Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » Napelem alkalmazása a lakás energia ellátásában
Témaindító: Router, idő: Júl 15, 2006
Témakörök:
Már kifizettem a 70eft. Az ár jó , feltéve ha küldik. Ha te is vásároltál és elküldik akkor nem értem mi a gond?
Gond nincs természetesen, én csak arra világítottam rá, hogy nem kell azért annyira hanyatt esni az ilyen "csak most csak itt csak neked" akcióktól, főleg nem a kínaiaknál.
Egyébként használd egészséggel vagy száz évig.
A leárazás valóban csak kamu, a visszaszámlálás is, ahogy Régi motoros is írja. Én dec elején vettem tőlük egy hasonlót a szomszédnak, ma is szinte fillérre ugyanannyiért adják. Meg is jött 9 nap alatt, úgyhogy ebből a szempontból nem tartom kockázatosnak. Sok sikert hozzá!
Nyomatják a reklámot az biztos, kb. hetente kapok tőlük (visszaszámlálós) emailt, miután 2022-ben vettem tőlük egy SPH-3k PWM-es invertert. Akkor még Powland néven volt, de úgy sejtem, hogy azóta megvette Powlandot (vagy a nevet) az Easun.
Azért az árak is csökkentek valamelyest, 2022 júliusában 220 USD volt a 3 kW-os PWM-es inverter ára, az MPPT-s drágább volt. Most már csak hasonló teljesítményű MPPT-s van náluk, a 3 kW körüli 190 USD most (akciósan), de wifi is van hozzá. Akkor Németországból küldték, megjött rendesen, azóta is működik. Bővebben: Link
Ha hetvenért elküldik szerintem teljesen jó ár.Egy PNI inverter négy éve volt 120eft. Szerintem most még több lehet.Tartaléknak vettem, vagy egy újabb klimát kötnék rá a meglévő rendszerre igy két inverter két klima biztonságosabb kevésbé túlhajtva. Csak küldjék el
Az általam megadott oldal és az általad megadott oldalnak a webcime nem úgyan az.
Ez tényleg nem ugyan az a cím,bár kinézetre majdnem ua de a gogle a Lac364 oldalát nem akarja fordítani akárhogyis erölködöm.A te linkedet aut fordította hogy megnyitottam.
A Lac linkjén egy csomo certificate van mit akarnak ennyire igazolni?Nyissátok meg egymás mellett a két lapot az egyik lehet hogy nem az igazi?
Ez nem rossz ár, én 200 $-ért vettem 24 tavaszán aliról a 12 V-os 2.2 kW-os Easun invertert. Onnan jobban mertem rendelni, mert ha gond van vele, pl. nem küldik, vagy hibás, akkor vissza lehet kérni a pénzt, amit ventilátorhibás frekvenciaváltó esetén meg is tettek minden további nélkül.
A hozzászólás módosítva: Kedd, 16:42
Most itt tartok, úgy néz ki németországból postázzák, nem kinából.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |