Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Ki mit épített?
Ez a téma ha úgy tetszik a mi "kiállítótermünk", nem pedig a ki mit csinált volna másképpen, mások helyett, és legfőképpen nem javítós téma.
Minden készüléknek van saját témája, ott kell kitárgyalni a részleteket!
FONTOS! A kapcsolási rajzok keresésére is van saját téma, ott keressetek rajzokat!
Ezeket a hangfalakat ismerem.
Ez a lengyel unitrához volt. Nekünk is van ilyen otthon.
Nekem nyár eleje óta tervbe van véve egy sztereó VF3.
![]()
hi
a kapcsolás amit ígértem a vasalóhoz üdv
Ha emlékezetem nem csal, akkor Topi a bólogatós blökit kereste...
Amúgy jó lett a hangfal, gratula!
Lám-lám! Tudsz Te szépet is alkotni!
Gratula! ![]()
Köszönöm a dicséreteket
![]() ![]() Készl egy keverőpult is, Vasárnap láthatjátok, most készl ![]()
Köszi szépen!
![]() Lehet,hogy rosszul emlékeztem...
Kíváncsian várom! Ha az is ilyen szép munka lesz, akkor le leszek nyűgözve!
![]()
Minden felfúrva, holnap az elektronikát kapja meg.
Hoppácska.
![]()
TOM025 nixie óra remake...
Ezúton köszönöm a cikket! ![]() (most tervezgetem a saját DCF-es verziómat, mindenféle nyalánksággal megtűzdelve. Cikk hamarosan...)
Nagyon jó lett, gratulálok hozzá.. Várjuk hogyan néz ki majd bedobozolva..
![]() (Jó visszalátni a saját tervezésű cuccot :yes: ) Üdv!
Ejha!
Nagyon tetszik! Gratula! Tom025 otlete a LED-ekkel szuper ![]() ![]() Egy honap mulva remelem lesz belole valami.
Ha már szóba hoztad, megjegyezném, hogy a LEDes dolog nem feltétlenül az én saját ötletem... Anno a Nixie-óra topicban Topi linkelte be ezt a képet, innen az ötlet.
Csibi, aztán csak sikerült csöveket szerezni, milyeneket? Nagyon szégyellem azóta is az esetet, de marha sok jelentkező volt.. :no: Mendenesetre várom nagyon a tiéd milyen lesz.. Üdv, Tom
Kérésednek eleget téve, jöjjenek a képek.
Nagyon igényes, mintha a sajátomat látnám
![]() A nyák viszont milyen, ezüstös vezetősávokkal, vagy csak kémiai ónoztad?
Jójazoptikája a gépnek. Hozzáteszem egy nagyon kis egyszerű Olympus (7.1MP) géppel csináltam.(sajna, le kellett kicsinyítenem a képeket)
Simán kémiai ónozással csináltam, mert szeretem. Megaztán könnyü forrasztani, meg szép is. (nem gondoltam volna, hogy a kémiai ónozónak ennyi pozitív tulajdonsága van... ja, most jut eszembe: színtelen-szagtalan, stb...) ![]()
Hiába, a régi dolgoknak megvan a varázsuk! Nagyon mutatós, szép munka!
fekete fehér orion modul tv -ből a hangmodult kivesszük .Az összes kf tekercsekett eltávolitjuk az l303 és az l304 tekercs helyét leföldeljük 1-1 ,,1nf-os kerámia kondival
az első kf l301 helyett 455 ,,3-om lábas sárga szinű rádiókban található kerámia szüröt beforrasszuk és az l302 helyett pedig egy db. japán rádiókban található piros vasmagos oszcillátor tekercs primer 3-lábas oldal 2-tő szélső lábaitt beforrasszuk ,középsőt levágjuk ,,,és kaptunk egy nagy erejű 455khz-es kf rendszert.
Hali
Tom, semmi gond ![]() ![]() Vegul rendeltem az ebay-rol IN-8-2 csöveket, 7 nap alatt meg is érkeztek. Sajnos csak 12db-os kiszerelésben volt igy maradtam +6db-al (majd lesz velük valami). Egy motor fordulatszám mérő-vezerlő-t még be kell fejezzek (a képen még román progival van) aztán nekifogok a nixie-nek ![]() Udv Csibi
Jól néz ki, ígéretes! Csak így tovább!
![]()
Azannyakrausz! Ez aztán nem semmi! Vic a hourofil, ismét sikerrel épített egy újabb szerkezetet, ami mutatja az idő múlását... Hanyadik is ez?
![]() Nagyon fainul néz ki, gratula! ![]()
Jól néz ki ez a fordulatszám-vezérlő! Mihez készül, ha nem titok?
szuper! gratula
|
Bejelentkezés
Hirdetés |