Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nekem valami megszállott audio beütésem lehet (szerintem az kavart be hgoy apukám kb 20 éve a gyárban mai szóval "DJ" volt)
Hozná a tekercselni valót, büszkén állnák elébe! Nekem apám egyik ismerősétől vanvadonat új alu öntvény kosaras vidi hangszóróm, és lesz még Ami annyira új hogy én bontottam ki a gyári csomagolást, kb 1 órát muzsikáltak eddig..
Szíve lelke, ezt nem tagadom.
Ha valami elektronikai kütyüt bombáznak szét olyan mintha engem ütnének. Nagyon rossz érzés.
Ne légy annyira feldúlva ezért, én sokat bontok és szépen rendszerezem a jó alkatrészeket. Néha bombázok is mert máshogy nem megy. De pár szép dolog készül belőle remélem. Majd megfelelő topicba megfelelő állapotba kép is lesz feltéve.
Nem birok sajnos.Amikor feltelepült és elinditja magát rögtön törli.
Idézet: „spanomnak van otthon leégett Orion mély közép hangszórója de le van égve” Vigyázz! Ha egy leégett hangszóró leég, akkor azt kétszer kell újratekercselni!
A beállítások fülön van olyan h. vírus- és kémprogramvédelem ideiglenes letiltása. Telepítsd a cuccot, add hozzá a kivételekhez, aztán kapcsold vissza a védelmet.
Én nem az efajta bombázásokon dúlódok fel
Hanem a kalapáccsal verem avagy szétrugdosom a haverokkal című műsoroktól
Hopsz, ezt jól benéztem
Először másként akartam írni aztán a 2 egybeolvadt, és megszületett a hülyeség
Értem, bár alkatrészek többsége nálam is a kukába landol, egy fél wattos ellenállást nem bontok ki, de még egy ttl ic-t sem. Multkor jutottam jól bontható panelhoz, abból kitermeltem az összes picike tranzisztort, kísérleti kapcsolásba jók, van új is de ha 10 nél több kell akkor nincs.
Én meg nem hagytam ki.
Amúgy sose bánd!
Én semmit nem dobok ki
Van egy vegyes dobozkám abba van benne minden jó A múltkor találtam benne egy 150W 150V 25A es tranyópárt
Én már vettem itt a fórumon beégetett PIC-et és teljesen természetesnek tartom, hogy fizetek érte. Szerintem kellene egy felmérést készíteni, hogy kitre volna-e igény. Már ráuntam a hétszegmenses LCD és Led kijelzőre és minden műszerembe a Vakerán veszem drága pénzért a pic-es kijelzőt. ( 8000.- Ft)
Én is érzem, hogy a hülyeség határtalan.A multiméteremmel ohm mérésben rámértem a hálózatra 230 v váltó. Csattanás, füst és kuka.
A multit a nagy füsttől nem láttam, lehet, hogy azt ki sem dobtam, holnap megnézem.
Ma reggel láttam egy srácot a metrón az ölében a csepeli antenna makettjével (jó nagy volt). Öröm volt látni, a mai napra feltöltött energiával
Idézet: „„spanomnak van otthon leégett Orion mély közép hangszórója de le van égve”” Én ebből azt a következtetést vonom le, hogy spanod meg akarja csináltatni a leégett Orion mélyközép hangsugárzóját, de nem tudja, mert Ő is le van égve...
Én 700V~ állásban ugyanez, és 219-et mutat itt nálunk a pincében. Szerintetek lehetséges, hogy egy 3x2.5-es sodort légvezeték 25 méteren 10 voltot ejt rajta?...
Idézet: „Ma reggel láttam egy srácot a metrón az ölében a csepeli antenna makettjével (jó nagy volt)” Ez dícséretes. Csak nem derült ki, hogy a srác volt jó nagy, vagy a makett...
Attól függ ehhez kb. 30 amperrel kellene megterhelni, ez gondolom nem áll fent, főleg hogy 2,5-est 20-25A-nél jobban nem illik terhelni. Mérted máshol is? Mert a 230V (legalábbis felénk) már óránál sem szokott meglenni.
Makett antenna, makett (miniatűr) antennajeleket sugározhat, de a lényeg, hogy feltöltött! (...legalább egy napra.)
A lakásban megvan a 230, ezért fura, hogy innen van levezetve a pincébe egy 25m körüli vezetékkel, és ott 219-220 voltot mértem. A méréskor csak két kompakt fénycső ment róla (2x10w). Mondjuk a mérés előtt és után a lakásban nem mértem, csak előtte pár napja, lehet, hogy valami áramingadozás volt. Na, majd két multival megmérjük a fiammal egyszerre...
Köszi simpi, bíztam benned...
Spanomnak az csak hulladék, no meg ő nem tudja hogy a régi hangszórókban milyen dinamika és hangzás rejlik.
Az őfajta embereknek az a lényeg hogy minden dübörögjön!
Sziasztok!
Remélem senki sem haragszik meg a kérdésem miatt . A kérdésem az lenne , hogy tudnák most venni egy Beag hx 301-es hangszórót 3000-ft ért és , hogy megéri-e ennyi pénzért? . A válaszokat előre is köszönöm és remélem nem baj , hogy itt tettem fel a kérdésem . üdv: Dávid
Ez azért lehetett, mert ez egy előfeladat volt a Kandós KIN-Kupára. Adótorony makettjének elkészítése, lehetőleg működőképes formátumban.
Értem, akkor költözzön ide, ahol én lakok. Földszint, Üllői útra néző ablakok, három méterre az ablaktól zajlik 0-24-ig hat sávban a forgalom... Szóval itt dübörög minden... :yes:
Nekem se jött be kb. 5-ig...
Kik tudnák megvenni a Beag hx 301-es hangszórót 3000-ft ért?
(Azt is ők tudják megmondani, hogy megéri-e nekik.) |
Bejelentkezés
Hirdetés |