Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » Erősítő mindig és mindig
Mielőtt kérdezel, a következő két dolgot ellenőrizd! I. A helyes tápfeszültségek megléte. II. A kimeneten van-e egyenfeszültség. Élesztés.
Lapozás: OK   2509 / 2509
(#) Sword válasza Skori hozzászólására (») Pé, 15:28 /
 
Szia! Köszönöm az infókat. A HEstoreból vettem még nyáron. Megfordult a fejemben ezek után, h megkérdezem, hogy honnan szerzik az infókat az általuk forgalmazott modulokról, mert ezek ilyen elég kamu aliexpresses adatoknak tűnnek és a 2x50W is gyanús ezután, ahogy írod is.
(#) Sword válasza user1914 hozzászólására (») Pé, 17:02 /
 
Az a jó megoldás. Nem szeretem a ragasztós bordát, de nem mertem megfúrni a panelt.
(#) Skori válasza Sword hozzászólására (») Pé, 19:21 /
 
Gondolom közben "fejlesztettek" ezen a modulon, mert felületes ránézés alapján az enyém is ilyen, de jobban megnézve már nem.

Pl. az XH-M189 felirat nekem rajta van a panelen, és a hestore is ilyen névvel árulja a panelt. Aztán ha megnézem jelen pillanatban a hestore oldalán két fotó van ehhez a a panelhez. Az első fotón látszik az XH-M189 felirat egy részlete, és az is, hogy 10uH-s tekercsek vannak azon a panelen. A második fotó már inkább a te paneledre hasonlít, és ott a fotón már 33uH-s tekercsek látszónak a panelre építve. Nyilván mindegyik kínai beszerzés, és ez most "így sikerült", vagy ez volt elérhető/olcsóbb/stb...
(#) Skori válasza Sword hozzászólására (») Pé, 19:26 /
 
Rákerestem a paneled típusára HW-304, ezt találtam (ali): Bővebben: Link Ha megnézed az ottani a fotókat, ott 10µH-s tekercsek vannak rajta.
(#) Skori válasza Skori hozzászólására (») Pé, 19:52 /
 
Találtam több hirdetőnél hasonlót, de olcsóbban, és ott 10µH és némelyiken 33µH a tekercs a felirata alapján, ezek lehetnek a valójában 25W-os, és a 15W-os verziók (de mindet 50W-osként árulják)
(#) Sword válasza Skori hozzászólására (») Pé, 20:09 /
 
Köszi! Szétnéztem énis Alin, valahol úgy hirdetik, hogy "original 32 pin TPA3116D2"
Mindenesetre írtam, a Hestorenak azzal kapcsolatban, hogy nem annyira jófej dolog ilyen bizonytalan adatokkal továbbértékesíteni valamit. Nyilván tudja az ember, hogy kínai, nem is titkolják, a teljesítmény megadást mindig is elkamuzták, de ez így konkrét félrevezetés, mert ez egy másik, gyengébb termék. Innentől mitől lenne biztos, hogy a megadott bekötési rajz OK? A hangszórókat az előbb fordított polaritással bekötöttem (a bekötési rajzhoz képest) és lett basszus.

Ja a lényeg: Hálás köszönet ismét! Az 1. 2. lábat GND-re húzva kikapcsol az erősítő.
A hozzászólás módosítva: Pé, 20:10
(#) Gafly válasza Sword hozzászólására (») Pé, 20:22 /
 
Idézet:
„Mindenesetre írtam, a Hestorenak azzal kapcsolatban, hogy nem annyira jófej dolog ilyen bizonytalan adatokkal továbbértékesíteni valamit.”

Ez nagyon jó érv arra, hogy ne ott tologassam a raklapokat.
Következő: »»   2509 / 2509
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem