Mit is jelent az audio célra ennél az elkónál? Audió készülékben történő felhasználásra szánják, de az adatlapon nem találtam utalást arra, hogy a jel útjába, vagy tápszűrésre. Valószínűleg inkább csak a másodikra.
Erről lenne szó:
Nichicon Muse ES 470µF/35V
Ezek a kondenzátorok méltó hírnevet szereztek az audiofil világban, és különösen kiváló basszusukról ismertek. Egy jó film bypass kondenzátorral kombinálva az egyik legjobb kimeneti csatoló kondenzátorrendszert alkothatják az egyenáram blokkolására, miközben lehetővé teszik a zenei jel legjobb jeleinek áthaladását.
Ezeket régóta a legjobb választásként használják a Millett Hybridhez és számos származékához, amelyek közül néhány megtalálható a Beezar Audio dokumentációs oldalán, a DIYForums.org-on.
Az audiofil minőségű elektrolit kondenzátorok egyre ritkák. Elna Silmics már nem készül, ahogy Nichicon FG-k vagy KZ-k sem. A Nichicon jelenleg vegyesen mutatja az ES kondenzátorokat "Életvége (EOL)" vagy "Új kialakításhoz nem ajánlott (NRND)"-ként.
Vásárolja meg ezeket, amíg még teheti... Több Black Gate NX elektrolit kondenzátort adtam el az elmúlt pár hónapban egyenként több mint száz dollárért! Nem sokára ezek is drágák lesznek.
Eladó vagyok az Egyesült Államokban, és nemrég vonultam nyugdíjba a Beezar Audio-tól. Vegye figyelembe, hogy a szállítási költséget egyszeri eladásokra számítják. Nagy mennyiségben történő vásárlás esetén a szállítási költség túllépését visszatérítem.