Fórum témák
» Több friss téma |
Írtam diódát? Hova akarod kötni? Írt valamit diódáról? Sok diódád van?
Akkor az a negatív lesz a negatív. Nincs egy autóban kétféle negatív.
jó jó értem
![]()
Elméletileg úgy vettem..de nincs külön szál neki.Az autó zárásnál ha tartottam a kulcsot elfordítva felhúzta.
Akkor csak elméletileg kellett volna ezért pluszban fizetni.
Ha automata az ablakod, akkor lehet, hogy megoldható, de nagy valószínűséggel ez már sok lesz... megy egyáltalán gyújtás nélkül az automata funkció, vagy egyáltalán az ablak?
Ott van, hogy opcionális, tehát kiegészítővel van rá mód. Akár írhatták volna, hogy könyvtámasznak is jó, csak hát...
![]() ![]()
Jó éjt.
Van egy impulzus, ami záráskor keletkezik az formázással felhasználható egy automata ablak felhúzásához, de ahhoz sok mindennek klappolnia kell. Pl. minden elektromos ablak automata az autóban? A hozzászólás módosítva: Szept 9, 2016
Két első elektromos és az mind a kettő automata le és fel is
Amikor tovább tartottam a vezetéket a vezérlőszálon akkor felhúzta
Üdv! Nemrég egy Suzuki Swiftbe szereltem be utólagos központizárat. Egy Giordon "márkájú" szett került bele és eleinte csinált olyat, hogy menet közben elindult az autókeresó funkció (indexek villogtatása), majd a zárást, nyitást is elvégzi néha-néha menet közben magától. A vezérlőjét kötegelővel rögzítettem a műszerfal alá a fémvázra. Mi okozhatja a problémát?
Carguard MIC 001 központi zár vezérlőt hogy kell bekötni?
Sziasztok! Segítséget kérnék, a fenn említett vezérlő bekötésére! Mazda 323f Bg szeretném bekötni! Az autóban gyárilag van központi zár amit a bal ajtóról kell vezérelni kulccsal. Ez most távirányítós lenne! Mellékeltem képet a bekötési rajzról valamint, hogy a bal ajtóban milyen a csatlakozó, és milyen kábelek vannak. a 3 érintkezőből 1 közös és azt kapcsolgatja jobbra balra Köszönöm előre is! Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Bővebben: Link Idézet: Nézd meg, hogy ez test-e! Ha igen, akkor egy izzós autós próbalámpával próbáld ki, csiptesd testre, és szúrd rá az egyikre, majd a másikra. Ha zár és nyit, akkor eddig oké. A legtöbb autónál az ajtónak csukva kell lennie a kp zár működtetése alatt. Ha tudod, hogy kell bekattantani a zárat, akkor azt is megteheted a próba idejére. „a 3 érintkezőből 1 közös és azt kapcsolgatja jobbra balra” A testre működtetős záraknál az utólagost is negatív trigger szerint kell bekötni, ez rendszerint rossz rajzon szerepel a leírásban. Nálad is, de egy újabb hibával. Keress kicsit vissza sokszor leírtuk már a 6 vezeték titkát. Szerencséd van, ezen az oldalon is írtam már valakinek: Idézet: „A narancs és a narancs/fekete kimarad. A fehér a zárás vezetékre megy, a fekete/fehér a nyitóra. A sárga és a fekete/sárga megy testre.”
"A sárga és a fekete/sárga megy testre.”
Nekem a rajzon a Pozitiv triggeren ez a 2 színhez +12v van írva nem test. Amit kapcsolgat jobbra balra az nem test hanem pozitiv A hozzászólás módosítva: Szept 28, 2016
Ezért írtam:
Idézet: Innen ez nem látszott.„Nézd meg, hogy ez test-e!” Tehát pozitív trigger. Minden marad, de a test helyett állandó +12V-ra kell kötni a közös szálat. A próbalámpával is ki tudod próbálni, rácsipteted a +12V-ra és a csúcsát ugyanúgy érinted egyikre, majd másikra.
Sziasztok!
A riasztómban van egy érzékelő. Kicsi henger, filcszerű anyaggal a tetején. Két lába van, amiket ha összezárok, akkor riaszt. Ez nyomásérzékelő lenne? Hogy lehetne ezt letesztelni? Ha becsapom az ajtót (az ajtó kapcsolója kiiktatva), nem riaszt. De ha babrálom a végét a kis hengernek vagy belefújok, akkor meg riaszt. De a tolvaj nyilván nem csinál ilyeneket. ![]() Köszi a választ előre is!
Megvan, kondenzátormikrofon. Szóval mire jó ez végül is?
Köszönöm megoldódott! A pozitív trigger szerint kell bekötni mivel a +12v a közös, és így jó ahogy írtad!
sárga és a fekete/sárga összesodortam és megy az állandó +12. A narancs és a narancs/fekete kimarad. A fehér a zárás vezetékre megy, a fekete/fehér a nyitóra. Köszönöm!
Mivel azt írtad, hogy az ajtó becsapására nem reagál így nem a légnyomást érzékeli. Szerintem törésérzékelő. Egy adott hangmagasságra, rezgésre és intenzitásra jelez.
A hozzászólás módosítva: Szept 29, 2016
Igen lehetséges, csak hogy tudnám tesztelni? Az ablakot nem törném most be.
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |