Fórum témák
» Több friss téma |
Fórum » [OFF] Pihenő pákások témája - Elektronika, és politikamentes topik
Témaindító: Topi, idő: Nov 18, 2007
Köszönöm mindenkinek a jókívánságokat a kékszalag nevét megjegyzem.
Eddig mi is étterembe mentünk ezen a jeles napon. De tavaly hasonló képen jártam mit Viktor. Tiszaszőllősre mentünk egy általunk ismeretlen étterembe, amit mások dicsértek. Már gyanús volt, hogy egyetlen vendég sem volt. Nem baj gondoltam, kevesebbet kell várni a kajára. Mikor előkerült egy nő közöltük, hogy vacsorázni szeretnénk. Ezen meglepődött és mondta, hogy megpróbál keresni egy szakácsot. Addig nézzünk körül. Nem ragozom az étterem tele volt legyekkel csak úgy tudtunk enni, hogy egyikünk az étlappal hessegette őket amíg a másik evett. A mellettünk lévő asztalon ült egy macska, egy másik nyávogott, kaját kért. Amikor nem adtunk elkezdte nyalogatni a seggét. Undorító volt. Ezért döntöttem úgy ,hogy otthon készítem Amikor szóvá tettem azt mondta az előbbi hölgy, hogy itt van egy farm állatokkal és ilyen helyen a légy és a macska természetes. Hozzá teszem az étterem minden ablakán volt szúnyogháló mégis a nagy kétszárnyas ajtók voltak nyitva: Tehát ez a személyzet hanyagsága volt. A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2013
Ezért döntöttem az otthoni vacsora mellett. Arról nem beszélve, hogy egy kétszemélyes árából készült egy hat személyes. És még valami ihattam pálinkát, bort mert vezetni sem kellett.
Szegény macskának adhattatok volna azért egy keveset.
![]()
Azóta lebeszéltem jó pár ember, hogy Szőllősre menjen enni.
Miért nem főztél nekik te? Láthatólag szuperül megy.
Sok boldog szülinapot kívánok!
Ha nem lesz buli akkor mit kell kiheverni?
Zolikám, Neked is kívánok sok boldog szülinapot, erőben egészségben.
A koromnál fogva már nem vagyok 100-as valószínűleg azért nem értem a sapkát.
Emlékezetem szerint Janikukacnak volt sapka problémája.
Bocsánat!
Igazatok van, én tévedtem - elnézést minden érintett részéről. ![]()
Semmi baj, örülök, hogy mégis normális vagyok. Vagy nem.
Te biztos normális vagy , a gond az én szoftveremben van.
![]() Ráférne egy frissítés... A hozzászólás módosítva: Szept 13, 2013
Szia!
Tolem kapsz kivansagba +100 evet, , hogy fedeze mindenki helyett a kivansagokat. ![]() isten eltesen!
Minden szülinapos fogadja jókívánságomat. Isten éltessen sokáig titeket!
![]()
Kedves Fórumtársak!
Kályhát építenék a műhelybe, téglakályhát. A külső fala piros, tömör tégla, a belseje fehér tégla, a tűztér samattal kirakva. Az agyagárus hölgy azt javasolta, hogy az agyagot folyamhomokkal két lapát-egy lapát arányban kell vegyíteni, és ezzel kell rakni a samattot.(mert ezt a kályhások mondták neki. Szerintetek is jó lesz ez a kötőanyag? Mennyire csináljam nedvesre? Sosem volt dolgom még kályhával, de egyszer ezt is ki kell próbálni.
Nem résekhez, rendes téglarakáshoz kell.
Azt a PDF-et elkérhetném? ![]() Az agyag már megvan tényleg szép sárga. Folyamhomok, meg tégla is van. De reméljük ettől a kályhás könyvtől még a hozzáértés is megjön. ![]() Idézet: „Te biztos normális vagy , a gond az én szoftveremben van. Ráférne egy frissítés...” Nyomj egy F5-öt. Szerintem az is elég lesz, vagy pedig egy sima restart.
Nekem is küldheted. Mostanában sokat foglalkozok az energetika szempontból optimalizált építéssel. (szándékosan fogalmaztam így.)
Én is kályha építés előtt állok , már nagyon sok anyagot megnéztem a neten. Ha elkérhetném azt a pdf-et köszönném szépen.
Tényleg, már meg kellene ezt is változtatni
A hozzászólás módosítva: Szept 14, 2013
Reggelente próbálom a restartot de így "90 felé haladva már a hardver sem fogadja el az új szoftverek nagy részét.
![]()
Tudod hogy hol vagyok elérhető.
Zolikám, én is elkérném szépen a kályhás PDF-et. Előre is köszi szépen.
![]()
Ez engem is nagyon foglalkoztat. Elküldenéd nekem? Köszi szépen.
Köszi szépen, meg is jött. Ez tényleg jó részletes kis könyv!
![]() |
Bejelentkezés
Hirdetés |