Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Autóelektronika
Témaindító: sufni-tunning, idő: Ápr 19, 2008
Témakörök:
Minden csatlakozás új, feszes! Egyik venti biztos, hogy csapágyas a másik csendes. Külön külön próbálgatom őket, mind kettőnél melegszik! Az lehet, hogy a relének nem tetszett az első ventinél mikor 60A próbálgattam?
Szia! Ha jól értelmezem akkor kettő ventilátor egységed van és a kapcsolt egységgel vannak problémáid ha felkapcsolod. Szerintem el kellene választani őket egymástól egy megfelelően nagy áramú diódával. A két egység között üzem közben kiegyenlítő áram folyik, mert nem egyformák az áramok.
A hozzászólás módosítva: Aug 24, 2024
Sziasztok! Tudnátok segiteni???
Suzuki SX4. 2006. Tompitott és fényszóró állandóan világit, akkor is ha nincs világitás fölkapcsolva!!! Lehet hogy kormány/világitáskapcsoló végleg meghalt ?? Kapcsolóhibán kivül mi jöhetne még szóba? Beragadt relé??? Sajnos Nem tudom van-e világitásrelé ebben az autóban... Milyen világitási szisztéma van ebben a 2006-s SX4-ben?Még a Régi japános fajta : Bilux izzo 31-én, testjén állandó +12V van a test helyett ??? A világitáskapcsoló kapcsoló negativokat kapcsol a tompitott és fényszóró érintkezöjére?? Egy kapcsolási rajz a világitásrészről nagy elörelépés volna... A Kapcsolási szisztéma , vajon még a régi japán iskola?? Ahol a Bilux izzó 31.Testje helyén állandó +12V-van., A tompitott és a fényszóró kapcsolt Testet kap a kormánykapcsolóból !!! Esetleg egy kapcsolási rajz a világitás kapcsoló vidékéről?? Üdv és köszi minden választ!!!
Hogy te milyen ügyes vagy!
Egyszer már feltetted ezt a kérdest ma, most pedig az eltűnt, és megjelent friss kérdésként. Azert egy professzionalis szerelőtől inkább segítséget várna a hobbifórum, nem azt, hogy itt segítsenek neked a pénzkeresésben.
Japán autóknál szokás volt a fényszóróizzót oldalanként biztosítva, direkt tápra kötni, mint ahogy te is tapasztaltad (a test helyén). Tompított és távolsági váltásnál a test van kapcsolva.
Szia!
Kõszi a Válaszod., nincs itt az autó, egy ismerősöm kért távsegitséget mivel most izzókról lehuzott csatival kõzledik?, valószinüsitettem neki hogy esélyes egy kapcsolócserére, de egy kapcs.rajz alapján többet és biztossabbat tudnék mondani neki. Mégegyszer kõsz a segitőkészségedet! Ismeretlenül szivélyes ūdvözlettel!
Szia István!
Mégegyszer köszi a forumhoz méltó.,.jóindulatú .,.kollegális segitőkészségedet..... Itt a teljes értékű müszaki infó---használd egészséggel!!! Testvezérlésű+ 56a és 56 b is külön relézve.!! Gyári szines wiringdiagram : "SX4 Headlight Malfuncktio"--az ismert fájlmegoszton! Üdvözlettel L.
Ez nálam is verdesi a biztosítékot évek óta…
A kevesebb néha több - még írásjelből is.
Szia!
Itt volt az autó...,csak érdekességként némi uj infÓ: Ügy néz ki hogy erősen országfüggő a tompitott/ fényszóró berelézésének ténye!!! Találtam mindkét variációra kapcsolási rajzot....., Ebben az autóban semmi sem volt berelézve. KI kellett cserélni mert megmelegedett a kapcsoló..., biztonságért mindegyiket bereléztem. Üdv és köszi hozzászólásod! D900-2014 tipusú OBD kódolvasót hogyan kell újraindítani (resetelni)?Tavaly még tökéletesen működött. Most a bekapcsolás után a képernyőn a legutóbbi képernyő megjelenik, de csak a kikapcsolásra reagál.Van-e aki szoftverfrissítést tud elkövetni az eszközön? Nissan nt400 2016 rádió csatlakozóSziasztok!Nissan nt400 2016-os autóba szeretnék egy új rádiót, de nem találok hozzá ISO csatlakozós adaptert. Formára nagyon hasonlít a 12-14B -re, de más a láb kiosztás. Tudja esetleg valaki, hogy mi lehet a típusa? Köszönöm, ha tudtok segíteni! oxigén szenzor vagy lambda szondaSziasztok!Nem tudja valaki hogy működik az ECU oxigén szenzor mérő köre? Ahogy mértem nem azonos a jel GND-je a kocsi testjéve/negatívjával. Segítséget, esetleg egy általános kapcsolási rajzot előre is köszönöm. ha lényeg lenne, Renault Laguna 2, ECU:Sagem 3000, 8200444583 További szép estét! |
Bejelentkezés
Hirdetés |