Fórum témák
» Több friss téma |
12 000-ért már adnak is hozzá 3db ( 3 - 3.17 - 6 mm ) patront .
Az Ebay.hu nézted már ? Még a Vatera sem lenne drága .
Szerintem beszéljen inkább Sir-Nyeteggel,ennyiért itthol is megkapja szerintem tőle.
Er16-ja most nincs, és az az ebay-es link jó volt. Az er11 5000Ft körül free shipping.
Én inkább kiadok érte kicsivel több pénzt,meg paypal-em sincs,így legalább ha elveszik vagy valami akkor az nem az én károm.Megér annyit a biztonság.
Nagyon nem pozitív a hozzáállásod!
Ez nem magyar posta meg eladó! Én még amit eddig rendeltem kintről, mindíg hibátlanul megérkezett! A vakerán meg voltak már meglepetések, ismervén a magyart! A paypaltól meg ne félj. Regisztráld be és nyugodt lehetsz a biztonság kérdésében! Soha egy forinttal át nem vágott! Mindent on-line csinálsz és látod az összeget. Azonnal visszajelez minden akciót. Én speciel jobban megbízok ebben, mint a vakerás honfitársainkban!
Szia
Személyszerint én is Magyar vagyok . Kerüld ezt a témát ! A Vaterát és társait én sem tisztelem de ez nem ad okot az álltalánositásra . Ha figyeled ezért is nem ajánlottam senkit , pedig kizárolag Magyarországon és olcsobban vásárolok mint az általad linkelt oldal ( nem mindent de olcsobban ) .
Egyszer akartam rendelni egy kínai vezérlőt,de egyik ismerősöm gyorsan le is beszélt róla,mert ő vett valamit e-bayen,pénzt elküldte és a cucc meg azóta sem jött meg neki,bár az eladót azóta sem találja az e-bayen.Azért a vatera csak jobb,mert ha még vámot is kell fizetni meg ezt meg azt az azért fájni fog.
De leginkább én a paypales számlában nem bízom meg.
Igazából pár ezer forintos cuccokra nem kell vámot fizetni, Nekem többször jött kínai vezérlő, és többször nyitotta ki a vám, majd adta tovább nem vámkötelesként. A titok az, hogy nem egyszerre kell 5-6 darabot rendelni. Egy ilyen szárnál ami 5000Ft, biztos nincs vám.
Pl. itt válogathatsz, azután a "Hol kapható?" menüpontban megnézed, hol is kellene megvenni.
Elég sok félét láttam a kínálatban, csak találsz megfelelőt.
A paypalnál meg kellett volna reklamálni 45 napon(ha jól emlékszem) belül, és tuti visszaadják a pénzt
Áh, már végig gugliztam! A lényeget felejetettem el leírni! BUDAPESTI üzlet kellene (obiban, praktiban már néztem így azok kizárva), mert nem szeretnék egy 200Ft os fióksín miatt leutazni X ezer Ft-ért mondjuk Debrecenbe De azért köszi a segítséget
Szia
Pedig itt adtam volna ingyen Neked de sajnos nekem is csak a 180mm felettiek vannak .
Szia
Még sosem használtam de eddig csak jokat hallottam rola .
A korábban is említett linken a "Hol kapható" menüpontban Budapestre kattintva a térképen - ha jól számoltam - 19 budapesti kereskedés címét adja meg. Egyben csak lesz (szerintem mindben, de legalábbis napokon belül beszerzik)
Keress rá asztalosok boltja. Ez a XVII. kerületben van kint a fenébe, de mindenféle van nekik.
Végül megoldódott, igaz ki kell másznom vecsésre, de megvan ami kell....
Akartam venni a fentinél kétszer nagyobb danamidot. Én átmérőben mondtam a méretet, Ők sugárban értették
Bővebben: Link
A linken valahogy nem jön be semmi.
Egyébként ez marhaérdekes. Sugárban sehol nem beszélnek. Ha kerek, akkor az átmérő.
És itt?
Bővebben: Link
Na, ez egész jó vétel volt!
Ebből lehet vékonyat is csinálni, kiadja
A legjobb az volt, hogy a 3600Ft vágást elfelejtették számlázni, viszont gőzöm sincs hogy gyömöszölöm be a cnc alá.
Sziasztok! Hozzájutottam egy CNC "géphez" a hozzávaló vezérlő elektronikával. Viszont segítségre lenne szükségem ezzel kapcsolatban. Egy működő gépezetről lettek leszerelve és minden kábel el lett rajtuk vágva, ill. azt sem tudom, hogy a vezérlő egységen hová kéne kötni a kábeleket. Felteszek pár képet, hátha valaki ismeri ezt a fajta vezérlőt és tud segíteni Ha esetleg valakit érdekelne ilyen cnc ugyanezzel a vezérlő elektronikával, akkor 2 darab lenne eladásra. Harmadikat magamnak szeretnék lézergravírozáshoz. A CNC az XY mozgást léptetőmotorokkal végzi és a fel le mozgás pneumatikus. A kompresszor ami a levegőt biztosítaná hiányzik. Válaszaitokat előre is köszönöm.
Nem rossz ketyere, mellé tehetnél pl egy doboz gyufát, viszonyítási alapnak.
Arra az X3 csatlakozóra megy szerintem a két léptető meg a táp, a tápot könnyen megtalálod a pufferkondik elárulják. A léptetők helyes sorrendjét pedig ki kell próbálgatni, generálsz mach3-ba egy nagyon lassú forgást és nézed, hogy egyenletesen lép-e, nincsenek nagyobb ugrások. Üdv
ott a printer port csatlakozó referencia forrásnak
a márka viszont tetszik Marlboro
Egy öngyújtóhoz viszonyíthatod Nem egy nagy monstrum, de pl. gravírozáshoz pont tökéletes lenne. sajnos a táp része nincs meg. Így még nehezebb lesz, főleg hogy még nem foglalkoztam cnc-vel eddig
Sziasztok .
Lehet hogy nem jo helyre irok de hobby cnc kiállitás lesz . Ideje : 2011 szeptember 24 -én reggel 9 órátol Helye : Székesfehétrvár . Több info a cnchungary.com on . Akit érdekel a téma szivesen látunk . Ha van kérdés itt is lehet rola szo .
Nekem is van egy ilyen masinám, igaz csak az egyik fele. Úgy tudom, hogy valami billentyű teszter volt. Megvenném az egyik darabot ha meg tudunk egyezni.
Darabokban nem adom el. A mechanika csak komplett vihető. Ha érdekel, akkor írj személyes üzit.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |