Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Az attól függ mit vacsoráztál. No meg hogy mennyit.
Mit vacsoráztam? hát egy kakaós csigát narancsos teával De egész nap megettem 6 kakaós csigát
Ugye milyen jól néznek ki?
szerk.: át dobhatnál nekem is egy kakaós csigát!
Sajna már nincs.. Behalóztam az összeset Még megkérdezed hogy jól néz-e ki? Honnan szerezted a fotót?
Google by zolika60. Olvasd az előzményeket.
Azt mondja meg nekem valaki, hogy hogyan működik az, hogy eddig hó esett, aztán karácsony napján pedig eső fog esni és olvadni a hó
Legalább lehet majd közlekedni, mert itt minden út tükör jég, max sebesség 30-40km/h. Ma este is éppen ,hogy csak fékez az ember és négy keréken csúszik egyből az autó.
De ne már! Inkább fagyna minden.. Karácsonyra szép lesz tapicskolni a latyakban
Én ki nem mozdulok itthonról! Max a boltig, de az is max 300 méterre van.
Én még a műhelyig sem megyek ki, inkább becuccolok ide a szobába mindent kintről.
Háhá, mostmár látom annak az előnyét, hogy nincs műhelyem.
Én azért örülnék egy műhelynek ahol el lennék mint a befőtt a suli után. A fűtéssel nekem nem lenne gond mert megoldottam volna könnyen.
Mi ez a feltételes mód? Hajrá még ma kész lesz a műhelyed!
Nekem van benne fűtés, igaz picit gázolajszagú, de jó meleget lehet vele csinálni. Csak kár, hogy nem ingyen van a gázolaj.
Persze, én is örülnék egy műhelynek (főleg ha mechanikai megmunkálásról van szó).
gr89: de azért gondolom jobb mint a semmi.
Jaja a semminél sokkal jobb. Jövőre remélem még jobb lesz, ha sikerül megcsinálni a tervemet. Remélem 5kW-nyi fűtőteljesítmény elég lesz-e egy kb 4X4-es helyiség befűtéséhez, de nagyon remélem, hogy jó lesz.
Én a szobámat használom műhelynek. Amíg nem lesz nekem egy műhelyem.
Én fűtésnek egy 1000W-os csőbúrás nátriumlámpát használok. Hamar befűti a szobámat és egy jó ideig meg is tartja a hőt. Persze a központi fűtés mellett. Igaz, heggesztőszemüvegben dolgozok addig amíg a lámpa világít de sebaj.
Nekem sokféle munkára jó lenne. Csak a teljesség igénye nélkül: marató helységnek, elektronikai építésekhez, mechanikai munkákra, heggesztéshez, mobiltelefon javításhoz stb.
Korosztályomnak szedtem össze, kis nosztalgia gyanánt.
A Donald-rágó, az illatos radír, a hétfői tv-s adásszünet, az Alfa holdbázis, a szombati déli Zenebutik, a Kettőtől ötig kivánságműsor, Öveges prof kisérletei, az ezerkettes Zsiguli,Polimer kazetta, műbőr dzseki, kockás ing, Boney-M vs ABBA, kacsintós pénztárca, Tau bácsi, LIMO por & Pattogós cukorka, Frissít, frissit, frissít a 8x4. Alföldi papucs, 40 filléres gyufa, LEO jégkrém, iskolatej, 1980. május 26 Farkas Berci a zűrben.Diafilmet néztünk, mozi 2 forintért, Brezsnyev, 1forintos villamosjegy, Jaj, de baró kvarcórád van, minden órában prütty-prütty, Onedin család, géemkák, Fabulon, Szmena 8M, Rumcájsz,Rakéta porszívó, Trapper farmer, S modell, Filtol, Hungária, a rozsda reklám, aki matchboxokat evett, Róna üdítő, Bíró Ica, Energomatt, Star de lux , Csövesek popperek dígók harca, Italo discó, video diszkók, Moncsicsi, Autós kártya, Makk Marci, csokis "mackó" sajtról (mesesajt) bőáá!, Gabi fogkrém, BEDECO, MÜSZI! kék nájlon egyen iskolaköpeny, Starsky and Hutch, Rubik kocka, Zsebtévé, Simson, Orion minitorony, banán érkezett km-es sorbanállás, NDK-s indiánfilmek Gojko Mitic, november 7, Star Wars, Jamie és a csodalámpa , kazettás deckek fénykora, Garázdálkodj okosan, Úr az űrből nanu-nanu, Hakapeszi maki, Sabrina vs Samanta fox didi verseny, Boci csoki, MK27, Sertrex kazi, Csillagfény diszkók, Sokol 403, Szervusz Szergej, Márka üdítők, Üveges literes kólák, és megjelenik az 5000Ft-os 1990 befellegzett.....
"Korosztályomnak" nem tudom hány évesek tartoznak a te korosztályodba. Én egy picivel a harmincon túl azt mondhatom , hogy a felsoroltak közül több mint a fele nekem is megvolt. Jaaj régi cép idők.
Közben a kémeim jelentettek. 13 évvel bölcsebb vagy nálam. Akkor a többi dolog nekem azért maradt ki
Csak egy pár dolog még, ami most hirtelen eszembe jutott, és számomra érdekes:
Sárga, piros, majd később kék hátoldalú autóskártya, Kockás, Hahota, Alfa magazin. Hazárd Megye Lordjai... Hú de féltünk az Alfa holdbázistól Fagyi 1Forint 50 Fillérért.
Orion űrhajó kalandjai. Piff és Herkules, Comodore16, ZX spectrum, Pajtás újság, IM magazin.
Még középiskolás koromban lekapcsoltuk a műhelyben a villanyt, beindítottuk az összes szkópot meg frekigenerátort, és lövöldöztük egymást forrasztópákával.
Akkor mondtuk, hogy Pirx kapitány kalandjai. (Ez teljesen jó: Bővebben: Link)
Csak -18 °C! Ez így már azért mégiscsak másképp hangzik. szabi83 reggel biztos jön és beszámol majd, hogy milyen volt alvva átélni ilyet. De aztán lehet, hogy mégsem számol be itt a nagyközönségnek.
Nem egy biciklizős idő, az tuti! Biciklizős idő ennek az abszolutértéke lenne kb., azaz a +18 °C. Szinte hihetetlen, hogy 36 °C eltérés van a tavaszi / őszi, pont a sportokhoz ideális és a mostani, NY-Dunántúli hőmérsékletek között. Pedig nem is a nyári 37 °C-os kánikulával hasonlítottuk össze... ott ugye már 55 °C-os különbség lenne. :eek2:
Menny a kurzorral oda. -20,2 mutat.
Valóban. Hát akkor mégszörnyűbb a helyzet.
Mi az, ami nem fagy meg ilyenkor kint? Az autók hűtőközegjét is félteni lehet szinte... mármint ha valaki éppen nem az egész rendszerét azzal töltötte fel, hanem keverve. Vagy ez csak régen volt szokás? |
Bejelentkezés
Hirdetés |