Üdv! Braun 5550-es villanyborotvának keresném a szervíz manuálját, illetve bármilyen anyagot ami segíthet a javításban, valószínűleg a táprészben lehet a hiba, mert ujjabban nem tölti az akkukat... A segítségeteket előre is köszönöm!
Szia! Javaslom először vizsgáld meg az akkukat. Ha akár az egyik is rossz, egyszerre mindkettőt ki kell cserélni. Mennyi idős a készülék? NiCd, v. NiMh-es akkuk vannak-e benne? Esetleg egy akku formázással az "emlékező effektust" helyre lehet még állítani. Elvileg csak NiCd tip-nál, de tapasztalatom szerint az NiMh-s esetében is működik. A töltő elektronika vizsgálatára csak ezután kerüljön sor.
Szia! Az akkuk biztos jók, ugyan használtak de eddig digitgépben használt azt hiszem NiMh-s 2100-as energizerek, szóval nem azzal van a gond sajnos. A probléma az hogy nem érintkezett az lcd-je így egy szivacsot tettem az elektronika alá ami sajna antis volt és vezett
Megmértem az egyiket de a másikkat tettem be gondoltam az sem vezet na mindegy, szóval a táp résznél füst mondjuk a szivacs füstölt de valami kis sm cucc tönkre mehetett mert azóta van vele gond...
Nem tud senki olyan oldalt ahol megtalálhatóak esetleg hasonló borotva szervíz manuálok?
üdv mire lenne szükséged...? mi baja van a kütyünek?
Ha egyáltalán még érdekel valakit...