Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Nem tudom, a 70-80-as években nem láttam.
szerk.: ezt megirigyelné James Bond is.
Hali!
Tőlem vetted Üdv
Budapesten a Dunán és a városban közlekedik egy hasonló tudású sétabusz. Abba sokkal több csaj elférne. Bővebben: Link
Igen többször láttam üzem közben. Még körülbelül három hete is ment a Dunán.
Itt egy videó is róla. Bár nem olyan amerikás mint a másik.Bővebben: Link
Hong Kong-ban egy megcsalt feleség törvényesen megölheti a házasságtörő
férjet, de a saját kezével kell tennie. Fordított esetben a férj bármilyen módon végezhet a hűtlen asszonnyal. (Nem megy ki a fejemből ez a Guam.) A liverpooli törvények megengedik a trópusi halakat áruló nőknek, hogy topless dolgozzanak. (Vajon pályázni kell erre a guami állásra?) A kolumbiai Caliban egy asszonynak csak akkor szabad házaséletet élnie a férjével, ha az első alkalommal az anyja is jelen van, hogy tanúsítsa az aktust. (El tudod képzelni, amint az anyós néz közben...?) (Még mindig Guamon jár az eszem... Hogyan küldhetném el az önéletrajzomat?) A bolíviai Santa Cruzban törvény tiltja, hogy egy férfinak egyszerre legyen szexuális kapcsolata egy nővel és annak a lányával. (Hm..., és ráadásul ezért a guami állásért még fizetnek is.) Marylandben csak szeszes italokat árusító üzletekben elhelyezett automatákból lehet óvszerhez jutni. (Vajon milyen messze van innen Guam...?)
Ugye mondtam, hogy ebbe több csaj fér el.
Ja igen, és akkor ha már lehetne ilyet kérni, akkor kérnék bele csajokat is.
Ha otthon a földre köpsz, tégy itt is így! Azt akarjuk hogy otthon érezd magad.
És ez egy amcsi bíróságon van kifüggesztve.
Kérésed parancs. Bővebben: Link
Nem vagy nagy igényű. Ennyivel nem is telik meg a busz.
Meg elégszem ennyivel is, sőt, elég lenne 1 is közülük!
szerk.: Köbzoli - miért? pont ők kellenének!
Még régen én is láttam belőle részeket, kegyetlen jók, csak sehol nem találtam már meg öket, még Youtubon sem
De a youtubeon fent van a Süsü keselyük, ott is Gézenguz Guszti és Mardell játssza a föszerepet
Hali!
Mivel ez az OFF topic, ezért szerintem oda egy gumimotoros zsíroskenyeret kell berakni! Egyébként 68nF és 150nF közt szinte bármi jó.
Ha jól láttam a sziget lakossága: 163 941 fő.
Ennek kb. a fele nő. Kell alapítani egy multit, és levinni az árakat, hogy tönkremenjenek a kisválalkozók, és onnan már lehet válogatni is a "melóból" :smoke:
Vigyázzunk a targoncával.
Ja, nem árt vigyázni vele… (Meg a piálással közben.)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |