Szerintem megfelelne neked egy TDA7294, látogass el a topicjába, ott segítenek. Kitként is lehet kapni, azt bárki össze tudja rakni.
Például: Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Jan 17, 2014
Szükségem lenne 2db M3-as, normál fejű, kereszthornyú, minimum kb 40mm hosszú csavarra. A probléma az hogy ma. Ismertek esetleg Pesten olyan csavarboltot ami nyitva van vasárnap is?
Ha csavarboltot nem is, de az OBI nagy eséllyel nyitva van. Talán van nekik.
Boltot nem tudok; de M3-as metsző, hegesztő,-forrasztó,-kerítés drót, fúrógép, M3-as anyák (haverokat felhívni, ha nincs kéznél).Sajnos az én cuccaim 200km-re vannak épp.
A hozzászólás módosítva: Jan 19, 2014
Sziasztok!
Szükségem lenne a képen látható kábelre. Ahol vettem ott nem tudnak szerezi, máshol nem is hallottak ilyenről. Milyen néven keressem illetve hol lehetne kapni ugyanilyet? Előre is köszönöm!
Szia!
Ez árnyékolt vagy sima kivitel? Ha jól emlékszem,4x0,22mm2-es árnyékoltam van,hétfőn meg tudom nézni.
Szia! Nem árnyékolt, semmit nem távolítottam el csak blankoltam, ez így néz ki ahogy a képen.
Ez nem véletlenül a régi telefonkészülékek fali csatlakoztatásához használt kör alakú hajlékony telefonkábel?
Sziasztok!
Budapest belvárosában tudja valaki hol lehet 0,8mm-es csigafúrót kapni? Nem a több ezer forintos fajtára gondolok, hanem a 50 és 200-300Ft közötti fajtára. Ahol eddig próbáltam vásárolni mindenütt 1mm volt a legkisebb.
Sima barkácsbolt? Én itt sima barkácsboltba veszem 70ft/dbáron.
Nem belváros, de: Bővebben: Link
XV. kerület és 15 Ft!!! Bővebben: Link Elfogyott
A hozzászólás módosítva: Jan 20, 2014
próbálkozok még a barkácsboltokkal, de egyenlőre nem sok sikerrel jártam.
280 Ft-ért kapsz 10 db-ot. Nem Pest, Nyírbéltelek, de Te is arrafelé laksz. Utánvétet is megérheti akár. Bővebben: Link (reméljük van is nekik.)
Fogalmam sincs, azért kérdeztem.
Egyszerűsítsük a dolgot: Mire akarod használni azt a vezetéket?
Trafó papírt keresnék, ill. olyan helyet ahol postáznak is v. Bp-n bkk-val jól megközelíthető helyen van...
Valaki tud beszerzési helyet? Köszi.
Ezek közül valamelyik jó lesz? A héten megyek hozzájuk, levélben fel tudom adni.
Üdv !
Keresek EasyCap videodigitalizálót. De csak olyan érdekel, amiben STK1160 van. Köszönöm
Köszi, hogy írtál, de nem lettem semmivel sem okosabb. Az enyém is Logilink, a csomagolása is pont ilyen, de abban UTV007 van. Nem tudom, hogy honnan lehet tudni, hogy a hírdetésben lévőben tényleg STK1160 van.
Üdv |
Bejelentkezés
Hirdetés |