Fórum témák
» Több friss téma |
Mindehhez még egy kérdés:
Mi van akkor, ha a 741 helyére beteszek egy 071-et? Tudom, a 071 belseje már fet tranzisztoros
Végül csak a mechanikus módszer lett a nyerő, smirglizni azért nem mertem de szikepengével kibányásztam és kiderült hogy nem is ic hanem 105 smd ellenállás háló. AF1882, Panasonic mosógép panelon van, szerintem az igbt modult hajthatja. Általában a legszélső robban el de szerintem 3 egyforma az ott szélen. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Ápr 20, 2023
Legtöbbször semmi különös nem történik, minden érték jó lesz. Ha nem gond, hogy gyorsabb lesz a slew rate (sebesség). A bemeneti impedancia is megnövekedhet ha nincs ellenállással beállítva a bemeneten.
Átmérő 26 mm, magasság 4 mm, 8 ohm 0,25 W. A Ham-bazárban kapható.
Bővebben: Link A hozzászólás módosítva: Ápr 25, 2023
A csatlakozó neve: kicseszés.
Milyen antiszabvány alaplap ez?
Szia!
Valami Hirose csatira tippelnék. Bővebben: Link
Üdv a fórumozóknak
Előkerült néhány régi, ismeretlen panel, sok tranzisztorral és néhány IC-vel, amelyeket nem tudok beazonosítani. Ezek még nem a mai kínai gyártmányok, a kódjelölés szerint főleg Motorola, SGS, Texas, ITT stb. A guglival nem sok eredményt értem el, vagy csak én nem találok szinte semmit. Valakinek ismerősek az alábbi modellek, vagy valamilyen katalógusban találhatóak? A teljesség igénye nélkül néhány: TO-39 tokozásúak: Motorola: A11 036; A90 013; A11 7212; A90 M70-34 SGS: 27022; 27026, 26949; UT: U 3360 248 TO-18 tokozásúak: Texas: E45 107 ITT: A06 SGS: U2928/1; 27008;27030; 27031; 27034; 27124; 87040 Köszönöm ha választ kapok Üdv: circuit
Sziasztok!
Van egy tápom (pontosabban egy akku töltő), ami zárlatos (volt), némi bíbelődés után kiderítettem, hogy az egyenirányító adta meg magát. Ahogy nézem, nem valami "egzotikus" darab, D3SBA60 a kódja. Annyira nem egzotikus, hogy véletlenül pont van itthon egy másik, amit jóég tudja miből berheltem ki, és így multuméterrel méricskélve az rendben is van. Viszont a fenti kód után még jön két szám, az egyiken "10" van, meg egy pötty (az a zárlatos), a másikon meg "99" és az egyik 9-e alul, a másik felül aláhúzva. (ld. kép) És ahogy a neten nézem, van még másféle is, mondjuk "64" és mindkettő digit felett egy pötty. Végignéztem egy pár adatlapot erről a cuccról, de sehol nem írnak semmit, hogy mit akarna ez jelölni. Szerintetek van ennek bármi jelentősége? Vagy ez valami ilyen szabadkőműves jelrendszer, amit csak az ért, akinek szól? Köszi!
Egyedi jelölés, gyártó által meghatározott, ne törődj vele. A két alkatrész csereszabatos.
Frankó! Nagyon köszi!
Mondjuk azt elfelejtettem írni, hogy azért a készüléket remélem megvizsgáltad okával,
mert ha valami zárlat van, a cserealkatrész is hamar megfekszik.
Ezek 1970 körül készültek. Az is lehet, hogy nem katalógus áramkörök, hanem a megrendelő igénye szerinti egyedi jelzésű, esetleg katonai kóddal ellátott darabok. Nem érdemes túl sok energiát fektetni a keresgélésbe.
Köszönöm, ez eltart egy ideig, hatalmas adatbázis
Üdv:circuit
Üdv!
Tudom mi ez, csak a paramétereit nem találtam. A hasonló blokkok alapján 25A 400V-ra tippelek. Lehetne több is a Volt...
Nem elérhető... Másként illeszd be ...Link gombbal.
A hozzászólás módosítva: Máj 4, 2023
Nem jo a link, szerintem véletlen felcserélted az URL-t és a feliratot.
Ha valóban letöltötted (...vagy nem?), akkor akár csatolhattad volna az adatlapot. Bővebben: Link
Dolgozóban ez nem olyan egyszerű...
De most pótolom.
Köszönöm! Amit sejtettem, úgy van, de örülök a pontos adatoknak.
Sziasztok!
Egy táp alaplapján van két ilyen dióda. Minden bizonnyal rosszak. Annyit sikerült megfejtenem róla némi méricskélés után, hogy jó eséllyel SOD-123 tokozású, de erre a kódra sehogy nem találok semmit (A7A0? A7AO?, A7AQ? már az összes permutációt végigkerestem, de semmi)... Látott már valaki ilyet? Köszi
Szia! Mindenhol 1A 1000V-nak írja. Az A7 az érdekes. Bővebben: Link
A hozzászólás módosítva: Máj 5, 2023
Aham, ez segített. Ha jól látom, akkor az eggyel szószátyárabb jelölésben 1N4007W néven fut.
Köszi!
Nincs mit.
Igen, Angolul úgy mondják az 1N4007-et, hogy A7.
Sziasztok,
A “ Silicon Epitaxial Planar Dual Capacitance Diodes” mire hasznalhato a gyakorlatban? Konkret alkatresz tipus; BB304 Elore is koszonom! |
Bejelentkezés
Hirdetés |