Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Hali!
Tőlem vetted ![]() Üdv
Budapesten a Dunán és a városban közlekedik egy hasonló tudású sétabusz. Abba sokkal több csaj elférne.
![]()
Igen többször láttam üzem közben. Még körülbelül három hete is ment a Dunán.
Itt egy videó is róla. Bár nem olyan amerikás mint a másik.Bővebben: Link
Hong Kong-ban egy megcsalt feleség törvényesen megölheti a házasságtörő
férjet, de a saját kezével kell tennie. Fordított esetben a férj bármilyen módon végezhet a hűtlen asszonnyal. (Nem megy ki a fejemből ez a Guam.) A liverpooli törvények megengedik a trópusi halakat áruló nőknek, hogy topless dolgozzanak. (Vajon pályázni kell erre a guami állásra?) A kolumbiai Caliban egy asszonynak csak akkor szabad házaséletet élnie a férjével, ha az első alkalommal az anyja is jelen van, hogy tanúsítsa az aktust. (El tudod képzelni, amint az anyós néz közben...?) (Még mindig Guamon jár az eszem... Hogyan küldhetném el az önéletrajzomat?) A bolíviai Santa Cruzban törvény tiltja, hogy egy férfinak egyszerre legyen szexuális kapcsolata egy nővel és annak a lányával. (Hm..., és ráadásul ezért a guami állásért még fizetnek is.) Marylandben csak szeszes italokat árusító üzletekben elhelyezett automatákból lehet óvszerhez jutni. (Vajon milyen messze van innen Guam...?)
Ugye mondtam, hogy ebbe több csaj fér el.
![]()
Ja igen, és akkor ha már lehetne ilyet kérni, akkor kérnék bele csajokat is.
![]()
Ha otthon a földre köpsz, tégy itt is így! Azt akarjuk hogy otthon érezd magad.
És ez egy amcsi bíróságon van kifüggesztve. ![]()
Kérésed parancs. Bővebben: Link
Nem vagy nagy igényű. Ennyivel nem is telik meg a busz.
![]()
Meg elégszem ennyivel is, sőt, elég lenne 1 is közülük!
![]() szerk.: Köbzoli - miért? pont ők kellenének! ![]()
Még régen én is láttam belőle részeket, kegyetlen jók, csak sehol nem találtam már meg öket, még Youtubon sem
![]() De a youtubeon fent van a Süsü keselyük, ott is Gézenguz Guszti és Mardell játssza a föszerepet ![]()
Hali!
Mivel ez az OFF topic, ezért szerintem oda egy gumimotoros zsíroskenyeret kell berakni! Egyébként 68nF és 150nF közt szinte bármi jó.
Ha jól láttam a sziget lakossága: 163 941 fő.
Ennek kb. a fele nő. Kell alapítani egy multit, és levinni az árakat, hogy tönkremenjenek a kisválalkozók, és onnan már lehet válogatni is a "melóból" :smoke:
Vigyázzunk a targoncával.
![]()
Ja, nem árt vigyázni vele… (Meg a piálással közben.)
|
Bejelentkezés
Hirdetés |