Fórum témák

» Több friss téma
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Lapozás: OK   1170 / 3607
(#) zoly15 válasza SALáta hozzászólására (») Máj 10, 2010 /

Nekem valami megszállott audio beütésem lehet (szerintem az kavart be hgoy apukám kb 20 éve a gyárban mai szóval "DJ" volt)
Hozná a tekercselni valót, büszkén állnák elébe!
Nekem apám egyik ismerősétől vanvadonat új alu öntvény kosaras vidi hangszóróm, és lesz még
Ami annyira új hogy én bontottam ki a gyári csomagolást, kb 1 órát muzsikáltak eddig..
(#) zoly15 válasza vicsys hozzászólására (») Máj 10, 2010 /

Szíve lelke, ezt nem tagadom.
Ha valami elektronikai kütyüt bombáznak szét olyan mintha engem ütnének. Nagyon rossz érzés.
(#) SALáta válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 10, 2010 /

Ne légy annyira feldúlva ezért, én sokat bontok és szépen rendszerezem a jó alkatrészeket. Néha bombázok is mert máshogy nem megy. De pár szép dolog készül belőle remélem. Majd megfelelő topicba megfelelő állapotba kép is lesz feltéve.
(#) mizsei.robi válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 10, 2010 /

Nem birok sajnos.Amikor feltelepült és elinditja magát rögtön törli.
(#) llaci56 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 10, 2010 /

Idézet:
„spanomnak van otthon leégett Orion mély közép hangszórója de le van égve”

Vigyázz! Ha egy leégett hangszóró leég, akkor azt kétszer kell újratekercselni!
(#) idlob válasza mizsei.robi hozzászólására (») Máj 10, 2010 /

A beállítások fülön van olyan h. vírus- és kémprogramvédelem ideiglenes letiltása. Telepítsd a cuccot, add hozzá a kivételekhez, aztán kapcsold vissza a védelmet.

Én nem az efajta bombázásokon dúlódok fel
Hanem a kalapáccsal verem avagy szétrugdosom a haverokkal című műsoroktól
(#) zoly15 válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 10, 2010 /

Hopsz, ezt jól benéztem
Először másként akartam írni aztán a 2 egybeolvadt, és megszületett a hülyeség
(#) SALáta válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 10, 2010 /

Értem, bár alkatrészek többsége nálam is a kukába landol, egy fél wattos ellenállást nem bontok ki, de még egy ttl ic-t sem. Multkor jutottam jól bontható panelhoz, abból kitermeltem az összes picike tranzisztort, kísérleti kapcsolásba jók, van új is de ha 10 nél több kell akkor nincs.
(#) llaci56 válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 10, 2010 /

Én meg nem hagytam ki.
Amúgy sose bánd!

Én semmit nem dobok ki
Van egy vegyes dobozkám abba van benne minden jó
A múltkor találtam benne egy 150W 150V 25A es tranyópárt
(#) zoly15 válasza llaci56 hozzászólására (») Máj 10, 2010 /

Érthető, más se hagyta volna ki
(#) nagy hoho válasza Attila86 hozzászólására (») Máj 10, 2010 /

Én már vettem itt a fórumon beégetett PIC-et és teljesen természetesnek tartom, hogy fizetek érte. Szerintem kellene egy felmérést készíteni, hogy kitre volna-e igény. Már ráuntam a hétszegmenses LCD és Led kijelzőre és minden műszerembe a Vakerán veszem drága pénzért a pic-es kijelzőt. ( 8000.- Ft)
(#) nagy hoho válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 10, 2010 /

Én is érzem, hogy a hülyeség határtalan.A multiméteremmel ohm mérésben rámértem a hálózatra 230 v váltó. Csattanás, füst és kuka.
(#) nagy hoho válasza (Felhasználó 13571) hozzászólására (») Máj 10, 2010 /

A multit a nagy füsttől nem láttam, lehet, hogy azt ki sem dobtam, holnap megnézem.
(#) Gafly hozzászólása Máj 11, 2010 /

Ma reggel láttam egy srácot a metrón az ölében a csepeli antenna makettjével (jó nagy volt). Öröm volt látni, a mai napra feltöltött energiával
(#) tatabike válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Idézet:
„„spanomnak van otthon leégett Orion mély közép hangszórója de le van égve””

Én ebből azt a következtetést vonom le, hogy spanod meg akarja csináltatni a leégett Orion mélyközép hangsugárzóját, de nem tudja, mert Ő is le van égve...
(#) tatabike válasza nagy hoho hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Én 700V~ állásban ugyanez, és 219-et mutat itt nálunk a pincében. Szerintetek lehetséges, hogy egy 3x2.5-es sodort légvezeték 25 méteren 10 voltot ejt rajta?...
(#) tatabike válasza Gafly hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Idézet:
„Ma reggel láttam egy srácot a metrón az ölében a csepeli antenna makettjével (jó nagy volt)”

Ez dícséretes. Csak nem derült ki, hogy a srác volt jó nagy, vagy a makett...
(#) idlob válasza tatabike hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Attól függ ehhez kb. 30 amperrel kellene megterhelni, ez gondolom nem áll fent, főleg hogy 2,5-est 20-25A-nél jobban nem illik terhelni. Mérted máshol is? Mert a 230V (legalábbis felénk) már óránál sem szokott meglenni.
(#) llaci56 válasza Gafly hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Makett antenna, makett (miniatűr) antennajeleket sugározhat, de a lényeg, hogy feltöltött! (...legalább egy napra.)
(#) tatabike válasza idlob hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

A lakásban megvan a 230, ezért fura, hogy innen van levezetve a pincébe egy 25m körüli vezetékkel, és ott 219-220 voltot mértem. A méréskor csak két kompakt fénycső ment róla (2x10w). Mondjuk a mérés előtt és után a lakásban nem mértem, csak előtte pár napja, lehet, hogy valami áramingadozás volt. Na, majd két multival megmérjük a fiammal egyszerre...
(#) tatabike válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Köszi simpi, bíztam benned...
(#) zoly15 válasza tatabike hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Spanomnak az csak hulladék, no meg ő nem tudja hogy a régi hangszórókban milyen dinamika és hangzás rejlik.
Az őfajta embereknek az a lényeg hogy minden dübörögjön!
(#) big-D hozzászólása Máj 11, 2010 /

Sziasztok!
Remélem senki sem haragszik meg a kérdésem miatt . A kérdésem az lenne , hogy tudnák most venni egy Beag hx 301-es hangszórót 3000-ft ért és , hogy megéri-e ennyi pénzért? . A válaszokat előre is köszönöm és remélem nem baj , hogy itt tettem fel a kérdésem .
üdv: Dávid
(#) Norberto válasza Gafly hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Ez azért lehetett, mert ez egy előfeladat volt a Kandós KIN-Kupára. Adótorony makettjének elkészítése, lehetőleg működőképes formátumban.
(#) tatabike válasza zoly15 hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Értem, akkor költözzön ide, ahol én lakok. Földszint, Üllői útra néző ablakok, három méterre az ablaktól zajlik 0-24-ig hat sávban a forgalom... Szóval itt dübörög minden... :yes:
(#) tatabike válasza (Felhasználó 15355) hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Nekem se jött be kb. 5-ig...
(#) llaci56 válasza big-D hozzászólására (») Máj 11, 2010 /

Kik tudnák megvenni a Beag hx 301-es hangszórót 3000-ft ért?
(Azt is ők tudják megmondani, hogy megéri-e nekik.)
(#) big-D hozzászólása Máj 11, 2010 /

Hát pl én de m,egéri ennyi pénzért?
Következő: »»   1170 / 3607
Bejelentkezés

Belépés

Hirdetés
XDT.hu
Az oldalon sütiket használunk a helyes működéshez. Bővebb információt az adatvédelmi szabályzatban olvashatsz. Megértettem