Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Szia!
Itt van egy ilyen: Bővebben: Link
Sziasztok !
Régebbi hifi sztereó erősítőkben szokott lenni "balance" potméter. Ehhez keresnék kapcsolási rajzot. Elképzelésem van hogy hogyan oldották meg, de jó lenne látni egyet ténylegesen. Ha valaki tudna egy ilyen linket, azt megköszönném.
Szia! A harmadik ábrán egy gyakori megoldás látható.
Helló. Valaki tud nekem segíteni kéne egy BFB-01 motoros kerékpáról kapcsolási rajz mert nem ad szikrát a gyergya.
A Canon 380 EX vaku kapcsolási rajzára lenne szükségem. A vaku kondenzátora közvetlenül feltölthető 350 voltra, de a készülék coltig tölt, csak kb. 160 voltra tölt fel és utána leáll a töltés.
Szia! Hátha ez segit valamit.
Sziasztok! Én a Robson DX-1000 turbó végfok kapcsolási rajzát keresem,vagy bármilyen információt.Tudnátok segíteni?Előre is köszönöm.
Sziasztok Nekem egy Pelgrim tipusu kombinált gáztüzhely program kapcsolonak a bekötési rajzára lenne szükségem ha tudtok légyszi segitsetek. előre is köszi
Az illegális TV vétel témájú hozzászólásokat kivettem. A továbbiakban is kérem mellőzni ezeket!
Sziasztok. Blaupunkt Stuttgart A353 autórádió kacsolási rajzát keresem. Előre is köszönöm a segítséget.
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni. Szovjet gyártmányú Rádiotehnika Melodija-102 rádió kapcsolási rajzát keresem. Előre is köszönöm.
Nagyon köszönöm a gyors választ, igen ezt kerestem.
Nincs mit, szívesen.
Sziasztok! Azt szeretném megtudni, látott már valaki ilyen készüléket belűről? Szeretnék egy ilyet után építeni, amennyiben sikerülne hozzá valamilyen rajzot szerezni.
Csatolok pár rajzot. Nem pont az a készülék, de funkcióját tekintve ugyan azt tudja.
Köszi, de ezek ha jól látom mind antennás készülék. Nekem sima vezetékes kellene.
Több típus, az utolsó profi
Köszi. A ct-20-as szerintem egy vezeték azonosító és szakadás vizsgáló. Ezek a rajzok ha jól látom fém detektorokról szólnak, de elteszem őket mert már próbáltam ilyet is építeni.
Szia!
A sípolós multiméter ohm-kijelzéssel nem lenne jó?
Szia! Egy ilyet találtam,nem tudom hogy használható e?
Annak EL41 a vége, de elviekben nagyon is hasonló, használható. Köszönöm szépen.
Közben találtam egy másikat, aminek meg EL84. Nem nagy különbségek vannak.
Szia! Ennek EL 41 a vége. Hátha ez a jó.
Nagyon köszönöm. Ez több is, mint elég.
Telefunken Opus HIFI 7050 rádiós erősítő, kapcsolási rajzát keresem. Köszönöm.
A hozzászólás módosítva: Szept 16, 2013
#endrusz hozzászólására szeretnék válaszolni. Sajnos a küldött ismertető, csak a szerelési sorrendet tartalmazza, nekem az oszcillátor rész kapcsolása kellene.
Lenne egy olyan kérésem is , ha valaki tudna küldeni, egy egyszerű mozgásérzékelő kapcsolási rajzot szeretnék megkapni. Idézet: „#endrusz hozzászólására szeretnék válaszolni.” Akkor használd a "Válasz"-t.
Több kapcsolás
|
Bejelentkezés
Hirdetés |