Fórum témák
» Több friss téma |
Lehet ezt tovább is ragozni. Automatizálható a felügyelet fázisfigyelő relé használatával.
No, azért ne essünk át a ló túloldalára Én bérből és fizetésből élek Azt az aljzatot meg igen ritkán használom hogy túl sokat költsek rá. Csak érdeklődtem.
Ha egyszer váratlanul indul el a betonkeverő... Én ritkán sem szeretnék szilánkos törést...
A betonkeverő gyártójának kell 1, és 3 fázisú kivitel esetén is gondoskodni arról, hogy áramszünet után az ujraindulást megakadályozza.
Persze még mindig vannak sufni tuning gyilkológépek a pályán.
Búvárszivattyú fűnyíróval elvágott kéteres tápkábelét mivel a legbiztonságosabb javítani? Van rá valami spec szerelvény?
Vannak ragasztós zsugorcsövek, meg hasonló varázslatok, de a folytonos nem toldott foldott kábel a legjobb. A probléma az, hogy ha egyszer megbontod a szivattyút nem fogod tudni a gyári állapotára hozni a tömítését.
Szervizben ahol szivattyúkkal foglalkoznak megoldják.
Elektroncso: a legtöbb szivattyút rövid kábellel árulják, és annyi vezetéket toldanak rá a szervizben amennyire az adott kútnál szükség van.
Ahogy elektroncso írta, ragasztós zsugorcső. Kb. örök élet és egy kicsi, ha nincs hajlítva a toldás.
Most viccelsz?! Akkor hogyan javítanán meg?
Helló szakik! Tudnátok ajánlani megbízható de nem horror árú automata csupaszoló fogót?
Milyen vezetékre? Nem mindegy. Én 10 mm2-ig a mellékletben lévőt használom, felette tapétavgót.
Bővebben: Link Ilyen fajtára gondoltam . Melyik gyártóé a jó?
A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2017
Édesapámnak PRO'S KIT-es van, nagyon jó! Rengeteget dolgozunk vele, ami a pofájába belefér azt megblankolja (16mm2-es sodrottat is blankoltunk vele). Ha majdnem ipari felhasználásban nyomod vele akkor kb. 2 max 3 évet bír ki, utána eltörik benne középen a rugó. De ez könnyen pótolható. De ha csak otthoni hobbi felhasználásra kell, akkor nagyon sokáig bírja. De ha visszaolvasol a témában akkor pár hónapja Alkotó fórumtár vett ilyen fogót (talán NEO márkájút, de nem biztos) és meg volt vele elégedve.
U.i.: Azt hiszem a Műhelyünk felszerelése, szerszámai témában volt róla szó. A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2017
Köszönöm!
Köszi!
Érvéghüvely fogóból, és kábelsarukhoz milyen fogót ajánlatok? Jó lenne valami e-bay, vagy Aliexpress stb beszerzési forrás.
Hobbira kell vagy munkához? Milyen méretű érvéghüvelyhez és milyen méretű/típusú saruhoz kell?
Hobbihoz. Érvéghüvely 0.5-4-esig. Sarú meg a 2.8 vagy 6.3mm-eshez, esetleg kisebb lyukú sarukhoz.
Milyen árkategóriában gondolkodsz? Én például a TRACON fogókat ajánlom, nagyon meg vagyunk vele elégedve, hobbi és munkahelyi felhasználásban egyaránt. Bővebben: Link
Most ilyet használok, szerintem jó.
(Mondjuk lehet kapni olcsóbban is megtévesztésig hasonlót, hobbi célra szerintem az is teljesen megteszi...)
Vezérelt áram kábellel kapcsolatos a kérdésem: ha két fekete és egy barna szigetelésű ér van, akkor melyik micsoda? A két feketét nem értem. A barna lehet a föld?
Hol van ez a kábel? Milyen szerkezetben?
Két fekete meg egy barna lehet 3 fázis is...
Söt csak az lehet, a föld ma más csak a sárga zöld lehet.
Oz kábel, azaz nincs Zöld-Sárga.
"Lehet ezt tovább is ragozni. Automatizálható a felügyelet fázisfigyelő relé használatával."
Persze,van egyszerűbb Ganz gyártmány, meg olyan is amelyiken beállítható egy minimális feszültségkiesés, kimaradás egy rövid ideig. Megoldható egyszerűen a védelem 3 db, MY , vagy KR kisrelével, egy-egy érintkezőjük sorba kötve, amelyek egy 3 fázisú mágneskapcsolót öntartó áramkörrel működtetnek. (A motorvédő egység is csak akkor véd igazán, ha a hőkioldója jól van beállítva és jól méretezett.) |
Bejelentkezés
Hirdetés |