Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Kapcsolási rajzot keresek
Témaindító: Kallai Csaba, idő: Márc 11, 2006
Témakörök:
Szia!
Köszönöm szépen. Ahogy nézegettem ugye az első oldalon látom azokat a bekötéseket ami magán a dvd lejátszóban van(innen jön a jel). Viszont azt a kötést ami magában a mélyládába lenne azt nem találom rajta. Vagy csak én keresem rossz helyen?
Helló.Konkréta nekem már van egy kapcsolási rajzom LINK és az lenne a kérdésem hogy ez kb mekkora bemenő feszültségtől használható?És az ellenállások és kondenzátorokat mekkorára kell méretezni?Remélem tudtok benne segíteni.A válaszokat előre is köszönöm.(és ha esetleg rossz helyre fordultam volna a kérdéssel akkor előre is elnézést az adminoktól)
Hello! Először is a "Kapcsolóüzemű táp 230V-ra" c. topikba való. Másodsorban semmi egyéb infót nem adtál meg, hogy ez gerenda lesz, vagy fogpiszkáló. Harmadszor ez csak egy vázlat, nem kapcsolási rajz. De miért nem néztél szét ott, ahonnan vetted. Modikkal áthelyeztetheted a kérdést, ezt meg törölteted.. üdv!
Köszönöm a segítséget majd ha több információval rendelkezem az adott "kapcsolásról" majd áthelyeztetem.Mégegyszer köszönöm.
Sziasztok!
Sikerült szereznem egy szép állapotú Akai vs-3seg vodeómagnót, de sajnos nem akar bekapcsolni. Áram alá helyezéskor a fej felpörög pár másodperce majd megáll, egyedül a funkció gomb megnyomásakor villan egyet egy piros led és ennyi, a kazettát se veszi be. A tápot kimértem az jónak látszik, de nem tudom merre keresgéljek tovább a panelerdőben. Egy kapcsolási rajz sokat segítene, vagy az is ha tudnátok segíteni hogy merre keresgéljek.
Szia! Tessék parancsolj. üdv pali
Üdv.
Egy olyan dc-dc convertert keresek ami 4.5V ból csinál 6 vagy 5V-ot.
Egy kéréshez, mindig az áramigényt is hozzá kell írni, nem csak a feszültséget. Valamint a bementi feszültség változási tartományát is. (Uin tól-ig.) üdv!
Az áramigényt nem tudom. De ha segít ezt szeretném üzemeltetni róla: Bővebben: Link
Ennek 3,75V a minimum feszültsége, 6V a maximuma. Akkor mi a gond?
Sziasztok, szűkségem lenne az alábbi képeken látható frekvencia mérő műszer kapcsolási rajzára!, aki tud azt kérem segítsen. Köszönöm!.
Sziasztok!, senki nem tud nekem segíteni egy kapcsolási rajzzal?.
Udv! Keresnem egy szunetmentes tap kapcsolasi rajzat Quantex UPS-650X. Googleben keresgettem de nem lettem sokkal okosabb, csak tudom mostmar hogy miket tudott mukodo koraban.
Üdv! Érdeklödnék egy erősitő kapcsolási rajza után. Az áldozat neve: Carver htr 885.1 Receiver.
Ő az.
Hi Mesterek
Aurex SB-77 (toshiba) erősítő kapcsolási rajzát keresem, sajnos idáig eredménytelenül. Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Megoldódott, két ellenállás volt megnyúlva s remélem emiatt ment el a végtranyók B, C zárlatba. Úgyhogy már nem érdekes a kapcsolási rajz
Sziasztok!
Ennek a panelfúrónak keresem a kapcsolási rajzát: Bővebben: Link. Működik, de annyi a hibája, hogy a fordulatszáma magas, és nem tudom állítani a fordulatszámát. Két cuc van benne ami kimehetett: egy 555 IC és egy IRFZ 44 N Mosfet. Azt mire tudom cserélni?
Nézd meg hogy a feten a G és a D között van e zárlat, ha igen az cserés, ha nem akkor az 555.
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Szükségem lenne 2db kapcsolásra, ami 3,7V-ból állít elő 1,25V-ot és kb. 18-20V-ot. Előre is köszönöm!
Hello! Felétek csak feszültség létezik, áram, pontosság nem? Nagyon nem mindegy a terhelés. De legalább az alkalmazást írtad volna le, hogy fogalmunk legyen valamiről.. üdv!
Szia!
De létezik az áram itt is! De a pontos adatot nem tudom megadni. Inkább megmondom hogy mihez kell. Az szerintem segíteni fog, és rá jössz majd hogy nagyon nem kell mondjuk 1A! Egy 5672-ből felépülő füles erősítőhöz kell.
Ha jól látom, a cső fűtőárama 50mA, anódárama 5mA. Ezt egy-egy MC34063-al megoldható, StepDown éa StepUp módban. Vagy is menj át a "DC-DC konverter" topikba.. üdv!
A StepDown üzemmódra lenne valami javaslatod? Köszönöm, átmegyek.
Az adatlapon ott vannak a kapcsolások. A szakértők, meg a másik topikban..
Utána néztem ennek az MC34063-nak és tökéletes lesz! Köszönöm!
Keresek kapcsolási rajzot 6P1P elektroncsöves SE erősítőhöz.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |