Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Tényleg...! Én is hallottam ezt a taplót. Hol játszott, mert azért néha járok színházba, de nem ismerem (eddig nem ismertem) az ürgét.:nemtudom:
A Csonkát azt ismertem, de nem azért mert buzi, hanem az Operettben játszott valamiben. (Több darabban is...) A Ding-dong -ot akkor sem tudom, hogy micsoda. :nemtudom:
ELég, ha az első 15 mp-et megnéztem, vagy muszáj tovább is?:hide:
Ne végezz félmunkát! Tessék szépen végignézni és közben dudorászni a dallamot, a lábaddal pedig tappogd a ritmust.
No ezért áll a
Idézet: komment. Tehát ne hallgasd csak amennyit maradandó károsodás nélkül elviselsz. „"Azért a ding-dong több embernek okozott maradandó károsodást…"”
Na, azért a hangot nem mertem bekapcsolni, - de odaképzeltem! - a látvány is untig elég volt. (...vagy sok is.)
Szia! Szerintem egy óvodában lehet az óvónénik mellett egy "jó-fej karbantartó bácsi" is ...!
Egyébként gratulálok a kinevezésedhez!
Nemár, már neked is kő lábad van? A szíved még azért szerencsére nem kő.
Nem kő? Azt akarod mondani, hogy kő a fenének?
Mit lehet csinálni egy ilyen esős szombat délután? A lehetőségek tárháza majdnem a végtelenhez közelít. Én úgy gondoltam előveszem a hathúrost és pengetek egyet. De az én kezem alatt nem úgy jönnek a hangok ahogy a fülem megkívánná...
Ezért inkább csak hallgatózok. Most találtam rá Igor Presnyakov-ra csak a számat tátom. Nagyon ott van a szeren. Akit érdekel ajánlom figyelmébe a youtube-os videóit. Igor Red Hot Chilli
Felhívom a figyelmed, ha a baleset idején be voltál jelentkezve a He-re akkor ez nálad már munkahelyi balesetnek számít!
Egyébként gratulálok én is! (Milyenek az új gombok, illetve menük? Szívesen segítünk eligazodni! )
Komoly!
Na, ő aztán igazán érzi és érti a zenét. Viszont van nekünk egy külföldről való vásárlásos, eBay-el kapcsolatos topikunk 1-2 éve, szerintem ezeket az ezzel kapcsolatos hsz-okat át lehetne esetleg tenni oda, illetve ott folytatni bátran az ezirányú társalgást. köbzoli, vállalod az ilyen témájú hsz-ok áthelyezését abba a témába?
Nehogy már első (bocs második) nap táppénzre menjen...
Minket viszont könnyen kiseper az új seprű ha így folytatjuk...
Nagyon nagy agy kell egy ilyen "kivonat" elkészítéséhez!
Persze a Toto életmű sem piskóta, bár ez a szám a legismertebb.
Hát nem semmi! A Jackson számai is nagyon jók, meg hallgassátok meg tőle ezt is: Pirates Of The Caribbean Theme Le a kalappal!
Tv-ben láttam egy műsort. Sting-et kérték meg , hogy fejben komponáljon zenét szöveggel ,dallammal mindennel. Közben CT-vel az agyát vizsgálgatták. És olyan területek aktivizálódtak amely pl. a matematikai számításokért felelős... Érdekes mindenesetre.
Az tény, hogy az ilyen és hasonló tehetségeknek az agyuk "különösen" működik. Mit is ígértem? Csak még egy utolsót... While my Guitar gently weeps
Nem kötekedés, de egyet kihagytál! Bővebben: Link
Amúgy gratulálok a kinevezésedhez!
[sub][sub]Hagyd, még próbaidős...[/sub][/sub]
Én ide beállnék "hátvédnek"
Én elővédnek is akár.
Az egyik nagyon mély benyomást tenne benned. (A magassarkújával.) (Sőt ketten is.)
Idézet: „Mit lehet csinálni egy ilyen esős szombat délután?” Például bárkát építeni. Az elmúlt napokban összesen már több mint 100000 liter víz hullott a mi telkünkre, házunkra.
Üdv.
Faterom még csencselt annakidején a ruszkiktól egy 10 köbméteres tartályt.Azt hitte a balga,hogy majd tele lesz gázolajjal Már félig van vízzel, lesz mit locsolni ha jön az aszály.
Ilyenkor kell jó sok hordót kirakni az udvarra vagy bárhova, ház oldalába, és összegyűjteni minél több esővizet, aztán lehet locsolni később, ha majd nagy szárazság lesz. Azaz sunshine & desert.
|
Bejelentkezés
Hirdetés |