Fórum témák
» Több friss téma |
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd!
I. A helyes tápfeszültségek megléte.
II. A kimeneten van-e egyenfeszültség.
Élesztés.
A megnyúlás alatt azt értem, hogy nagyobb lett az ellenállásuk értéke. A 0,47 ohm mérése elég nehézkes, mert a mérőzsinór ellenállását le kell az eredményből vonni.
Aha értem! A merőzsinór értéke 00.2ohm bekapcsolva hagytam kb 1.5 órát és javulófélben van mert hallom hogy jönnek vissza a mélyhangok!
Közös bordán vannak, de van köztük szigetelő lap. A borda viszont közvetlen a házhoz van csavarozva, ami testelve van. Emiatt döglött meg a jobb oldal vagy zárlat miatt?
Helló! Ki takarítgatam potmétereket Most legalább 3 órája megy egyfolytában hiba nélkül remélem így is marad! Utólag is köszönöm a segítséget !
Segítségeteket szeretném kérni!
Van egy uniel KTA 400 as végfokdobozom amibe a kondik toroid benne van.. a toroid 2x40V Na most kéne nekem 1 olyan erősítő kapcsolási rajz + nyák terv.. ami ekkora feszültséget elbír és 200W köröli teljesítményű Nézegetem a Quad 405 rajzokat .. de nem találtam olyan kapcsolást és nyáktervet ami jó is lenne.,, a trafót nem akarnám letekercselni..
Szia. A 2x40V az egyenáram? TDA 7293 tud 200W-ot 2 darabbal.
2x40V Váltó fesz... de ilyen TDA icés valamiket nem akarok bele építeni... nem tetszik a hangjuk!!!
Értem. Egyik ismerősömnek csinálzam nyákot egy tranyós erősítőhöz azt hiszem hidalva 400W körül tud. Persze stereó.
Beringer 600 koléga meg tudja mutatni a dokumentumokat. Az elmondása szerint nagyon jó kis kapcsolás. A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2013
Nekem nincs meg mert azóta volt újra telepítve a gépem, de biztos vagyok benne, hogy hamarosan megosztja veled/ velünk a koléga.
Kössz.
1 a baj ezzel a kapcsolással hogy én ezt elég nehezen tudnám belealkotni a dobozomba.. nekem valami kisebb mono nyák és kapcs terv kéne..
Értem. Azt hiszem van mono változata is.
A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2013
Bővebben: Link*
Esetleg valaki nem tud erről a kapcsolásról valamit?? *Használd a LINK gombot! A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2013
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni a TDA8944 IC-hez kéne nekem kapcsolási rajz .
Találtam 1 pár 2sc 3854 és 1 pár 2sa 1490 es Végeket nemtudtok hozzá ajánlani kapcsrajzot? és nyáktervet??
Sziasztok!
1 nagyon láma kérdést szeretnék feltenni (mielőtt pusztítani kezdek) - ráköthetek-e 2 db 3W-4 Ohm hangszórót egy TDA-1518 2x12W erősítőre? Ha igen, hogyan? Köszi a válaszokat: hdcc A hozzászólás módosítva: Jan 22, 2013
Szia! Ha gondos kezek tekerik a hangerőgombot közvetlenül rákötheted. Ha aggályos a kezelő személyzet felkészültsége, köss a hangszóróval sorba egy-egy 4,7 ohm 5W ellenállást.
Köszi a gyors választ! Nem bízok a "kezelő személyzetben", úgyhogy beszerzem az ellenálásokat!
THX!!!
Sziasztok! Van egy stk 463 végfok IC-vel szerelt erősítő a kimenetén 30 voltos egyenáram van
+- 30 voltról megy.
Attól már nem tudsz többet adni rá.
Mit szeretnél?
Pont most adtam el egy 463-ast kemény 1000Ft-ért.
Köszönöm a választ
A +-30volt ötletadási segédlet volt
Sziasztok! Úgy döntöttem építek egy TDA2030 erősítőt, azt szeretném kérni, hogy valaki leírná nekem, hogy mi kell hozzá, ha bemegyek egy boltba akkor tudja (h)ogy mi kell nekem.
A hozzászólás módosítva: Jan 23, 2013
|
Bejelentkezés
Hirdetés |